Nevěsty, které se vdávaly v září 2010

Ahojky holky, všimla jsem si, že se začínají zakládat témata na svatby v příštím roce (duben 2010, květen 2010), tak jsem se rozhodla, že založím téma září 2010. Přídá se někdo? ;-) . Tak jsem zvědavá jestli tady nezůstanu sama :-N
Odpovědět
Nevěsty září 2010 kde jste? To jsem tu jediná? :-( ;-( To se mi nechce věřit ;-)
Odpovědět
;-( :-(
Odpovědět
Tak jsem tady opravdu sama...... :-N No nic, zkusím to později, asi je přece jenom brzo na tohle téma :-D
Odpovědět
Profilova fotka
pajo: určitě se dříve nebo později někdo přidá,neboj :-D Měj se....
Odpovědět
Jo Jo, určitě máš pravdu....... :-)
Odpovědět
Ahoj holky, září 2010 pořád nic? :-( :-(
Odpovědět
paja: Já teda loni touhle dobu ještě vůbec netušila, že by se v září 2009 mohlo něco dít :-N Tak to chce asi trpělivost ;-)
Odpovědět
:-( :-( ;-( ;-(
Odpovědět
:-( :-( |-| ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Pajo, ja planuju srpen 2010 :-) Tak to neni az tak daleko od sebe. Jak pak pripravujes?
Odpovědět
Ahoooj :-) :-) :-) , to není, to máš pravdu. A vzhledem k tomu, že mě sem zatím chodily akorát utěšovat holky z tématu září 2009 :-N ]-( , tak je to perfektní ;-) . Já zatím jenom brouzdám po netu, zjišťuju, co by se mi tak líbilo. Nic zamluveného ještě nemám. Akorát už s přítelem šetříme nějaké ty korunky. Co ty? Máš něco zamluveného?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :-) My tez setrime a koukame po netu. Nezijeme v Cechach, takze to vsechno musime vyhledat pres net. Zatim mame vybrany misto pro obrad a hostinu, :-) neni to 100%, kdyz najdem lepsi misto tak to mozna zmenime. Snazim se zjistit informace o dokumentech a tak. Nevis nahodou, co potrebujes na zamluveni terminu u matriky?
Odpovědět
Článek se načítá
Podle mě když chceš zamluvit termín, tak tam stačí zavolat a pak si tam zajdete s rodnými listy, občankou a ještě se vyplňuje dotazník k uzavření manželství. Víc nevím, sama jsem to ještě pořádně nezjišťovala.
Odpovědět
Profilova fotka
na zamluveni u matriky vetsinou staci jenom email nebo telefon, ted urcite a pak casem obcanka a rodnej list, pokud uz nekdo ze snoubencu byl zenaty tak bud rozsudek o rozvodu nebo umrtni list...
Odpovědět
Profilova fotka
jinak paja je dobre ze planujes tak dopredu protoze treba hotel kozi horka uz zamlouva urcite na pristi rok a treba loni v zari uz meli na letosek vsechny soboty plny..
Odpovědět
Profilova fotka
pajo: ja mam zkusenosti s matrikou takove, ze sice zamluvit se da, ale termin ti drzi 3 tydny a pak musis zaplatit poplatek, jinak ho nabizeji dal, tedy aspon v Praze ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
estrellita: tak to je sila po nas chteji zaplatit poplatek az pri vydavani oddaciho listu..
Odpovědět
Profilova fotka
holky dekuju za rady! :-)
Odpovědět
ahojky :-) tak jsem tady a taky se hlásím ke svatbě v září 2010 ;-) jsem ráda,že nejsem jediná,kdo myslí tak hodně dopředu :-N
Odpovědět
Ahoj, no konečně tady nebudu sama :-) :-) . Já teď chodím zatím do diskuse srpen 2010 ;-) , aby mi tady samotné nebylo smutno ;-( . Tak to budu střídat, tak jukni i na srpen 2010. Až nás bude v zářijovkách více tak se přemístím sem. :-) ;-)
Odpovědět
ok,tak se jdu zatím taky mrknout do srpna 8-)
Odpovědět
Ahoj holky, já jsem se teprve tento týden zaregistrovala na stránky a tak nějak brouzdám a hledám a jsem ráda, že jsem našla termín září 2010, protože ten se mě týká :)..je to sice ještě hodně dopředu, ale někdy je to fakt lepší, všechno si hezky promyslíme, naplánujeme..... :-)
Odpovědět
Ahojky :-) :-) že by se nám to tu začalo pomalu scházet, aspoň už tu nejsem sama. A jak jste na tom s plánováním? Já zatím hledám nějaké nápady na netu. Podívej se na tyto stránky, ty jsou super: Svatebni blog; nevestinky, nevesty. Najdeš tam spoustu inspirace. ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, ja se taky pridavam k zari 2010:) teda, tak jsme si to s pritelem rekli, pred rokem, kdyz me zadal o ruku:) tak snad si to nerozmysli:)) ted jen mame dilema, jak to rict rodicum, protoze spolu sice chodime skoro pet let, ale radim se mezi mlede nevesty:)
Odpovědět
Ahojky, to se to tady začíná pěkně rozrůstat :-) :-) Kolik Ti teda je? Mně bude za pár dní 26 a příteli je 27. Já myslím, že to rodiče pochopí, když se máte rádi ;-) Vůbec bych se toho nebála.
Odpovědět
Ahojky, jsme stejny rocnik, pritel je o nekolik mesicu starsi a ted nam bude 22, takze na svatbu 23 (me teda jeste 22:)). Uvidime, zatim je to vsechno ve fazi promysleni atd. Mozna si to rozmyslime a odlozime o rok, prootze pristi rok budu delat stanice, do toho bakalarka a prijimacky dal:( no uvidime, jak to dopadne:) ale klidne mi napis, ze zas tak mladi nejsme, to me jen potesi:)) kdyz ja se hrozne moc tesim, az budem jen spolu, az mu budu varit apod. no to ale asi kazda nevesta ze?:)))
Odpovědět
Ahojky, no ale vy fakt nejste zas tak mladí =-) . Jsou tady i mladší nevěsty. Je tady i spousta nevěst, co mají ještě před sebou státnice, některé mají dokonce teprve před maturitou a zvládaji to i s přípravami na svatbu. A bydlíte už spolu?
Odpovědět
ahoj, nebydlime, to si nechavame az po svatbe:) to jsi me trosku uklidnila:) uvidime, jak to vsechno dopadne:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky - sice až vy budete mít svatbu mi budeme slavit první rok manželství,ale k tomu věku. Nedávno sem byla na svatbě nevěstě,které bylo sice 25 let,ale čekala už čtvrté dítě. Takže hup do toho a držím palce v přípravách i samotném projektu :-)
Odpovědět
Ahojky, já bych do toho taky šla, pokud je svatba Vaše společné rozhodnutí, tak bych se toho nebála a nenechala si do toho od nikoho mluvit. Je tady na to spousta témat, tak si je najdi a tam můžeš pokecat s holkama, které jsou v podobné situaci. ;-) Máš už nějakou představu o svatbě? Kolik hostů, do jaké ji budete ladit barvy, jaké šaty? :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?