Šaty pro svatební maminku v Praze, kde seženeme?

Sháníme pro mojí maminku šaty na svatbu. Představujeme si nějaké delší šaty s rukávkem. Nemůžeme nic sehnat. Kde by se daly sehnat?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Víme, že i maminka nevěsty chce být na svatbě krásná. A proto Vám nabízíme několik modelů společenských šatů, určených přímo maminkám nevěsty. Další modely najdete na naších internetových stránkách. Náš salon najdete na Praze východ.
Odpovědět
5th avenue v dejvicich, nebo na hradcanske, driv meli i pobocku na zizkove, ale jsou drazsi. V dejvicich je nejvetsi.
Odpovědět
Profilova fotka
@kdype Zkuste se podívat také do Van Graafu na Václavském náměstí.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý deň, myslím, že by si Vaša maminka mohla vybrať z našej ponuky spoločenských šiat. Šaty došijeme presne na postavu každej žene vo veľkostiach 34 - 42 tak, aby jej presne sedeli. Šaty je možné si pozrieť a vyskúšať v našom krejčovství na Prahe 5 - Stodulky, alebo by som Vašej maminke vedela osobne doniesť ukázať niekoľko modelov. Vybrané šaty vieme následne upraviť na mieru do 3 pracovných dní a po dohode ich môžeme osobne doručiť. Každý model šiat je ručne šitý a v malých množstvách z kvalitných látok. Prosím, pozrite sa nižšie na niekoľko obrázkov z mojej kolekcie pre inšpiráciu. "Ženy, ktoré nás navštívili, bez šiat neodišli". :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jste z Prahy , v naší prazske pobočce najdete i saticky pro maminky. Od minulého tydne mame také slavnostni topy a halenky s rukávky , které ještě nemame nafocene na nasem webu .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?