O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Komplet výzdoba - kolik stojí
Zdravím 😊 Chtěla jsem se zeptat na kolik Vás vyšla svatební výzdoba úplně se vším všudy a zda jste…
ppawlusha
Před 8 lety
5
Malička svatba v Ústí nad Labem
Ahojky, Obracím se pro na vás pro radu, dělala jste některá svatbu v Ústí? Jedná se nám o malou sv…
kalupinka21
Před 8 lety
1
Velikost šatů
Ahoj všem..chtěla bych se zeptat zda jste měli velký problém při výběru svatebních šatů třeba ve…
zoryana
Před 8 lety
6
Květinová výzdoba svépomocí
Sním o výzdobě z květin, kapradin, břečťanu atd. Stále ale nevím, jak dlouho po natrhání jednotlivé…
ppawlusha
Před 8 lety
2
Zámek Jezeří
Ahoj, prosim měla jste některá svatbu na Jezeří? Nemohu nikde sehnat žádné aktuálni dojmy, postřehy…
fris
Před 8 lety
5
Hledám kadernici a vizážistku Kroměříža okolí
Zdravím, najde se prosím kadeřnice a vizážistka z Kroměříže či okolí na svatební líčení a vlasy p…
ipavla
Před 8 lety
2
Svatba na Kyčerce
Ahojte holky, prosím Vás máte někdo zkušenosti se svatbou ve Velkých Karlovicích - Pluskovec na hor…
xzzuzanka
Před 8 lety
1
Obřad a hostina na jednom místě
Ahojky holky :-) měla jste některá svatbu na zámku Hradec nad Moravicí? Je to tam tak krásné jak na…
yorii
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Hudba pri obradu v kostele
Ptám se čistě ze zvědavosti, kolik si vzal váš varhaník a zpěvák za obřad v kostele? Nebo kolik jst…
artepertutti
Před 8 lety
7
Hudebníci na obřad - jižní Morava
Ahoj, Dobrý den, plánujeme svatbu v létě 2018 na jižní Moravě. Hledáme nějaké hudebníky (2-3), ne…
svatebnidj
Před 8 lety
5
Fotograf 16.6.2018, Praha
Zdravím, prosím, máte někdo tip (či hledám) fotografa na 16.6.2018, Praha. Ideálně fotit od 10:00 …
rozmanitosti
Před 7 lety
11
Kde koupit látku na svatební šaty
Ahoj, svatební šaty mi bude sít mamka. Tak se chci zeptat,neznáte některá prodejnu s velkým výběrem…
vaskovadenisa
Před 8 lety
1
Tvorba svatebního oznámení
Holky, prosím prosím, chci krásné oznámení, mám již vymyšlenu kartičku + stužku, ale chybí mi do té…
maja19904
Před 8 lety
1
Je tu nějaká dobrá duše, která mi PRODÁ vzor svého svatebního známení ve wordu?
Holky, prosím prosím, chci krásné oznámení, tisk sama, ale nemám na to hlavičku, klidně bych odkoup…
mikinkacs
Před 8 lety
5
Kadeřnice,kosmetička
Ahoj nevěsty,měla bych dotaz na nějakou kosmetičku a kadeřnici, Frýdek-Místek a okolí. Za připadné …
nicolevisage
Před 8 lety
2
Svatební kytice a raut Beroun a jeho okolí
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s květinářstvím na vázání svatební kytice atd. v okolí Berouna,v…
monikamarankova
Před 8 lety
3
Kde seženu tyto šaty snů?
holky je nějaká naděje,že někde seženu tyto šaty?Nebo aspoň podobné...díky za jakékoli info :-)
iviiiii
Před 8 lety
4
Salon Bellissimo Opava - zkušenosti
Ahojte, máte prosím některá zkušenosti s výše zmíněným salonem ? Chtěla bych se tam nechat nalíčit …
ada2018
Před 8 lety
1
Salon Victory Litoměřice
Ahoj, máte někdo zkušenosti se salonem Victory v Litoměřicích? Ceny, výběr, přístup, zda se platí z…
lenny92
Před 8 lety
5
Svatba Hotel Vinice Hnanice a Hotel HappyStar (Znojemsko) ?
Ahooj, chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti z poslední doby se svatbou- hostinou (případně…
ra22duza
Před 8 lety
1
V kolik hodin obřad?
Obřad bude venku na zahradě jedné krčmy a hostina bude právě v té krčmě. žádné přejíždění. Uvažuju …
rebe
Před 8 lety
7
Bojujeme o peníze...
Milé dámy, potřebuju se s vámi poradit. S mým milým máme hezký vztah, jsme spolu čtyři roky a v …
morrighan
Před 8 lety
1
2
33
Zámek Lechovice, okr. Znojmo - zkušenost?
Ahoj, máte někdo zkušenost s pořádáním svatby (obřad i oslava) v zámku v Lechovicích, okres Znojmo?…
andyatom
Před 7 lety
2
Kadeřnice a vizážistka ?
Ahojky holky . Poradíte mi prosím nějakou šikovnou kadeřnici a vizážistku z Chocně,Vysokého Mýta a …
katkaschi
Před 8 lety
1
Kadeřnice a vizážistka 4.8.2018
Dobrý den, sháním kadeřnici a vizážistku. Svatba proběhne v Kouřimi.
ladekor
Před 8 lety
4
Svatba v penzionu Mítkov?
Ahoj, máte zkušenosti s penzionem Mítkov? Měli jste tam některá svatbu? V sobotu se tam jedeme podí…
vaskovadenisa
Před 8 lety
1
Svatební hostina Plzeň a okolí 2018
Hledáme místo na svatební hostinu v okolí Plzně, které by bylo možné si pronajmout a jídlo si zaříd…
aaaaandy
Před 8 lety
1
Hudba 18.8.2018 Čeladná
Dobrý den, prosím o Vaše nabídky na živou hudbu 18.8.2018 v Čeladné. Děkuji :-)
radim_kapica
Před 7 lety
10
Fotograf 30.6.2018 Šumperk
Ahoj, sháním fotografa na 30.6.2018, svatba bude v Šumperku. Problém zjevně je, že mám zájem jen as…
monika_tomas
Před 7 lety
9
Filip Komorous - jak dlouho jste čekali na fotky?
Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli je tu někdo, komu svatbu fotil Filip Komorous. Pokud ano, jak dl…
poletuchaa
Před 8 lety
1
1
2
…
538
539
540
541
542
…