Nevěsty, které se vdávaly v říjnu 2010

ahojte neviem ci som dobre pozerala,ale nevidela som tuto temu.u nas na mojasvadba sme ju uz vytvorili. tu na beremese je rok 2010 vseobecne:)) tak skusme: kolko je nas tu,ktore sa budeme vydavat na jesen 2010?
Odpovědět
ja, ja... :-D
Odpovědět
ja take:)
Odpovědět
já nejspíš taky. 2.10. Někde to tu bylo zvlášť, ale nemůžu to najít.
Odpovědět
Je to tu http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
taky 2.10.2010
Odpovědět
Profilova fotka
my 20.10.2010
Odpovědět
Já taky 2.10.2010 myslela jsem že tady ještě nikdo takovej nebude ale asi jsem se spletla :-N
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Říjen už může být chladnější, ale je tu nějaký nadšenec jako já, který si myslí, že i v říjnu se může odehrát nádherný obřad i svatba pod širým nebem?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahooooj holky, jsem také nadšena termínem 2.10.2010 .. svatba pod širým nebem by mohla být nádherná, jen se obávám toho počasí :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že 2.10. by mohlo být počasí ještě pěkné, pokud si tedy vzpomínám na loňský rok. My to máme až 30.10., ale venku ne, takže případný déšť vadit nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
A už holky něco plánujete ..? Já mám jen papíry z úřadu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já se vdávala 3.10.2009 a počasí bylo úžasné, sluníčko, teploučko, prostě paráda, říjen mohu vřele doporučit ;-) fotky jsou důkazem :-) přeju vám příjemné přípravy x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky, já se vdávala 17.10.09 a počasí taky vyšlo krásně.. nepršelo, bylo trochu chladněji než měla Luceka, ale zima nebyla. Já se fotila a pohybovala jen v šatech bez žádného bolerka. Na focení nám vysvitlo sluníčko aj.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Loňský začátek října byl super. Mně se dokonce zdálo, že letos konec září bude nádherný a už bude takový pěkně barevný. Ale nevím o tom, že bych byla vědma :-D Zatím mám jen zamluveného fotografa a a tužkou si na matrice udělala Jaruška poznámku, že 2.10. ve 13.00 se mi budou věnovat :-) Jsou to skoro kolegyně, tak nějaké papíry zatím neřeším. Řekli mi že stačí tři měsíce předem a kdyby se to štosovalo, tak mě tam mají napsanou tou tužkou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mosquito: tak to budeme mít svatbu ve stejný čas:o) A doufám, že jsi dobrá vědma a že 2.10.2010 bude už listí krásně barevné a bude babí léto:o)) Já mám zatím zařízenou fotografku, termín na matrice a napůl dojednanou restauraci. Na další akce jsem nějaká líná:o)
Odpovědět
Profilova fotka
mosquito: máš moc pěkné album.. ;-) holky, uvidíte, že budete mít krásnej říjen :-)
Odpovědět
Ahoj holky, já jsem se vdávala 23.10.2009 a bylo nádherně. Ráno vysvitlo sluníčko a bylo i teplo asi 15 stupňů, ale to jsem den předtím chtěla skákat z okna jak pršelo, ale vše vyšlo perfektně 8-) Nepotřebovala jsem ani bolerko přes ramena. Vydržela jsem focení venku jen v šatech. Nelituji toho, že jsme si s manželem vybrali říjen, je to kouzelný měsíc. Hlavně na fotkách to hraje všemi barvami a je to takové jiné, vždyť v letních měsících se vdává skoro každý ;-) Podzim vypadá na fotkách úžašně. Hlavně říjen. My jsme byli moc spokojení. pa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, trochu mě s tím počasím uklidňujete, celkem se bojím aby nebylo ošklivo :-( Chci se zeptat, jakou máte (nebo jste měly) barvu svatby? Mně se hodně líbí zelená - je to má nejoblíbenější barva - ale říkala jsem si, zda by nebylo lepší to sladit spíš do podzimních barev, že zelená je spíš taková jarní. Co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak my budeme mit svatbu 20.10.2010 a musm řict, že z toho počasí mám největší strach :-|
Odpovědět
nnell: Já si myslím, že ani tak nejde o to sladit svatbu do podzimních barev, jako si vybrat barvu svatby, která se ti líbí. Jestli se ti líbí zelená, tak proč ne? ;-) My jsme měli celou svatbu laděnou do barvy bordó (od svatební kytice, kytice na auta až po zdobení svatebního stolu). Já jsem chtěla odjakživa bordó růže, jsou to mé nejoblíbenější kytky. Takže si vyberte tak, aby se to líbilo hlavně vám. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já z počasí taky měla strach.. do poslední chvíle.. protože v den svatby ráno mrholilo a foukal vítr.. ale jak jsem od kadeřnice a kosmetičky přijížděla domů, vítr přestal foukat, vůbec nepršelo a na focení dokonce vysvitlo sluníčko :-) nnell: my jsme měli sladěnou svatbu do klasické bílo-růžové (moje šaty, kravata ženicha, květiny, svatební stůl, dorty), protože jsem šatky měla s růžovou výšivkou (pokud chceš, můžu poslat nějaké fotky na mail) Já jsem si teda nejdřív vybrala šaty a potom jsem ladila barvu svatby, jelikož jsem nepočítala dopředu s tím, že bych měla nějakou barevnou výšivku na šatech. Kdybych měla růžovou výšivku na šatech a svatbu třeba ladila do oranžové, tak nevím jak by to vypadalo :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj , taky jsme měli mít svatbu 2.10.2010 ale hospůdka už byla zamluvená tak jsme přehodily termín na 9.10.2010 a už se nemůžu dočkat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tady to vůbec nežije :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Už jo, ne? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
On bude problém v tom, že říjen není tak oblíbený měsíc pro svatby, takže to tu ožije možná tak v srpnu, až se budou holky snažit o rychle zařízenou svatbu ještě letos:o)) Navíc letos vychází hezký datum na 2.10.2010 a tam to žije trochu víc:o)
Odpovědět
Profilova fotka
01.10.10 je taky hezký datum :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ifoun, to 100%:o) Já jsem hledala datum, kde bude nějak zakomponovaná 20 a navíc aby to byla sobota:o) Škoda, že třeba 10.10. vychází na neděli, to by bylo jinak svateb:o)
Odpovědět
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? My chystáme svatbu na 23.října 2010 ...
Odpovědět
Profilova fotka
Vítám u podzimních slečen :)
Odpovědět
Všechny zdravím, my to máme 1.10.2010 - bude se to dobře pamatovat :-D A dneska jsem si byla definitivně zarezervovat šaty - mám je v albu tak zhodnoťte ;-) Každopádně jsem moc ráda, protože paní za salonu už ze mě byla asi tak nešťastná,když jsem tam byla už po třetí,že mi řekla, že mi je za cenu půjčovného prodá, ať mám jistotu, že mi je do svatby žádná nevěsta třeba nezničí... :-) Jinak s barvou svatby taky bojuju,protože jsem původně chtěla zelenou,ale přítel mi řekl,že zelené si na vojně užil dost, takže v žádném případě :-D Tak teď uvažuju nad fialovou...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?