Oběd - fotograf, dj?

Profilova fotka
Ahojky holky, potřebuji poradit. Řeším, zda pozvat na oběd fotografa (pracují v páru) a to samé Dj, který nám bude ozvučovat obřad a potom tam už zůstane (budou asi taky 2). Přemýšlím, jestli je pozvat na oběd nebo ne. U stolu je asi spíše nechci,ale nechci aby se cítili nějak špatně. Mohu se zeptat, jak to řešíte vy? Moc děkuji, Petra
Odpovědět
Např. umístěním stolu někde trošku mimo svatební tabuli. Rozhodně bych oběd doporučila pro všechny, kteří tvou svatbu mohu negativně/pozitivně ovlivnit. Přece kvůli pár stovkám nebudeš riskovat že ti tam DJ omdlí, nebo že ho tvoji hosti uvidí někde potají žvýkat bagetu.To samé i s večeří - den je dlouhý, a třeba právě ten Dj tam bude až do noci..
Odpovědět
Profilova fotka
Mně by bylo opravdu trapně je na ten oběd nepozvat, zastávají na svatbě poměrně důležitou roli a podle mě je důležité, aby jim tam bylo fajn. Přece jen se člověk cítí lip, když si nepřipadá jako pátý kolo u vozu díky tomu třeba odvede i lepší práci. Argumenty typu "vždyť za svou práci dostane zaplaceno" neberu. Ve výsledku totiž bude v tom celkovém rozpočtu úplně jedno, jestli ta svatba bude o pětistovku dražší nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Řeším právě i to, že je u stolu "nechci". Tak si říkám kde jim udělat posezení. Setkala jsem se s názorem, že je to jejich práce. No je pravda, že o mé jídlo se v práci také nikdo nezajímá.
Odpovědět
Já budu mít fotografku i Dj (jsou to manželé) normálně u stolu s námi, budou sedět na konci ,,téčka'' , když jsem se je na to nenápadně ptala jestli je mám zvát ke stolu k obědu, tak jasně naznačili, že to je snad automatické :-D a že se ještě nesetkali s tím, že by je někdy někdo na svatbě ke stolu a jídlu neposadil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ideální bude, když je posadíte na místo, kde budou mít rozhled, ať můžou zachytit opravdu každý okamžik. Zároveň by se měli snadno přesouvat a nečekat, až se pozvedá dvacet lidí, protože fotograf jde fotit. Osobně jsem nejradši, když jsme usazeni na konci stolu. Je to pohodlné, máme přehled a obvykle se i seznámíme s některými svatebčany a pak je pro nás zbytek dne o dost příjemnější, co se týká komunikace, lidé se nebojí nám říct o fotku, protože už nejsme jen ti cizí...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my pozveme na oběd i fotografy (také pár), DJ tam v tu dobu ještě nebude. Po celou dobu budou mít k dispozici veškeré jídlo a pití. Bereme to jako samozřejmost. I když dostanou zaplaceno, jsou to přece taky jen lidi. Bylo by mi vyloženě hloupé, kdyby si měli přinést vlastní svačinu... To, že je nechceš u stolu, určitě půjde nějak vyřešit. Každopádně je pozvání na oběd určitě potěší :)
Odpovědět
Profilova fotka
Super, moc všem děkuji a i paní fotografce. ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotografa i DJ jsme ke svatebnímu stolu pozvali-myslím si,že je to slušnost a hlavně nutnost!!je to sice jejich práce,ale musí jíst i pít
Odpovědět
Nad tímhle mě nenapadlo ani uvažovat. Fotografka bude se mnou od rána tudiž bude u oběda, dortu, rautu. DJ bude k večeru až bude raut a je samozřejmostí, že je raut i pro něj. Určitě se obou budu ptát, stejně jako hostů, jestli jim něco nechybí. Stejně jako kterykoliv jiný host si může objednat kafé, pivo atd. A k zasedacimu pořádku. Fotografka je na konci spolu. Spolu s řidičem. DJ místo u stolu nepotřebuje.
Odpovědět
@petra2017 Jidlo,piti,dort jsme pocitali automaticky,jen u hlavniho stolu sedet nechteli,i kdyz jsem tam mela jmenovky,tak si sedli do prisali,taky chteli chvili klidu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?