Svatební hostina ve Vsetíně a okolí, poraďte

Zdravím všechny! Prosím vás, nutně potřebuji poradit s místem pro svatební hostinu ve Vsetíně nebo v blízkém okolí? Máme nějaké tipy, ale vždy je tam nějaký zádrhel a už se chceme rozhodnout, ať tohle máme z krku. :-( Budu vděčná za každý podnět. Děkuji moc. ;-)
Odpovědět
Ahoj, pro kolik lidí?
Odpovědět
No asi pro 70 lidí...
Odpovědět
Profilova fotka
My byli na svatbě U Vychopňů a pak i na Bečvě a obojí to bylo fajn :-)
Odpovědět
U Vychopňů je to super, ale pro 70lidí malé. Pěkné je to ve Valášku. Bečva je prostorná (tam se vleze i 100lidí) a dobré ceny. Pak mě napadá teda ale mimo město, Cáb. Je tam nádherně, klid.
Odpovědět
No tak nakonec to bude Becva.Valasek je super,ale fakt maly no:-( a libila se vam svatba v Becve,kdyz uz mate zkusenosti?
Odpovědět
Aha, já myslela, že se k do toho Valáška vleze víc lidí, asi špatný odhad :( V Bečvě sem byla, ale na oslavě narozenin, ale dost velké, bylo to skoro jak svatba a bylo to fajn, ale je to už roky zpátky. Ale od známých sem slyšela jen chválu, ti tam měli svatbu před rokem. Kamarádka tam bude mít svatbu letost.
Odpovědět
Jo,tam je hodne svateb letos. Mrzi me ale,ze se tam musi brzo po pulnoci koncit kvuli ruseni nocniho klubu..jinak je fakt,ze prostory jsou jedny z nejlepsich! ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?