Sháním šaty pro maminku, velikost 44/46

Profilova fotka
Holky, prosím o radu. Řešíme co oblíct matince. Vůbec nevím, obě chodíme spíš sportovně oblíkané, takže žádný sukýnky, kanýrky, lodičky a kabelky.. tudíž ani doma nemáme nic moc takového. Mamka takovou mohutnější postavu přes ramena 46 a přes boky 44. Paní v půjčovně ji navlíkla do saténových plesovek- řekla jí, že má asymetrickou postav, no jako slušelo jí to, ale vůbec mi to k ní nešlo. Můje představa by byla nějaká rovný šaty nad kolena a k tomu kabátek/sáčko. Jednoduchý elegatní. Vím, že si to vezme jednou na sebe a pak už nikdy - asi :). Prosím Vás teda o radu, nemáte třeba něketré něco takové u sebe v bazárku nebo nevíte kde by se dalo koupit, ale aby to nestílo půl výplaty? Nebo máte nějaká takovou zkušenost ze svojí svatby s mamkou. Moc ocením rady, mám úplně jinou postavu než máma, takže je tpo mě těžký posoudit co by jí slušelo a třeba to i objednat z netu. Díky moc! :)
Odpovědět
@zunem Šaty s kabátkem je dobrá volba, jen pokud nemá modelkovskou štíhlou postavu , tak bych nedoporučovala šaty nad kolena, aby nevypadala tak nějak "vulgárně" .
Odpovědět
Profilova fotka
Nad kolena určo ne :))) ke kolenům je akorát, zkoušela si nějakou sukni do půli lýtek a to bylo taky děs .o))
Odpovědět
Profilova fotka
koukněte se na Fokusfashion tecka com model FGA 247 ,FGA 229, FGA 268 , FGA 250 tyto modely si často u nás kupují právě maminky nevěst a ženichů na svatební den. Není problém cokoliv objednat.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den , v nasich obchodech mame hodne satu , kostymku a kabatku pro maminky vetsich velikosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@salon_bliss Dobrý den, a můžete mi poslat konkrtétně o jaké by šlo? Nezlobte se, stránky mi příjsdou vcelku nepřehledné.. nevidm ani cenu ani velikost.
Odpovědět
Profilova fotka
@zunem Dobry den , jelikoz v nasich salonech mame uz vice jak tisice satu a porad nam pribiva nove zbozi , na nase weby stihame vzdy davat jen ukazky satu, ktere u nas mimo jine najdete. Proto se nezabyvame s udavanim velikosti . Vetsinou jsou saty rychle odprodane a mame zase jine zbozi atd . Saty u nas (pokud nejde vylozene o svatebni ) jsou tak vyhodne, ze je zakaznice za tu cenu radsi rovnou koupi . Proto prosim radim rovnou zajit a vyzkouset , co mame zrovna v kterem z nasich obchodu . Na ceste primo z USA k nam ted mimo jine putuje 150 nadhernych plesovych satu znacek Tony Bowls a Sherri Hill 2013. Budou u nas k dostani na konci Cervence!:)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, mamka měla podobný problém... přes prsa 46 a v pase taky 42, má stejný problém, že ty šaty asi nikdy moc neunosí, tatínek nechce chodit ani do divadla ani na plesy :-D a mamka tak ráda tancuje :-( Takže jsem našla na netu nějaké šaty, ukázala jí fotky a ona se pak rozhodla, že si je nechá ušít, něco v podobném stylu. Přidám fotky :-) Bohužel, mamka neměla nasazený kabátek (saténový stejný jako podkladové šaty) :-( a taky si myslím, že ta krajka je příliš dlouhá...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Potrebuju pro mamku, vel. asi 46-48 nejaky saty ci kostym. Prosim o odkazy a tip, kde. Dekuji Barva ideal champange, ivory,ruzova
Odpovědět
Profilova fotka
nech tahoveho
Odpovědět
Profilova fotka
@zunem:co třeba zkusit C&A mají tam větší velikosti a myslím, že by tam mohli mít něco jako sukni a k tomu sáčko nebo tak..moje mamka je taky větší,ale chodí hezky oblékaná právě odtamtud :)
Odpovědět
Profilova fotka
@danca_88 Děkuji, už to není dávno aktuální :)
Odpovědět
Profilova fotka
šaty pro maminku, velikost 44/46
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?