Rozvoz hostů ze svatební hostiny

Holky prosím poraďte jak zorganizovat rozvoz hostů ze svatební hostiny domů. Na obřad pojede každý svým autem a z obřadu se jede rovnou na hostinu. Zvažovala jsem pronajmout si profesionálního řidiče i s doprovodným vozidlem, aby všichni hosté mohli svým autem odjet zase domů, jenže někteří řekli že své auto nesvěří cizí osobě. Jsem v koncích, každý z hostů bydlí na jiném konci Ostravy takže i možnost že by jeden řidič se svým autem přivezl všechny na hostinu padá, bylo by to hrozně na dlouho. Máte některá s tím zkušenost? Hostů bude 35. Moc děkuji za případné rady.
Odpovědět
A co zkusit pronajmout nějaký mikrobus? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@terinka2017 Resim to stejne, jen u nas je ta vyhoda, ze mame vse na jednom miste, takze bez presunu. Mam stejny napad jako ty, sice jsem to jeste s nikym neresila, ale na druhou stranu dokazu pochopit, ze nekdo nechce nekomu cizimu sverit sve auto. Ale byt tebou, nijak bych si s tim hlavu nelamala, navrhla jsi jim reseni a pokud ho nechteji vyuzit, at si to zaridi jinak. Ja na to treba penize nemam, abych kazdemu zaridila odvoz, takze bud pojedou s nekym "cizim" nebo nebudou pit a odvezou se sami, pripadne maji moznost prespat na miste. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to budeme mít asi tak, že na obřad každý přijede svým autem a po obědě si každý řidič svoje auto odveze k penzionu, kde budou ubytovaní (nemáme to daleko, takže za čtvrt hoďky budou zpátky), a jeden řidič, kterého budeme mít na svatbě po celou dobu, je pak všechny zaveze zpátky na oslavu.
Odpovědět
@viky90 taky to tak máme
Odpovědět
My meli ridice, ktery jel svym autem vždy treba se čtyřmi, kteri si chteli odvest auto a postupne je nalozil a dovezl zpet na hostinu a potom vecer odvazel cele rodiny. Ldyz se domluvi lidi z jednoho konce ve stejnou dobu, je to fajn. Nenechala bych ridit ciziho člověka svoje auto. Meli jsme 70 hostu a dojezd nejdale cca 20 km
Odpovědět
Asi bych to neřešila. Myslím, že je normální že se jeden z páru či skupiny "obětuje" a je ten den na nealku.
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme třeba tak ze po hostine si odvezou skoro všichni svoje auta a zpátky je dopraví nami domluveny řidič, který bude mít k dispozici naše auto. Večer je všechny rozveze domu. Kdo své auto neodveze tak bud si s nim odjede nebo si zítra pro nej dojede protože stejně bude u nás druhy den afterparty ☺
Odpovědět
My máme domluvený odvoz na cca 3-4h, profesionálního řidiče. Co vím, tak dva páry jeden z nich pít nebude stejně, a zbytek se na místo dopraví buď MHD a pak se projde (1,5km, ale to jsme ani nedoporučovali), nebo někteří s auty, kteří se budu vracet do Prahy je vezmou tam a zpět pak náš řidič, nebo budou sdílet taxi (pak to vychází asi 100Kč na osobu, což není žádná pálka). Nás se nikdy nikdo neptal, jak se dostaneme na místo a zpět na jedné svatbě byl domluvený odvoz (nechali jsme se odvézt jen na metro) a na druhé svatbě odvoz zařízený nebyl a náhodně nás vzal pár, který na té svatbě taky byl. Ale řidiče s drink servisem, to už asi přijde na dost peněz. Pokud někdo nechce, aby mu druhý řídil auto, ať se na místo dopraví jinak než svým a zpět mu odvoz zařiďte, nebo ať se druhý den pro auto vrátí.
Odpovědět
Taky zrovna řešíme dopravu. Vymyšlené to máme tak, že tam si každý dojede svým autem, nechá si ho na místě do rána (kdo nebude chtít, odjede si večer sám). A v noci hosty rozveze autobus, pokud teda nějaký seženeme, už mi jedna firma napsala, že mají na 10.6. všechny autobusy obsazené. No a "ráno" řidiče přivezeme zase zpět na místo a odjedou si svým autem. Na odvoz bude max. 32 lidí. A vzdálenost je cca 30 km. Původně jsem chtěla, aby rozvážel jeden řidič, ale jedna cesta by vyšla skoro na hodinu a musel by se otočit 8x, což je časově nereálné, proto ten bus. Má to zas nevýhodu, že se bude muset zábava o půlnoci utnout a v půl jedné bude odvoz. Ale bohužel není jiné řešení. Rozvážet taxíkama by bylo finančně náročnější než kolik bych za dopravu chtěla dát.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme vše na jednom místě asi 20 km od bydliště našeho i většiny našich hostů. Pro vzdálenější je zajištěno ubytování (dohromady kolem 30 postelí), kdo bude chtít, může přespat ve stanu na louce. Pro ostatní je zajištěn od odpoledne až do rána řidič s větším autem (8 míst), který bude podle potřeby jezdit. Takže pokud někdo přijede na místo autem, může si jej např. odpoledne odvézt domů a řidič jej odveze zpět na místo svatby a pak taky domů.
Odpovědět
Děkuju ještě popřemýšlím, ale líbí se mi nápad s tím že by si každý po obřadu odvezl své auto domů a jeden řidič v našem autě by je přivezl na hostinu a potom zase rozvezl domů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?