!LAST MINUTE - místo svatby v okolí Boskovic popř. Brna - 19.9.2020!

Ahoj holky, nevíte o nějakém místě v okolí Boskovic popř. Brna pro 40 osob, vč. ubytování? Chceme vše na jednom místě a na místo, které máme přes rok domluvené jsem se nyní dozvěděla velmi negativní recenze, proto sháním případnou náhradu. Termín: 19.9.2020 - přesouvali jsme z května Díky moc!
Odpovědět
Ahoj, zkoušela jsi Býkovice - U Tří volů? Vypadá to tam moc pěkně 🙂
Odpovědět
ahoj, co Lasákův mlýn? měli jsme tam několikrát rodinnou oslavu a byli jsme moc spokojení.
Odpovědět
@markca mají plno 😞
Odpovědět
@mirca_l děkuji za tip 🙂
Odpovědět
@efnas škoda,... snad něco pěkného brzy najdeš 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, zkoušela jste Sudický dvůr? Je to hodně na poslední chvíli, ubytovat tolik hostů a vše na jednom místě. Přeji ať se podaří :)
Odpovědět
Ještě mě napadá Pivovar Ohrada Vísky
Odpovědět
@mirca_l Diky, take plno 😔
Odpovědět
V Mokrá - Horákov je kavárna/bistro Mezi Stromy. Svatby dělají a pro 40 osob je tam místo určitě venku na terase, uvnitř si nejsem jistá, ale nad terasou mají party stany. Dělala jsem tam partnerovi oslavu kulatin, bylo nás 35 i s dětmi. Domluva s paní skvělá, jídlo vynikající. Ubytování mají, ale jen 2x čtyřlůžkový pokoj a 2x dvoulůžkový. Ve stejné obci je i penzion U Zajíčků (cca 10 minut pěšky), který by řešil další ubytování. S tímto penzionem zkušenosti nemám, každopádně na jaře prošel kompletní rekonstrukcí. Držím palce.
Odpovědět
Děkuju všem za pomoc! Na termín 19.9. bylo naprosto beznadějné sehnat místo, zkoušeli jsme vše výše zmíněné + ostatní tipy, co jsme dostali. Nakonec se ale uvolnilo místo 5.9., takže jsme změnili termín i místo - nikomu bych to nepřála, ptž ten kolotoč co právě zazíváme je neuvěřitelnej, ale věřím tomu, že to tak mělo být a aspoň budeme mít na co vzpomínat 🙂 ještě jednou moc všem děkuju!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?