Svatební hostina v Kladně a okolí, máte doporučení?

Jsme z Brandýsku na Kladensku a jelikož tu bydlíme teprve rok, tak nemáme tento kraj ještě tak zažitý. Přístí rok se chceme na jaře brát a potřebujeme najít hezké místo pro hostinu s možností venkovních a v případě ošklivého počasí vnitřních prostor cca pro 50-60lidi.
Odpovědět
Profilova fotka
Oblíbený je areál Botanika u Kladna, dělají tam i obřady a vypadá to fakt pěkně. Pokud by jste to chtěli trošku víc neformální, spíš"vesnické", tak my měli hostinu a večerní grilovačku v restauraci U Jezírka (Tuřany), dobře se najíte a ještě si můžete zahrát paintball, minigolf a další hry, my byli moc spokojení.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den! Zkuste mrknout na Bašta Úžice. Je to u Kralup, což je pro Vás celkem blízko. Hráli jsme tam v srpnu a je to dobré, Možnost být venku, uvnitř.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Jsem taktéž z Brandýska a svatbu máme v červenci :-) my zatím máme rozjednaný hotel Astra Srby, pak vím ještě o hotelu La Park. Ale také ještě pokukujeme po něčem jiném ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel La Park :-) Krásný místo pro focení... Hostina vnitřní a venkovní tam jde taky... I obřady tam dělají... :-)
Odpovědět
U Zlatého selátka Kladno pěkné prostředí :-) Mám zkušenost
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel Astra Srby, krásně se fotí u Turyňského rybníka - "Záplavy" :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Tak za mne dávám doporučení na hotel Astra v Srbech. Svatba jak uvnitř, tak venku. Velmi milý personál s milionovým panem provozním Rážem. Byli jsme maximálně spokojeni. Jídlo nám chutnalo, ubytko s bazénem v ceně super. A cenově taky velmi příjemné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?