Nevěsty z Klatov

Profilova fotka
Ahojky...najdou se tady na pokec nevěsty z Klatov a okolí?
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
Copak se tady nenajde jediná nevěsta z Klatov a okolí, který by chtěla pokecat?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tady jedna je z Klatovska ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
ahojky, sice nejsem z Klatov ale pobliz na Klenove se budu vdavat. To se taky pocita, ne?:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem taky skoro klatovská :-) Jak jste na tom s přípravami? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,já taky nejsem přímo z Klatov a vdávat se budu na Klenové. S příprava jsem stále ve fázy začátků, zatím máme zamluvený termín a restauraci a pomalu pracujeme na seznamu hostů. Jo a mám ušité šaty a to je asi tak vše. Samozřejmě představy už jsou, jen je realizovat. ;-) A vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Samozřejmě jsem zapomněla na to nejhlavnější, svatební oznámení už bude také skoro hotové, jen ho vytisknout.Vyrobili jsme si ho sami. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky...tak to mám radost, že se tady někdo našel ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já už mám zamluvený termín na matrice na 100 %....restauraci....hudbu.....fotografa a kameramana. Se šatama teprve budu začínat. Ještě jsem se nebyla podívat. Svatební oznámení máme také vlastnoručně vyrobené ....udělali jsme si takovou sadu ... včetně vlastnorušních obalů na čokoládky a etiket na pamá teční vínko pro rodiče a světky.....oblek máme taky...jen váhám s košilí a kravatou.......nu a teď ty šatičky...už mám vyhlídnuté botky.........ale máme ještě času opravdu dost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, sice taky nejsem z Klatov, ale svatbu budeme mít na Klenové :-)
Odpovědět
nas ceka svatba az za rok, takze zatim studuju co kde maji a objednavam drobnosti :) hlavne ceny do tomboly :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak koukám, že jsme na tom s matulkou skoro stejně a to je mezi našemi svatbami nějaký ten den rozdílu. ;-) Můžu být trošku zvědavá? Jak dlouho jste se svými nastávajícími ;-) ? Matulko: Kde ty budeš mít svatbu, taky na Klenové?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
leknin : ahojky budeme mít svatbu na radnici...máme to totiž komplikovanější s financema a rodinkama...polovina svatebčanů je z druhé části republiky a nechceme je moc daleko tahat. Je pravda, že Klenová je za rohem, ale nakonec jsme i z finančních důvodů volili radnici. Ale moje maminka se tam vdávala a má moc hezké fotky. Zámek je zámek!O) Už jme s přítelem spolu přes 4 roky....a všichni si nás dobírají, tak do toho letos praštíme. Bydlíme spolu už 2 roky a vlastně to pro nás žádná veliká změna nebude. Jak dlouho jste spolu vy? Tak už mám šatičky.....paráda..........padly mi do oka, když jsem je tam viděla a myslím, že jsou opravdu nádherné. Paní mi je objedná prodloužené, protože jsem opravdu vysoká a bude to perfektní. Jen ty vyhlídnuté botičky ki nim nebudou, protože jsou šampaň a v bílé je nemají, ale to nevadí ...já je najdu ...potřebuju sněhově bílé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nu už jste přemýšleli o prstýnkách? Jaké máte tipy...jen mě děsí ty ceny. Myslela jsem, že svatba nebude nijak honosná a zvládneme to v pohodě, ale ono i když člověk nemá žádné velké výstřelky, tak to bude docela veselé !O)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky :-) Koukam, že dost z Vás bude mít svatbičku na Klenové :-) Je to tam opravdu parádní. My jsme se tam brali minulý rok a bylo to opravdu krásný :-) Tak ať Vám všem vyjde počasí a svatbičky se vydaří podle Vašich představ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky.... Matulko a kde máš nakonec zamluvené ty šaty? O víkendu jsme se byli zeptat na Rozvoji, zda mám kupovat nějakou dekoraci na stůl a paní mi řekla, že se o to nemusím vůbec starat, že si jen řekneme, jak to chceme a ona se o to postará :-) Jsem ráda, alespoň mám o starost méně :-) Jinak já jsem s přítelem přes 4 roky a z toho přes rok spolu bydlíme sami :-) Příští týden jdeme vybrat prstýnky a oznámení... Jo a dneska jsem si koupila spodní prádlo a samodržící punčochy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, zjistila jsem , že v hotelu angelo Pilsen (U Prazdroje 6, Plzeň) bude svatební veletrh 3. - 4. 4. 2009, co myslíte stojí za to jet se tam mrknout? ivma: mám je z Orchidei...super jednání a přístup a jsem šťastná, že mají šatičky tak dlouhé...přímo na mě........nakonec jsem si nechala od nich akorát objednat prodloužené trošku jiné, protože ty co mají moc bohaté a princeznovské sukně na mě vypadají divně. budu mít sněhově bílé se stříbrnou výšivkou a kamínkama....strašně se mi líbily...vlastně to byla láska na první vyzkoušení..........hned jak jsem je na sebe dala, tak jsem věděla, že to jsou ony. Dřív jsem se byla mrknout na Plánické a tam mě to hodně sklamalo, takže jsem tam už nešla. Jsem moc ráda, že jsem nemusela jet třeba do Plzně :-) ivma : můžu se zeptat, kde mají ty nejhezčí samodržící punčochy v KT? ivma : A ten Rozvoj bude super...protože paní moc příjemná. Jen jsem ještě neřešila jak a co budeme jíst. Navrhovala, že bude teď na jaře stavět gril, tak doufám, že něco dobrého z grilu bude na večerním rautu !O)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak mi budeme prstýnky vybírat v pátek, oba už představu máme (kombinované a ryté), tak uvidíme, jak to bude rychlé. :-) Jinak mi jsi svatbu budeme platit sami, z jednoho prostého důvodu, aby nám do toho nikdo "nekecal". Salon Orchidei je výborný, kamarádky, co tam byli, jsi ho vychvalovali, i v Plzni. Matulko, abych nezapomněla my už budeme příští měsíc spolu 10 let a bydlíme spolu už 5 let, takže u nás to každý taky čekal. ;-) Původně jsme chtěli mít svatbu na naše výročí, krásně by to vyšlo na víkend, ale bohužel už na podzim minulého roku tento termín byl všude v restauracích obsazený. Takže jsme si museli vybrat jiný. O tom svatebním veletrhu jsem taky slyšela a přemýšlela,ale ještě uvidím jestli tam pojedu. Do samodržících punčoch asi nepůjdu, protože já celkově nerada nosím silonky a hlavně jsem schopná si je hodně rychle roztrhnout ;-) , musela bych mít velikou zásobu. :-D Holky mějte se hezky pa
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já mám ty punčochy z Domažlic, takže Matulko nevím, kde by se daly sehnat v Klatovech...zkus se zeptat třeba i v té Orchidei. Taky jsme přemýšleli, že bysme měli k obídku normální klasiku - knedlíčková polévka a svíčková s knedlíkem a večer bysme něco ogrilovali. Obídek budeme mít totiž jen s nejbližšími příbuznými a večer si pozveme kamarády, takže si myslím, že by grilovačka byla fajn :-) Na Plánické jsem se byla na šaty taky podívat a nic moc tam neměli...V Orchidei mám jedny zamluvené, zaplacenou zálohu, ale myslím si, že to ještě nejsou ty pravé, takže teď čekám, kdy jim dorazí nové šatky a půjdu si je tam zkusit :-) Škoda, že nemáš ty tvé šatky vyfocené, ráda bych je viděla :-) Jo a ještě se tě zeptám, nechodila jsi náhodou na VOŠ v Klatovech?
Odpovědět
Profilova fotka
ivma : Chodila. Tvůj skoro manžel chodil taky na VOŠ? Nevím to jsitě, ale .....? Já sem tu fotku nemůžu dát, protože se sem chodí dívat můj skotromanžel a určo by je viděl. ´Tohle je jediná pověra, kterou chci opravdu dodržet. Nu a taky musím počkat až mi přivezou prodloužené a to bude v květnu, pak se vyfotím a dám vědět. Myslím, že budou sedět lépe, ale tyhle mi byli taky dobře. Jen ta délka. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Matulka: Chodil (Lukáš Krejčí) a dokonce i s tebou do třídy, myslíme :-) On hned říkal, že tě asi zná podle té Matulky. No a když mi tě trochu popisoval, tak také vím, o koho jde :-) Jakto, že sem chodí tvoje polovička? To ti alespoň pomáhá s přípravami, když to sem chodí okoukávat :-) Já jdu ty šaty zkoušet 16.3., tak jsem zvědavá...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky...já bych neřekla, že sem chodí mi pomáhat...spíš sem ohlalila, že sleduje, co sem píšu a komentuje to doma :-) spíš si ze mě dělá legraci. Jenže mě to nevadí. Myslí to dobře. Jsem ráda, že mi celkem v pohodě odsouhlasuje moje nápady. Třeba z vývazků byl nadšenej, až mě to překvapilo. Dělala jsem si je sama. Myslela jsem, že si ze mě bude zase dělat srandu a ono to bylo jinak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, taky se přidávám k vám, mám naplánovanou svatbu na 19.9.2009
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky,nevíte někdo o nějaké kosmetičce v Klatovech,která pěkně líčí?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, oliva83: Mě bude líčít kosmetička, která sídlí v Investellu kousek od nádraží. Líčí prý moc hezky, tak doufám, že mě také krásně nalíčí :-) Když jsem byla svědčit mojí kamarádce, tak mě líčila paní Staňková z Klatov kousek od náměstí a byla jsem taky spokojená. Tak uvidíš... :-) Holky a mám na vás prosbičku...nevíte prosím o nějaké paní, která peče na svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
ivma:já jsem právě v tom investellu byla na zkoušce líčení,slyšela jsem,jak pěkně líčí,tak jsem tam šla,ale já jsem právě moc spokojená nebyla,tak se asi nakonec budu líčit sama.zkoušela jsem to a vypadalo to líp než od kosmetičky.tak uvidíš,tobě se to bude třeba líbit.drahá není.za zkoušku jsem dala 150kč.Já bych tě asi mohla dát kontakt na paní,která bude péct mě,musela bys jí zavolat a domluvit se,jestli by měla čas.dělá to doma a bere si 300kč za kilo,ale má to krásný a dobrý.je kousek od Klatov,tak jestli bys měla zájem,tak bych tě napsala telefon.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já bych taky mohla dát kontakt na jednu paní, která peče výborné výslužky a je to taky kousek od Klatov. Třeba bude stejná, jako ti doporučuje oliva83. ;-) Mám u ní také objednáno a hlavně vyzkoušeno, před 3 roky jsme tam objednávali výslužku pro mého bráchu a opravdu cena i cukroví byli super. oliva 83: o kosmetičkách v KT bohužel moc nevím, nechám se nalíčit u nás a zkoušku budu mít až týden před svatbou. Zkouška účesu mi čeká už příští měsíc, tak jsem taky zvědavá. :-) Jak jste jinak na tom s přípravami? papa
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, moc děkuji za ochotu, jste zlatý :-) Dneska jsem volala nějaké paní, která je z Klatov, příští týden se s ní půjdu domluvit co a jak... Ale kdyby to náhodou nevyšlo, nebo byla moc drahá, tak bych vám byla vděčná, kdybyste mi daly kontakt na tu vaší paní...:-) No a třeba máte i stejnou ;-) oliva83: Tak to jsi mě moc nepotěšila s tou kosmetičkou...byla jsem s ní domluvená na zkoušku až 14 dní před svatbou, ale půjdu k ní raději dřív, kdyby se mi to taky nelíbilo, abych měla čas sehnat jěště nějakou jinou. A co se ti na tom jejím líčení nelíbylo? Jinak my už tak nějak všechno máme zamluvené, objednané a nebo už to máme doma :-) Jediné, co mi dělalo ještě starost je to pečení... Teď ještě váhám, jakou kytičku si mám vybrat, ale asi už mám jasno :-) Ještě se docela bojím, jak nám udělá paní hostinu, protože když se tam jdu na něco zeptat, tak mě pořád uklidňuje, že je ještě čas a že nám to vše zařídí, tak jsem na to zvědavá... No jo no, docela se to už blíží, co? :-) Tak se zatím mějte holčiny a moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ivma: kontakt Ti napíšu do pošty Jinak já už mám taky všechno připraveno, jen domluvit kytičky, ale na to je ještě spousta času, stačí příští měsíc. Blížit se nám to blíží, to je pravda, párkrát se otočíme a budeme to mít za sebou. ;-) Já mám u nás taky objednanou kadeřnici, neni přímo moje, protože kadeřnictví, do kterého jsem chodila, budou bohužel rekonstruovat, takže mám z toho taky obavy. Už jsem na ni slyšela chválu i pomluvy. Rozhodnu se podle zkoušky, jak dopadne, ta mě čeká naštěstí měsíc před svatbou, takže budu mít přinejhorším dost času, si sehnat novou. Doufám, že to snad tak nedopadne. :-) Mějte se hezky a užívejte hezkého počasí pa
Odpovědět
Profilova fotka
čauky, tak třeba to bude stejná paní.Má i fotky cukroví na netu.To líčení bych určitě zkusila dřív a ne až před svatbou,aby jste věděli jak budete vůbec vypadat :-) My už máme všechno zamluvený,dekoraci na stůl budu tepřive objednávat,na kytku je ještě čas,akorát ted dáváme dohromady oznámení.Doma jsme vymyslely,jak by asi mělo vypadat,ale nevěděli jsme,kde ho nechat vytisknout,tak nakonec jsme na netu našli sv.salon,kde by nám ho dali dohromady,tak se tam v pátek jedu domluvit osobně,tak snad ho tam dáme dohromady,aby už bylo hotový.Nerada něco nechávám na poslední chvíli a strašně rychle to utíká.Na zkoušku účesu jdu v červnu,tak to snad dobře dopadne. Líčit se budu nejspíš sama,koukám na netu na postupy a zkouším.Dneska jsem si chtěla koupit podkladovou bázi pod make-up,aby mě líčení co nejdýl vydrželo a nesehnala jsem. Ivma:K té kosmetičce jsem si přinesla obrázek,jak bych chtěla nalíčit,ale vůbec to tomu nebylo podobné.Make-up byl docela dobrý,ale stíny jsme měla jak monokli.chtěla jsem nalíčit výrazně,ale říkala že svatební líčení má být jemné,pak mi udělala linky a trochu řasenku,ale jak se maluju já sama,tak to se mi líbí o hodně víc a je to zadarmo.Prostě to nebylo ono,nechci aby to vypadalo,že jí nějak pomlouvám,ale každýmu se líbí něco jiného,tak pak dej vědět,jak jsi byla spokojená ty.určitě tam zajdi dřív. :-)
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?