Kde mít svatbu zároveň s ubytováním? Ráda bych zámek

Profilova fotka
Ahoj holky, ja jsem tu uplne nova, nedavno jsme se s pritelem zasnoubili, ale planovani uz je v plnem proudu. Byla bych moc vdecna za radu nebo tip, kde mit hostinu a zaroven ubytovat hosty. Predstavovala bych si nejaky zamek nebo neco takoveho, ne hotel nebo neco podobneho. Diky za jakoukoli radu.
Odpovědět
Já bych věděla o několika, ale bohužel všechno střední čechy severně od Prahy.
Odpovědět
Profilova fotka
to nevadi, sem s tim, uvazovala jsem, ze pri nejhorsim udelame obrad venku.dik moc
Odpovědět
olusenka, mě by to taky zajímalo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím,že v okolí všech zámků jsou ubytovací kapacity...spíš záleží kolik vás bude,vyznám se v jihočeském kraji a ve středočeském,chceš spíš klidnější místo nebo nějaký velký známý zámek?
Odpovědět
leni855 , a máš nějaké tipy? tak sem s nimi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
leni, to je jedno, ja dam spis na vzhled, takze si to vzdycky vyhledam na inernetu a pak posoudim. Nevis o necem, (treba i villa), kde by se rovnou dalo spat(myslim hostina dole a nahore spani)?diky moc
Odpovědět
Profilova fotka
afrodito a kolik vás bude, neb to je docela podstatné ;-)
Odpovědět
afrodita3, přesně tak nějak bych si to taky představovala ;-) aby to bylo na způsob dole hostina a nahoře spaní...
Odpovědět
Profilova fotka
milusko, asi mezi 40 a 50, tak nejak
Odpovědět
Profilova fotka
katalines: ja to tak musim udelat, protoze s pritelem nezijeme v cesku, i kdyz jsem ceska a prijede hodne hostu z ciziny, kteri potrebujou ubytovani. Krom toho si predstavuju spolecnou snidani se vsema hostama a tak chci, aby tam spali vsichni a rano se mohli poradne rozloucit. Je to trosku lepsi kvuli tomu, ze na svatbach byvaji starsi mladsi, deti a tak a ti muzou jit spat kdy budou chtit. :-)
Odpovědět
afrodita3, no my právě taky budeme mít hodně hostů ze zahraničí, a taky v tom budou děti, tak aby si mohli jít lehnout až udou unavené... jen jsem pořád nenašla vyhovující místo, tak sbírám inspiraci, kde se dá ;-)
Odpovědět
koukám, že Vy plánujete taky 40-50 hostů, my budeme mít taky asi kolem 50-ti
Odpovědět
Článek se načítá
A kde by ste chtěli mít svatbu, někdo v okolí Brna, nebo kdekoliv v čr?
Odpovědět
Profilova fotka
afrodita3: My máme zamluvený penzion kousíček od Prahy v Dobřejovicích, obřad bude v Průhonicích na zámečku a odtud je to jen 5 minut autem... ale zámek to není. Je to tam ale docela hezký a spaní je tam asi tak pro 30 lidí... kdybys přece jen chtěla kontakt, dej vědět. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj katalines, my jsme to puvodne chteli v okoli Brna, ale jak se tak divam, tak zadny takovy misto, jak by jsme si predstavovali neni kolem Brna, a tak uz i premyslim nad tim, to udelat kdekoliv. My zavisime na tom, ze se tam bude moct spat. Kdybys neco nasla, pochlub se.Hrozne tezko se neco takovyho hleda
Odpovědět
doporučuji penzion našich příbuzných - rekreační středisko Pastviny - Čeložnice u Kyjova http://www.relaxx.cz/ Naprostá spokojenost, sál pro svatební hostinu pojme klidně 80-100lidí. foto v mém albu.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj skritulko, diky za info, jak se ten penzionek jmenuje, mozna ho najdu i na netu. Dik
Odpovědět
jasně, když něco najdu, hned ti napíšu ;-) a když by si ty něco našla, tak dej taky , prosím, vědět ;-) termíny svateb máme jiné, tak je to super,že si je nebudeme brát :-D
Odpovědět
ahoj, my jsme měli svatbu v hotelu jana v přerově, měli jsme tam i obřad, pak hostinu a ubytování. bylo to tam super, profesionální přístup a vše podle představ, svatbu můžeš mít i na zámku.
Odpovědět
afrodita, kdyby ses "spokojila" se svatbou venku, tak bych věděla o jednom moc hezkém penzionu na Vysočině s velkou zahradou, kde se dělají krásné zahradní svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sem s tim holky, napiste, jak se ty penziony jmenuji, ja na to kouknu
Odpovědět
Afrodita - obřad na zámku v Boskovicích / Lysicích /Rájci a hostina s ubytováním v Lasákově Mlýně v Boskovicích ;-)
Odpovědět
Anebo obřad rovnou v tom hotelu venku u rybníka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
afrodita3: mrkni na www.inema.cz. My jsme s nima zatím spokojení a po 16.8. ti můžu i říct, jak to celé proběhlo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.hrad-cervenyujezd.cz/cze/i...
Odpovědět
afrodita, je to Šejdorfský mlýn v obci Okrouhlička (kousek od Jihlavy), web má sejdorf tečka cz ale bohužel fotky nejsou úplně aktuální, byla jsem tam na svatbě loni a bylo to tam mnohem mnohem lepší, pan majitel je puntičkář a snaží se dotáhnout výzdobu do posledního detailu (třeba iniciály snoubenců vysázené gerberama v pískovišti mě fakt dostaly :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky.. pokud by jste chteli neco v okoli Brna, tak by jsem mela jeden tip www.bukovanskymlyn.cz. My tam mame svatbu za dva mesice. Mame cca 120 hostu a z toho je cca 40 ze slovenska, 25 z Anglie a zbytek z ceska. Prijedou uz v patek, v sobotu probehne savtba (obrad v Kyjove v kostele, po te hostina,zabava, raut.. vse od A do Z primo tam, vcetne ubytovani). Neni to bohuzel zamek jak jsi chtela, ale hned za Kyjovem je nadherny zamek Milotice, kdyby jste tam chteli jet na foceni. Navic predpokladam, ze svatbu budete mit za po nas, tak bych ti mohla nabidnout bile potahy na zidle + organzu na vyzdobu - ja jsem si to vsechno objednala, protoze chci mit svatbu stylovou, krasnou, jemnou.. Podivej se do meho albicka a pochopis jakou mam predstavu a jak to bude vypadat. ;-) Jen doufam, ze si tolik pripravovany den uziju a nebudu jak v tranzu a nic si nebudu pamatovat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
chaarleene diky za tip, byla jsem se na to divat a je to moc pekny, akorat budeme mit kolem 40-50 hostu a neni tam tolik mista na prenocovani.dik
Odpovědět
Profilova fotka
katunko, to vubec neni spatny mistecko. asi to budete mit rezervovany cely, co?na kolik vas to tak prijde to ubytovani a pronajem mlyna?
Odpovědět
Profilova fotka
Afrodita: Ahojky.. ano mas pravdu, mame to cele rezervovane, jinak by to ani neslo pri tolika lidech. Cenu to bohuzel nejsu schopna rict, protoze ji sama nevim a asi ani do posledni chvile vedet nebudu. Ale urcite kdyz si poslel predbeznou poptavku, udelaji ti predbeznou cenu. Je tam moc prijemny a ochotny personal, jidlo vynikajici! Meli jsme tam uz nekolik firemnich vecirku a raur si nemuzu vynachvalit, jak luxusni se vsim moznym i nemozny, tak takovy ten selsky, kdy tam byly zabijackove speciality a klasika... vsechny rauty vzdy byly vyborne! Vse je urcite na domluve a clovek vzdy muze smlouvat a smlouvat( o cenach) .. ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?