Salon Victory Litoměřice

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo zkušenosti se salonem Victory v Litoměřicích? Ceny, výběr, přístup, zda se platí za zkoušku šatů? Děkuju moc za odpovědi! ;)
Odpovědět
@lenny92 Ahoj, já měla z Victory šaty. Případně mrkni do alba.. Ceny jsou tam o dost nižší než v jiných salonech což jsem ocenila, přístup úžasný, vždy slečna vyšla vstříc, za zkoušky jsem neplatila a to jsem tam byla minimálně třikrát než jsem našla ty pravé :-) Pořád mají nové svatební šaty. Já měla nové, které přede mnou ještě neměla žádná nevěsta za poloviční cenu než je v Praze apod. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radkam89 děkuju, tak to je super :) koukala jsem do alba a teda svatba moc krásná, a nějaké šaty jako jsi měla ty bych si právě taky představovala, tak tam určitě zajdu :) a nevíš jestli mají i dost velký výběr třeba ve velikosti 40-42? Co jsem koukala tak někde mají krásné šaty, ale většinu jen malé velikosti 36-38, a do toho se já bohužel nenacpu :D :)
Odpovědět
@lenny92 děkuju za pochvalu :-) mají různé velikosti, určitě se tam zajdi podívat. Já ani nevím jakou jsem měla velikost, prostě jsem zkusila a bylo to. Dokonce jsem měla zamluvené šaty jinde, ale vyhráli ve victory.. Přeju šťastný výběr :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radkam89 super, děkuju, určitě zajdu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?