SVATEBNÍ TABULE - OBĚD

Ahoj holky! Mám dotaz ohledně svatebního obědu, který máme pouze s rodičema, babičky dědečkové, sourozenci a svědci. s mým nastávajícím jsme si říkali, že na tento oběd budou svědci bez jejich partnerů. Ti jsou ale samozřejmě zvaní, jen se pak připojí s ostatními na raut a to už budeme mít po obědě. Bude to jen ,,rodinný oběd'' s nejbližšíma. Myslíte, že to je v pohodě, když jen na ten oběd svědci bey partnerů? Moc díky :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Ahoj, tak to radsi svedky nezvete na obed, me to prijde blbe, ze by se toho nezucastnili jejich partneri
Odpovědět
@pajita děkuji za názor, jsem z tohoto vcelku na vážkách. Partneři zvaní jsou, jen nebudou na rodinném obědě.. musíme to ještě probrat :) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych je určitě pozvala i s partnery, mně přijde hloupé (neříkám, že ve 100 % případů, ale v tomhle ano) takhle páry "trhat".
Odpovědět
@viky90 určite souhlasím s vámi, co se týče toho trhání partnerů :) musíme to tedy sjednotit.. :)
Odpovědět
Rozhodně bych to nedělala, taky by se mi nelíbilo kdybych byla svědek a můj partner se mnou nebyl na obědě, jenom proto, že by nebyl rodina. Partneři se vždy zvou spolu, rodina, nerodina. Také budeme mít na svatbě přítele snoubencovi sestřenky, kterého jsme nikdy neviděli, ale jelikož spolu chodí nějakou dobu, bylo by mi trapné pozvat jenom ji.
Odpovědět
@denisa1511 HOLKY, moc Vám děkuji, určitě budeme zvát k tabuli i partnery, nedalo mě to a dala jsem to sem, abych měla jasno, jak to je a není :) MOc děkuji !! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?