Holky ze Vsetína a okolí, mám dotazy ohledně svatby

Profilova fotka
Ahoj Holky,mám pár otázek ohledně svatby :-) jsem ze Vsetína a chtěla bych se zeptat holek co jsou taky ze Vsetína a blízkeho okolí na pár otázek..Svatbu bychom s mojim chtěli na začátku srpna,ale ještě pořád nevíme kde..Máme 3 místa..Vizovice zámek,zámek Lešná a při nejhorším zámek Vsetín..máte nějaké zkušenosti ze svatby nebo tak něco ohledně těchto míst..?Dále bych se chtěla zeptat na hostinu kde by bylo třeba nějaké fajn místo pro 40lidí?Mám 3 tipy:Náhon,Snaha-prostřední šenk a nebo U Vychopňů,chci místo,kde to nebude moc drahé a kde si může člověk přinést i svůj alkohol..tvrdé a víno zbytek by se tam koupilo..Prosím o radu z důvodu,pač si svatbu budem platit sami.. :-| Dále bych se chtěla zeptat jestli máte nějaký tip na nějakého šikovného a levného fotografa a na nějakou skupinu co by nám zahrála na svatbě..nebo nějaké návrhy co jste měli vy na svatbě za hudbu?Moc děkuji za rady :-) :-)
Odpovědět
1
2
Ahoj taky řeším stejný problém termín nemáme a místo taky ne :-( chci červen až září. Přemýšlín na zámek vsetín nebo ty vychopně nevím. Máš už nějaké info a ceny hospody kolik to výjde na osobu? Původně sem chtěla hotel sirákov ale ten svatby červenec až srpen neděla ach jo.
Odpovědět
Profilova fotka
@katulle Zkus duo Remix, mají i svoje stránky... kromě hraní dělají i zábavu pro svatebčany.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My jsme zatím sehnali jen to duo remix, poslali nám smlouvu na podepsání, ale mě se to toho nějak nechce, nejradši bych ještě našla někoho jiného....ale aby nebyli naštvaní....
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@lucika87 já jsem se na ně byla podívat a byli fajn...
Odpovědět
@katulle ahoj, zámek Vs. nedoporčuji aspoň ne ve vnitř je tam tma.Dělají i venku ale to ne vždy je jisté počasí :( Nepíšeš jestly máš k dispozici auta. Výchopeň je jeden z nejdraších na jídlo a nepohodlné sezení tvrdé a děs fakt. Ale taky teď dělají venkovní obřad to je tam hezké. A máš to na jednom místě. A co tak cáb? Taktéž si tam mužeš udělat obřad jsi v přírodě a víno si mužeš vzít a tvrdé to asi ne na tom oni přece rýžujou nejvíc. Jedině nechlastat na svatbě :) A ještě je teď otevřený ten Zámek ve Valu ten musí být krásný. Ještě máš spousty restaurací směr karlovice.Koliba... Jo a fotografa skus z Kačis Slanský Robert. Mám pocit, že se stím neživý takže to nejsou strašné ceny a fotí fakt krásně, si stím hraje. Má facebook tam si ho můužeš najít.
Odpovědět
@ivikpunk fakkt jooo???? vždyť to je jeden z nejlepších výdělku! A neřekla bych že se o to lidi perou. Divné a jejich blbost.
Odpovědět
@katulle Jo a Dort Anička Bělovová nejlepší cukrářka na Vsetínsku. Mladá a nadaná :) dělám asi reklamu co? :(
Odpovědět
Profilova fotka
@hudrinka Ahojky,díky za tipy..fotografku už máme,ale zkusím se zeptat i toho pána co jsi mi dala na něho kontakt..Jinak svatbu na zámku Vsetín mít nebudeme..Budem se brát ve Vizovicích na zámku :-) Auta určitě budou k dispozici :-D v dněšní době jsi myslím,že je to samozdřejmost :-) Jinak hostinu ještě zařízenou nemáme..tak ještě uvidíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivikpunk Ahojky,ještě vůbec nic nemám co se týče ohledně hostiny..ani nevím ještě na 100% kde budem mít hostinu,jen mám zatím nějaké tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak holky díky za rady a tipy :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@katulle ahoj, mám návrhy na nějáké fotografy z Rožnova p.R. a z Valašského Meziříčí, tak pokud to pro tebe není daleko, napiš a já ti je pošlu do IP
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek děkuji,ale to už by byl trochu z ruky..my budem mít svatbu ve Vizovicích,tak bych spíše fotografa z tama nebo Vsetína,ale díky za info :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj holky, já doporučuju penzion Sklář v Karolince, je to tam super.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@hudrinka jo je to tak Sirákov nedělá svatby o prázdninách. Asi nemají lidi na sezónu jinak nevím proč...
Odpovědět
@katulle Ahoj tak co už si pokročila já celkem jo, už mám skoro skoro vše nebo spíš jasno :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivikpunk Ahojky,jo pokročila jsem..už máme skoro vše zařízené..dnes jsem byla obědnat kytky a domluvit se na jídle v restauraci :-)na osobu mě to vychází 450kč A co ty?kde budete mít hostinu atd..?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zdravím Vsetíňačku :) My jsme měli svatbičku taky ve Vizovicích na zámku a super, moc se mi líbil projev a celé to prostředí je krásné, i na focení :) A jakého budete mít fotografa? Ve Snaze to taky určitě bude fajn :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vsetíňačky :-) původně jsem ze Vsetína, tak i svatbu budeme ze Vsetína vypravovat... obřad teda máme na zámku v Bartošovicích (taky hostinu a ubytování).... můžu se zeptat, kdo Ti na Vsetíně dělá kosmetiku, účes a nehty? a kde si necháváš vázat kytici? začala jsem se zařizováním docela pozdě, něco už domluveno mám, ale nic není až tak jistého.. ráda si nechám poradit ;-)
Odpovědět
@katulle Ahoj my to máme na hotelu Všemina obřad venku. Prstýnky jdem vybrat příští týden a kytky asi taky tak. Kde si byla na prstýnky ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajjulle Jestli můžu poradit i já.. x-) Tak já jsem měla kadeřnici paní Růženku, která má kadeřnický salon v Pohodě (v patře). Je úžasná, nechávala se u ní česat i minulý rok moje sestřička: http://www.beremese.cz/fotoblog/ivik2... A líčit jsme se obě nechávaly u paní Evy Fabiánkové, která má salon přímo v tom kadeřnictví, a taky skvělá ženská, a líčení úžasné, vydrželo celý den :-) Však mrkni na fotečky..
Odpovědět
Profilova fotka
@marinka moc dekuji za tip ;-) na pani Ruzenku jsem slysela jen chvalu, celkove na sluzby v Pohode ;-) tam jsem volala jako v prvni rade uz nekdy v breznu, ale uz mela Ruzenka obsazeno - navrhla ucesani v patek nebo v sobotu brzo rano (kolem 3. rano :-( )... takze jsem se nakonec domluvila jinde, ale i zvolene pani jsou moc sikovne - zkouska ucesu v utery probehla skvele (viz. me fotky z priprav) a komesticka byla taky skvela ;-) na zkousku liceni jdu teda v tydnu pred svatbou, ale docela pani verim, byla moc sikovna ;-) tak snad to dopadne vsechno dobre ;-) ale na fotecky urcite kuknu, aspon posbiram jeste nejakou inspiraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marinka Ahojky,fotografku budeme mit z Vizovic-Mladenková,zdá se být šikovná Paní i domluva je superní sní :-) Doufám,že nám nebude pršet ať máme i nějaké fotky z parku,je tam krásně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajjulle Ahojky,česat mě bude kamarádka,líčit mě přijede od kámošky kámoška a na nehty ještě nevím kam půjdu.Kytku jsi nechavam dělat na náměstí jestli víš jak byl bývalý kreml vedle knihovny,je tam i pekárna vedle toho květinářství :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajjulle Tak to je škoda, že už Růženka měla obsazeno, ale u ní je asi potřeba zamlouvat česání hodně dopředu..Ale je plno šikovných kadeřnic, a dívala jsem se na tvoje fotečky a účes máš nádherný!! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivikpunk na prstýnky jsme byly až v Ostravě..tady na Vsetíně se nám nelíbili a přišly nám moc drahé..tak jsem jsi našla na netu obchod v Ostravě kde měli krásné prsteny :-) přijeli jsme tam a stejně jsme vybraly jinačí :-D
Odpovědět
@katulle no však právě se ptám na Vsetíně je prd jako vždycky taky asi někam vyjedem se podívat. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, u nás něco podobnýho...kde??? :) Původní plán byl dřevěný karlovický kostelík,ale to nám nějak zhatil pan farář,prý když jsme vsetíňáci,tak ať máme svatbu tam...Jenže,to si(zatím)nejsem jistá jestli zrovna chci,tak pidím,hledám info a tipy:)A problém číslo 2:kdo je na vs šikovný a krásně by mě namaloval i učesal???Budu ráda když mi dáte nějaké tipy,mějte se :))
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?