Místo svatby v okolí Prahy (do 50km)

Profilova fotka
Ahoj, plánujeme svatbu na léto 2015 a hledáme nejlépe nějakou chatu či chalupu s pozemkem pro cca.60lidí, ale chtěli by jsme si vše zařídit sami. Nejlépe v okolí Prahy (do 50km) nevíte náhodou o něčem takovém? Děkujeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, náš penzion leží nedaleko Slaného a myslím že na Vaši svatbu by byl ideální. Pronájem penzionu na den a noc stojí 25.000Kč a je vhodný pro svatby do 100 osob. Ubytování je 30 lůžek a 9 přistýlek. Máme velkou zahradu s multifunkční halou která se dá se zahradou propojit velkými vraty. Na zahradě je prostor pro grilování (sele, krůty, kýta....) s venkovním posezením. Neváhejte mne kontaktovat a můžete si náš penzion přijet prohlédnout. Zrovna tuto sobotu zde byla svatba o 90 hostech a podle reakcí byli všichni velmi spokojeni emoticon Přeji krásný den Pokorná
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Přeji pěkný den, ráda bych doporučila rodinný hotel Dolce Villa v Nebušicích. Nacházíme se uprostřed přírodního parku Divoká Šárka a na naší zahrádce lze dělat i obřady. Nabízíme prostory bez pronájmu a můžeme Vám zařídit full servis okolo celé svatby. Ráda Vám zašlu naši nezávaznou nabídku svatební hostiny a rautu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?