Moravskoslezské Beskydy, kde mít svatbu i s ubytováním pro cca 90 osob

Profilova fotka
ajwinis Ahojte holky. Prosím brouzdám internetem kudy se dá, ale moc se mi nedaří. Plánujeme svatbu, ale rádi bychom i s ubytováním pro všechny. Ale sehnat něco rozumného v takové kapacitě se mi moc nedaří, nemáte vy, konkrétní typ? Něco v okolí Frýdek, Ostravice, Jablunkov, Lomná Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky předelala jsem tuhle , na diskuzi, nějak mě štavo, že s vámi nemohu komunikovat :-D Příspěvky, které jste v otázce vypisovali, jsem si uložila, jen bych chtěla říct, že i U holubů tak rekreační středisko budoucnost, jsou nadherná místa, ale neuložím tam i kdyby snízila počet, kteří by eventuálně nespali z 90 na 75 tak je neuložím. Možná v budoucnosti, ale to bych některe musela stčit do ubytovny, kde jsou sociálky na chodbě a to fakt nehrozí.
Odpovědět
@ajwinis Ahoj, pro kolik lidi a kdy? Vse na jednom miste nebo obrad jinde? Hotel, stodola, horska chata? V Beskydech je spousta hezkych mist, ale chce to specifikovat, co bys chtela.
Odpovědět
@ajwinis Jo promin, ted koukam, ze pro 90 lidi. Zkusim se zamyslet.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikoi Cokoliv beru, mě se líbí takové ty statky, stodoly , je to nádherné, ale musí byt i ubytování... Obřad na místě. nechci ani kostel ani úřad, je nás moc... já sama počítala s menším počtem, ale máme tam jen dvě kamarádky s doprovodem , jinak je vše jen rodina... Jsme početní. ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@tomikovci tam jsem psala, ještě neodepsali....
Odpovědět
@ajwinis taky zalezi na terminu, jestli budou mit vubec volno ☺ me behem dne odepsali vzdycky ☺
Odpovědět
Ahojky ajwinis :-) , určitě se podívej na Hotel Sepetná v Ostravici! Byla jsem tam loni na podzim kamarádce na svatbě, která má taky početnější rodinku a hledala právě místo, kde ji může ubytovat. A byla maximálně spokojená. Určitě ti zařídí i obřad venku ;-) Mrkni na stránky: svatby.sepetna.cz/index.php
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, co konferenční centrum Malenovice? Nádherný výhled do kraje, pěkné ubytování a vejdou se tam všichni :)
Odpovědět
Profilova fotka
@eventino tam je malý sál... už jsem to tam řešili. @lucyyy91 vyšlo by nás to stejně jako v Excelsioru Nakonec všem děkuji, vyhrál H-resort.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, pořád přemýšlím. Psala jsem, že vyhrál H-resort, ale pořád přemýšlíme. Paušál 100kc na osobu když chceme vlastní alkohol máme cca 100 lidi. Když odečtu děti to mám dát 8tisic jen tak??? Ubytování dají slevu 15% na celkovou sumu. To taky nevychází nejlíp. To je to všude takové?
Odpovědět
Profilova fotka
@ajwinis Ve většině případu to tak opravu je, a sto korun na hlavu je ještě super cena, u holubů chtěli 150 nebo 200 na osobu.. Na Horizontu to moc dobre znám, i paní provozní a ta udělá opravdu vše pro to, aby vše klaplo na jedničku. Spis jde o to, určit si priority..
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, to ano. Jen je mi líto těch 8 tis. A ta sleva 15% na ubytování je u nich fakt minimální. Bývají větší, což mě mrzí, ano je to tam hezké, ale lepší kdyby slevnili na osobu. Nejsem drzgresle ještě, sice si platí pokoj každý sám. Je mi líto když 4 člena rodina dá za ubytování cca 800 Kč, plus to, že si většinou koupi nové oblečení, plus dar.. Pak tam raději spát nebudou, což zase mě bude mrzet. Možná to zní hloupě, ale musela jsem.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?