Místo na svatbu v okolí Brna?

Ahoj nevěsty, už jsem trochu zoufalá s výběrem místa na svatbu. Nemáte některá typ na pěkné místo v okolí Brna cca do 30-40 km od Brna? Pro cca 70 lidí ,vše chceme na jednom místě ideálně venku s možností ubytování pro cca 40 lidí, klidně v blízkosti. Ideálně aby to bylo někde v přírodě. (prostě ne ve městě) Budu ráda za každé typy, předem děkuji ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Chata Babí lom u Lelekovic ☺ http://www.lesymb.cz/svatba-na-babim-...
Odpovědět
Nemojansky mlyn www.hotelnemojany.cz
Odpovědět
Děkuji holky, ale oboje je obsazeno a nemojany i 3 roky do předu :-x
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbí statek v Dolních Kounicích, nevím, jak je to tam s obřadem, ale kousek od statku je krásný zámek :-)
Odpovědět
Restaurace U zlate rybky v Tučapech
Odpovědět
http://www.letohradekbrno.cz/svatby/
Odpovědět
ahoj, my ted ulovili termin v Rakvicich ve vinarskem dome Dominant (ubytovani pro 100 lidi), j nas 50-60 a kvuli nam ten hotel zavrou na vikend :-) je to tam nadherene, uz jsme tam byli pres noc. Delaji stavby i ve ctvrtky.
Odpovědět
puvodne jsme planovali Myslivnu v Kohoutovicich, tam to je taky v prirode a da se tam ubytovat vsichni
Odpovědět
@veris12 a můžu se prosím zeptat, kdy plánujete svatbu? :) že už mají obsazeno :O
Odpovědět
a kdy máš svatbu? perfektní je hotel Harmonie v Zastávce, tam ale mívají hodně dopředu plno. Už jsem to tu psala, ale hlavně varuji před hotelem Admiral v Říčanech u Brna, tam jsme měli svatbu my a byl to fakt děs: málo jídla a ještě si doúčtovávali další nad rámec mimo předchozí domluvu, nalívali jiný alkohol než byl domluvený, protivní, otrávení, o všechno jsme si museli říkat několikrát .....
Odpovědět
@veris12 My tam byli domlouvat svatbu v prosinci a máme termín teď v září.. je fakt, že to byla poslední volná sobota (pak teda měli i duben, ale to bylo moc brzo pro nás). Pátky měli volný... takže pokud nechcete konkrétní datum, tak tři roky dopředu plno určitě nemají...
Odpovědět
já jsem slyšela chválu na hotel Santander :)
Odpovědět
Článek se načítá
jee holky moc děkuji, super typy ;-) ;-) ;-) svatbu plánujeme 8.7. a nebo 15.7. jsme strašně omezeni časem kvůli práci... Ted jsem si psala s kamarádkou o nemojanech, mě a ještě jedné holce řekli, že mají úplně plno a její sousedce řekli že mají zase volno. Prý v tom mají chaos co jsem se takhle bavila s lidma.. těžko říct... nicméně kam sem volala samsara, penzión andré a ještě něco jen už v tom mám chaos a nepamatuji si to, říkali že mají plno... nabízejí třeba srpen nebo červen, ale to my nemůžeme :( na 6.7. mám teď danou rezervaci na Kraví Hoře v Bořeticích a čekám od nich na nabídku, jinak prý celý červenec mají obsazeno.
Odpovědět
@veris12 Kraví horu můžu doporučit. Je tam příjemný personál, krásné prostředí a moc dobře tam vaří. (pocházím z Bořetic, chodíme tam často :) ). My sami jsme tam zvažovali svatbu. Cenově je to víc než přijatelné (vycházím z naší kalkulace, cca 1000 Kč na osobu - oběd, večerní raut klasický + druhá večeře formou grilování), víno a domácí pálenky si můžete přinést sami, nealko se počítá až při reálné spotřebě (nám řekli cca 200 Kč/osoba), cukroví, koláče a dort si také můžete zajistit sami, vlastně i výzdobu (ta je možná dohodnout s restaurací, když jim dáte předlohu, vyzdobí vám to oni, dekoraci můžete dodat nebo ji koupí oni a prodají vám ji). I okolí je bezva - kousek je "Republika Kraví hora" - sklepové uličky, pak taky rybník a prostě to tam je nádhera. Je to na kraji obce, takže klídeček a pohodička. No a kdyby něco, možností ubytování je snad milion... Dokola je spousta menších i větších penzionů.
Odpovědět
@magdalenatomkova tak to si mi udělala radost :-) těším se na nabídku od nich. ;-) a kde vy budete mít, nebo jste měli svatbu?
Odpovědět
My budeme mít na Ekocentru ve Velkých Pavlovicích, pronajímáme si tam sál.
Odpovědět
Měli jsme na Podmitrově, mohu doporučit. Vše na výbornou a kapacitu s detma jsme měli 80 lidí. Ale říkala že 2017 téměř plno. Nicméně zkuste. Ještě mě napadá Safrankuv mlýn, je to směr za Tišnov cca 12 km. Švagrová se rozhodovala zda tam a nebo Haluv mlýn. Bohužel po letošní zkušenosti na Halove mlýně nemůžu doporučit Halák. A to byla moje srdcovka od mala, krasne místo a vše. Jen jaksi ty svatby nezvládají...treba se to zlepší. A nebo má někdo letos dobrou zkušenost. My ji neměli...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?