Svatební oblečení pro maminku vel. 52

Dobry den, marne hledam nejake krasne obleceni pro svatebni maminku s velikosti 52. Prosim poradte? Kdyz zajdu do obchodu a zeptam se jestli maji nejake kostymi teto velikosti, hledi na me a malem si tukaji na celo, a kdyz uz neco maji, tak dlouhe skarede svetry, nic co se hodi do spolecnosti a na takovou prilezitost jsem bohuzel nenasla... Prosim za odpovedi, odkazy, cokoliv. Dekujuuu
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem s maminkou před jednou akcí podobný problém, má také velikost 52. Hledala jsem všude možně ale nikde nic. Až jsem jednou zašla ze zoufalství k vietnamcům a koukala jsem kolik pěkných kostýmků v téhle velikosti tam mají. Maminka si tam jeden pořídila a je s ním moc spokojená (má ho 2 roky). Jinak bych možná zkusila CA (mají i větší oblečení, ale nevím jak moc slavnostní).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Doporučuju zásilkový obchod Petrklíč. Jsou na větší velikosti zaměření. Když zboží nesedí, jde bez problémů vrátit, jen dodací lhůta je delší, takže to chce objednat více dopředu. http://www.petrklic.cz/
Odpovědět
taky jsem to řešila. Mamka nakonec vyrazila se známou někam na Kladno a nakoupila šaty, halenku a tuniku. snad to bude ještě nositelné.
Odpovědět
Podívej se na stránky www.glamor.cz jsou tam šaty a kostýmy pro větší velikosti. Jsou dovezené z USA. Cenově jsou kolem 2.500,- korun.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?