Doporučte místo svatby v okolí Liberce pro cca 80 osob

Ahoj vsichni, mate nekdo tipy nebo nejlepe i zkusenosti, kde udelat svatbu v okoli Liberce? Chceme obrat, hostinu a ubytovani pro nas i svatebcany na jednom miste (jedna se cca o 70-80 osob). Zatim nas zaujal Hotel Antonie ve Frydlante nebo Resort Malevil v Hermanicich v Podjestedi. Mate s temito hotely nejake zkusenosti? Podle fotek to tam vypada moc hezky, ale rada bych take vedela, jaka je tam obsluha a jak to vsechno funguje. Tesim se na Vase odpovedi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Resort Malevil je úžasné místo. Párkrát jsem tam byl jako DJ na firemních akcích. Na liberecku jsou pak i další zajímavá místa. zkuste svatebni mapu - www.svatebnimista.cz :)
Odpovědět
@ozzby To rada slysim, dekuji za odpoved :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pro Resort Malevil i H.Antonie jezdíme jako techn.support - dle akce dodáváme party stany, potahy na židle, atd., ale také já osobně jako DJ s praxí 30.let. Rád připravím kalkulaci dle zadání emaile. Jsme z Liberce. Děkuji Kostolnik Jan PARTY SERVIS
Odpovědět
Dekuji za nabidky. Zatim hledame misto svatby, takze o zbytku zarizovani jsme jeste nepremysleli. Svatba bude Cesko-Polska, takze budeme muset sehnat DJ nebo hudebni skupinu, ktera mluvi cesky i polsky :-)
Odpovědět
Vazne nikdo nemel svatbu v Amtonii nebo v Malevilu?
Odpovědět
Zdravím. Také uvažujeme o Malevilu. Zatím jsem viděla kladné recenze a nyní přistupujeme k zjišťování ceny. Není jednoduché se rozhodnout. :-D :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?