coverphoto
Neaktivní

tomikovci

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 8. čvn 2016
Info o svatbe
Svatba byla 7. 10. 2017
2386
dní po svatbě
Aktivita
11 příspěvků ve fotoblozích
67 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
ženichův oblek
Pánské obleky BANDI
Skvělý přístup, hned první oblek padl jako ulitý :-) Ženich byl okouzlující a velice mu to slušelo! Ochotný personál který se opravdu vyzná ;-)
svatební šaty
Elody – šaty a prsteny
Ačkoliv šlo o nákup přes internet, tak byla perfektní komunikace! Své šaty jsem měla vybrané už dlouho a i když jsem chtěla menší úpravy, vždy mi bylo vyhověno, vždy poradili! Šaty nezklamaly, přišly ještě hezčí než jsou na obrázku! Bylo třeba trochu zužit vrch, ale s tím jsem počítala :-) Rozhodně doporučuji a moc Vám děkuji, že ve svatební den jsem měla krásné princeznovské šaty!!! :-)
výslužky
Pekárna Anežka Palačov
Luxusní frgály a koláče!!!! Vždy čerstvé, rádi se budeme vracet!!!!! :-)
hudba
DJ Wojki
Skvělá hudba, úžasný člověk :-) Vzhledem k tomu, že se známe osobně, jsem nic jiného než profesionálně odvedenou práci neočekávala a Wojki nezklamal ;-) Úžasná hudba, kdy jsem ani já nečekala, že hosté budou tancovat tak ve velkém, úžasná improvizace, kdy dokázal zahrát do vkusu každého a do momentální situace!!! i když měl stížené podmínky, protože byl oddělený parket od místa, kde se sedělo, tím pádem neměl oční kontakt s hosty, hosté se bavili a to je TOP!!!! Děkujeme moc, jsi král!!!!! :-)
hostina
H - Resort Kunčice p.O.
Naprostá bomba!!!! Úžasné, pohádkové prostředí Beskyd, perfektní obřad na terase, perfektní komunikace s paní provozní!!! Opravdu je to člověk na svém místě, který své práci rozumí a rád pomůže. I přesto, že jsem si jako nevěsta pár věcí taky vymýšlela vyšla vždy vstříc a snažila se splnit moje přání! Jakákoliv komunikace probíhala s úsměvem. Paní provozní je velice milý a ochotný člověk a zaručeně, kdo chce mít hezkou svatbu v přírodě, doporučuji!! Jídlo bylo vynikající!!! Velmi rádi se vrátíme! :-)
květiny
Květiny Byrtusová - Kunčice pod Ondřejníkem
Tohle pro mě bylo bohužel obrovské zklamání... Kytice, která měla být velká, krásná, pohádková, byla bohužel zvadlá, okoralá a polámaná... Bohužel jsem neměla čas to řešit, protože mi ji předali až na cestě na obřad, jinak bych si kdekoliv nechala rychle navázat jinou. Chtěla jsem si ji nechat, bohužel i vzhledem k tomu, že mi nebyla dodána házecí kytice, i přesto, že objednaná byla, jsem musela házet tou svou... Věřím, že tohle byla vyjímka a že ostatní nevěsty byly spokojené. Jinak komunikace s paní byla příjemná, ale bohužel výsledek bylo velké zklamání... :-(
make-up
Editka Koňaříková
Báječná, pohodová, usměvavá žena, která i mě dokázala přemluvit na výraznější líčení. Vyhověla všemu, co jsem chtěla. Kdybych ale dala jen na sebe, vypadala bych jako šedá myška, dokázala mě přesvědčit o tom, že i když jsem zvyklá na decentnější líčení, na svatbu je třeba ,,něco víc". A rozhodně toho nelituji!! I díky ní mi to v ten den moc slušelo! :-) :-) :-) Děkuji moc :-)
kameraman
Kontrast.video
Skvělý, pohodový a strašně moc příjemný chlap!!! Na to, jaký jsem měla strach z toho, že mě bude točit vlastně cizí muž, jsem byla velice příjemně překvapena! Byť na to nevypadám, jsem velký introvert s malým sebevědomím, ale Tom ze mě dokázal už jen svojí přítomností a profesionalitou dostat přirozený pohyb a ani jsem se nestyděla :-D Se svou ženou jsou úžasná sehraná dvojice, která se vzájemně doplňuje. Tady je jistota, že není nic nucené, vše přirozeně plyne, spolupracují jak s manžely tak navzájem úplně báječně. Tady je jistota, že jste si pozvali na svatbu PROFESIONÁLY a příjemné lidi! A tak, jak jsme pečlivě vybírali hosty, tak jsme vybírali i tyto dva a rozhodně nezklamali - předčili i naše očekávání. Svatba i díky nim byla báječná :-) Zaručeně doporučujeme a nezapomenu na hlášku: Dej prsty k sobě, ať to nevypadá jak kačena :-D :-D :-D Díky Tome za tvůj optimismus a skvělou náladu ;-)
Žádné příspěvky