O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Restaurace Katovna, Nymburk
Ahoj nevěsty, chtěli bychom mít oběd, hostinu i celkovou zábavu v restauraci Katovna. Nebude nás to…
ttedy
Před 8 lety
1
Nevěsty těhulky, jaké jste měly šaty na svatbě?
Ahojky nevěsty. Budu se vdávat v 6 měsíci těhotenství a obávám se že do svých vysněných šatů, které…
narnell
Před 8 lety
2
Holky-kde seženu :)
Holky,nevíte některá,kde sehnat takovéto šaty nebo nějaké s vínovým za rozumnou cenu ???
k2katka
Před 8 lety
3
Podprsenka
Ahoj holky, mám problém. Mám šaty pod které musím mít podprsenku bez ramínek - gelové nechci. Má ně…
mikinkacs
Před 7 lety
14
Fotograf 1.7.2017
Ahojte, najde se nějaký fotograf který má ještě v tomto termínu volno? Popr nevíte o někom? Svatba …
fotomaslo
Před 8 lety
11
Kde sehnat tuto krajku?
Ahoj holky, poradíte, kde se dá sehnat tato krajka viz foto? Úplně mě uchvátila, ale na internetu j…
nanay
Před 8 lety
7
Houslista - svatební obřad - Táborsko - 7. 7. 2017
Dobrý den, neznáte prosím někdo někoho z okolí Táborska, kdo by nám zahrál na svatebním obřadu 7…
werunnnka7
Před 8 lety
7
Catering Marková, Penzion Marek Hrbov u Polné - máte někdo zkušenost?
Ahoj, máte s nimi prosím někdo zkušenost? Mají dobrá jídla? Budu ráda za jakoukoliv informaci :-) …
elisc
Před 7 lety
8
sponzor fóra
Tak ještě jednou poptavam Dje na 17.6. na Jižní Moravě
Hledám stále Dje ne naší svatbu v Ladne u Břeclavi,který by nás nesedrel z kůže,ale zároveň aby mam…
djhenry
Před 8 lety
3
Odložení svatby
Ahoj Dámy ! Nevím ani začít. S přítele jsem 2 rok, vždy to bylo takové všelijaké, ale požádal mě v …
misule79
Před 8 lety
29
Kapela 21. 7. 2017 Karlovarsko
Dobrý den, hledáme kapelu na naši svatbu 21. 7. 2017 nejlépe z Karlovarska, případně Plzeňska. Dě…
barryska
Před 8 lety
10
Jutové kapsičky s krajkou, kulatá dečka z juty
Sháním jutové kapsičky na příbory, možno s krajkou,-40 ks a k tomu 8 kulatých jutových deček. Díky…
klainka
Před 8 lety
1
Perleťové balonky bílé a růžové 100 ks.
Sháním perleťové balonky bílé a růžové asi 100 ks. Děkuji.¨ pajamaja77@seznam.cz
svatebni-doplnky
Před 8 lety
3
Kapsa na svatební oznámení
Zdravím všechny nevěsty :-) Vybrala jsem si svatební oznámení a chtěla bych jej ještě doladit pod…
lydieg
Před 8 lety
2
Fotograf 25.5 od 12.00 zámek Štiřín
Hledame fotografa na svatbu 25.5 na zamku Stirin. Jedna se o komorni svatbu tedy zenich, nevesta, d…
fotomaslo
Před 8 lety
7
SVATEBNÍ TABULE - OBĚD
Ahoj holky! Mám dotaz ohledně svatebního obědu, který máme pouze s rodičema, babičky dědečkové, s…
kaaac1991
Před 8 lety
7
Tulipány v červnu?
Nevěsty,máte některá zkušenost s tulipány v červnu?Kolik cca stojí jedna,kde by je objednali?Případ…
catchulinecka
Před 8 lety
14
Kapela na svatbu - jazz, pop, balkan style, latino - severní čechy?
Prosím o doporučení kapely na svatbu, která bude na severu Čech. Díky, Z.
djhenry
Před 8 lety
3
Svatební obřad v okolí Ostravy
Dobrý den, chtěli bychom mít termín na podzim 2017 - nejspíše listopad a chtěla jsem se zeptat n…
zuzanakovarik
Před 8 lety
1
Kde hostinu v okolí Lovosice (obřad na zámku Libochovice) ?
Poptávám prostory pro pořádání svatební hostiny v okolí Libochovic pro cca 60 lidí. Jednalo by se …
jajairinka
Před 8 lety
1
Prosím vizážistka a kadeřnice
dobrý den, hledám na 6.4.2017 kadeřnici a vizážistku co by nalíčila nevestu a svedkyni u nás doma i…
ladekor
Před 8 lety
5
Levandule a Provance ?
Sháním cokoli v tomhle stylu. Vše z levandule, fialové věci...
jajairinka
Před 8 lety
2
Šaty pro družičky ?
Sháním 2x stejné šaty pro dvě družičky, věk 7 let a 6.5 let nebo aspoň hodně podobné
jajairinka
Před 8 lety
1
Odávající - okolí Ústí nad Labem
Zdravím, prosím o doporučení oddávajícího ideálně v okolí Ústí nad Labem a Litoměřic. Jaké máte …
fronkova_z
Před 8 lety
1
DJ na svatbu 9.9.2017 v Děčíně , je někdo volný ?
Dobrý den, ahoj všem.. Chtěla bych na svatbu DJ, aby organizoval trošku ten den (nějaké malé modero…
djhenry
Před 8 lety
7
Utajené místo obřadu
Ahoj, co si myslíte o utajeném místu obřadu. Sraz svatebčanů u hotelu, kde bude po obřadu probíhat …
handa92
Před 8 lety
11
Heliová bomba na nafouknutí balonků
Ahoj nemáte někdo na půjčení nebo prodej heliovou bombu na nafouknutí balonků?? Předání Praha a …
klainka
Před 8 lety
1
Vývazek - domácí výroba
Děvčata, jak jste vyráběli vývazek? Lepili tavkou a potom připevnili špendlíkem na myrtu. Bojím se,…
ellabel
Před 8 lety
10
Fialové/bílé krajkové boty
Sháním fialové nebo bílé krajkové svatební boty s podpatkem max do 6 cm ale balerýnky nechci mám vy…
sarlin
Před 8 lety
7
Proč se brát?
Holky, když se vás někdo zeptá proč se chcete vdávat, že je tolik rozvodů a rozvodový proces je slo…
ochotona
Před 5 lety
1
2
42
1
2
…
637
638
639
640