Fotograf u svatebního oběda, měla jste ho některá?

Profilova fotka
Holky měla jste některá fotografa u oběda? Myslím, jestli jste mu nechaly místo u tabule i s oběděm...
Odpovědět
Oběd pro fotografa (kameramana aj.) je samozřejmostí a nedat mu jej, je faux pas. :)
Odpovědět
Profilova fotka
tak my máme v plánu fotografa i kameramana mít u oběda a bude mít své místo i s obědem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás. Předně záleží na tom, na jak dlouho fotografa máte. Pokud by se mělo jednat o např. 2-3 hodinky focení celkem (včetně obřadu, samozřejmě), jsem přesvědčen, že fotograf dostat najíst na tak krátký úsek své práce nemusí. Nají se hned, jakmile pro Vás dokončí svou službu. Avšak máte-li fotografa/ku na více hodin, je z logiky věci jasné, a celkově slušné, dát mu/jí i najíst. Místo pro fotografa nemusí být přímo u hlavní svatební tabule - často sedí fotograf (případně kameraman, kapela...) mimo. Vždy je však důležité počítat s tím, aby měl výhled na to, co se na hostině děje a podle toho mohl stále a nerušeně rychle fungovat a reagovat.
Odpovědět
Fotograf nám fotil více jak 12 hodin, byla pro nás samozřejmé ho na oběd pozvat (stejně s námi měl oběd řidič, co nám jezdil od rána do noci). Je to slušnost. ;-) A samozřejmě jsme mu nabídli občerstvení ráno i odpoledne.
Odpovědět
My zvali na oběd fotografa i kameramana - jelikož s námi byli celý den, přišlo mi to jako základní slušnost. Seděli na opačném konci tabule než my, aby měli přehled. Jinak měli přístup i k občerstvení před obřadem a večernímu rautu.
Odpovědět
Profilova fotka
Kameramanka i fotograf budou mít celodenně jídlo a pití k dispozici, budou mít sice samostatný stůl potom ještě s muzikantem, ale ať si dají co hrdlo ráčí, takový poctivý jídlo beztak nikde jinde na svatbě neochutnají, a myslím si, že naše mamka jim vrazí výslužku..... :-) Alkohol pít nebudou jelikož budou autama, a nějaký ten džus či řízek se ztratí tak jako tak,....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?