Je hloupé odložení svatební hostiny?

Profilova fotka
Ahojky, vyskytl se nám problém :-( oba jsme onemocněli angínou a bereme antibiotika. Svatbu máme v sobotu a ant. dobíráme v neděli. Do toho oba zánět spojivek ;-( přemýšlíme, že na obřad pozvání zůstane, výslužky by se rozdal po obřadu, ale na oběd by jsme šli pouze mi se svědky, rodiče a prarodiče. Ostatní by jsme pozvali po domarodění na zahradní grilovačku ;-) Je to hloupé vůči ostatním? :-(
Odpovědět
pokud se opravdu necitite dobre, tak bych to odlozila, musi to pochopit...pokud jste ale uz fit a jen berete leky, tak bych radsi ozelela ten alkohol a udelala i tak party..
Odpovědět
Zcela souhlasím s příspěvkem svatbavzari. Jen teda taky bych přihlédla k financím. Když to teď stornujete, jak moc na tom finančně budete tratit. Jestli vůbec, nebo by to pro vás byla zanedbatelná částka, tak bych asi uvažovala o odložení..
Odpovědět
Profilova fotka
Bud jak pisou holky, nebo s ohledem na storna odlozit vsechno... At si ten den uzijete a nepromarodite... Takze posunout i obrad ;-)
Odpovědět
tak pokud už dobíráte atb, tak by to mělo být v pohodě, ono závisí na vás, jak ste na tom, to musíte vědět vy
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že to každý normální člověk takto pochopí. Jen aby pak všichni v tom novém termínu měli čas:)
Odpovědět
Moc tu otázku nechápu, protože pokud pouze berete léky a jste dost fit na obřad a oběd, proč by se měla hostina pro ostatní odkládat? Pokud se neobejdete bez alkoholu, pak jeho konzumace pouze účinek atb snižuje o nic jiného nejde. Takže záleží, jaký je konkrétní důvod toho, že uvažujete o odkladu? Já jsem v dlouhodobé pracovní neschopnosti, jsem těhotná a léky beru denně a i když se dost často necítím dobře, odložit cokoli ohledně svatby by mě ani nenapadlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Do soboty je ještě pár dní čas a pokud už v té době se antibiotika dobírají, tak většinou už by se člověk měl cítit relativně dobře. Takže pokud už to je dnes třeba i o dost lepší než na začátku nemoci, tak myslím, že v sobotu už by to mohlo být docela ok. Tak bych asi o odložení nepřemýšlela, myslím, že to s sebou nese pak další starosti, s tímto termínem lidi počítali dopředu, tak si zařídili, aby měli čas. A řekla bych, že tak nějak ta atmosféra už bude lehce jiná než v den samotné svatby. Jako pokud byste se cítili opravdu špatně, bylo vám zle a víte, že byste to spíš přetrpěli, tak v tom případě je to něco jiného a vůbec bych se nedivila, kdybyste to chtěli odložit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?