O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Místo svatby
Zapnout upozornění
Nová diskuse
Řadit podle:
nejnovějšího příspěvku
nejstaršího příspěvku
nejvíce příspěvků
nejméně příspěvků
Penzion U Veterána, Slatinice
Zdravím Vás nevěsty, měla jste někdo svatbu nebo slyšela jste některá reference na Penzion u Vet…
monikaaondra
Před 9 lety
1
Svatba - Praha vychod s vlastnim cateringem
Nevite o nejakem statku nebo cemkoliv jinem v okoli Praha -vychod , kde se da uspořádat svatba s V…
dizi
Před 9 lety
4
Hotel Pod Akáty - Chutě Ochodzitej - máte zkušenosti?
Ahoj nevěstinky, prosím, nemá některá z vás nebo vašich známých zkušenost se svatbou nebo jinou osl…
teerkaa
Před 9 lety
11
Viniční altán jak s hudbou a nástupem
Ahoj, jak to chodí ve Viničním altánu v Grébovce s hudbou? Bylo nám řečeno připravit si písničku na…
clare_x
Před 9 lety
2
Penzion U Stromu ve Lhotě na Kladensku
Dobrý den, mate některá zkušenost, ať uz jako nevěsta, nebo jen jako svatebcanka s tímto penzionem?…
ancetka
Před 9 lety
1
Ubytování+hostina Brno-venkov
Ahojte, hledám typ na svatební hostinu s ubytováním v jednom. Ubytování bych ale potrebovala pro cc…
sairon
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Zámek Liblice - svatba ano x ne
Ahoj nevěsty, mohu se zeptat zda jste některá měla svatbu na zámku v Liblicích nebo zda tam svatbu …
asindel
Před 9 lety
1
Svatba, vše na jednom místě - okruh 70 km od Berouna
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit vhodné místo? Plánujeme svatbu se 40ti rodinnými hosty a 30…
teetee
Před 9 lety
8
Stodola, statek, mlýn - poraďte :)
Chceme rustikální svatbu na statku... nevíte o nějakém pěkném místě ? nejlepší by byla nějaká stod…
teetee
Před 9 lety
9
Prosím poraďte místo pro svatbu - Liberecký a Středočeský kraj.
Chtěli bychom svatbu příští léto a hledáme vhodné místo pro svatbu. Ideálně bychom chtěli nějaký st…
simeonalanta
Před 9 lety
5
Zámek Třešť - dotaz
dobrý den ,ráda bych se zeptala máte někdo zkušenost se svatbou na zámku v Třešti ? ceny.jídlo,veli…
gabi70
Před 9 lety
1
Hotel Freud Ostravice nebo Grunt no 135 Hradiště - zkušenosti
Ahoj, nenašla jsem nikde v diskuzi informace nebo zkušenosti s hotelem Freud na Ostravici či Grunte…
simonaryskova
Před 9 lety
6
Hotel Amálka Straškov
Ahoj nevěsty. Ráda bych vás poprosila o názory na svatební obřad, hostinu v hotelu Amálka ve Straš…
kopweti
Před 9 lety
1
Svatební obřad+hostina
Ahojte, nedoporučil by někdo z přítomných nějaký dobrý a hezký podnik (Havířov, Ostrava, Karviná, o…
petramarek
Před 9 lety
9
Prostor k pronájmu, Jižní Morava, okres Břeclav
Dobrý den, stále hledáme místo na svatbu v okolí Velkých Pavlovic (Bořetic). Okolí je tu krásné,…
magdalenatomkova
Před 9 lety
4
Obřad v Praze a okolí - venku
Ahoj holky, ráda bych se zeptala na nějaké hezké místo na obřad - praha /Horní počernice, Dolní poč…
verap33
Před 9 lety
9
Svatba: obřad s hostinou zároveň v Beskydech
Ahojte nevěsty, už začínám šílet a jsem zoufalá. Máme s přítelem, který je z Turzovky(Slovensko) sv…
zlatickoooo
Před 9 lety
6
Místo v Praze pro 80 svatebčanů
Můžete mi někdo doporučit místo na svatební párty v Praze pro 80 lidí, kde udělají i rodinný oběd, …
asella
Před 9 lety
6
Místo pro svatbu pod širým nebem
Ahoj budoucí nevěsty, nebo mladé paní, mohla by jste mi některá z vás prosím poradit. Netoužím po o…
lucifer1983
Před 9 lety
4
Misto pro 80 lidi jizni Morava (Breclavsko/Mikulovsko) ???
Mile nevesty, nenapada nekterou nejaky prostor k pronajmu na jizni Morave, kam by se veslo cca.…
adellaydy
Před 9 lety
7
Hostina zámek Židlochovice
Dobrý večer, měl někdo z vás hostinu na zámku v Židlochovicích? Obřad v zámecké kapli se dá zamlu…
lolusenka
Před 9 lety
6
Myslivna Slatiňany naproti Monacu - máte kontakt?
Ahoj děvčata, prosím vás nemáte někdo kontaktní údaje na Myslivnu ve Slatiňanech na proti Monacu? C…
denisavili
Před 9 lety
2
Stodola, statek, mlýn pro cca 100 lidí v okolí Chrudimi, Golčova Jeníkova, Vlašimi, Ledče n. Sázavou
Ahoj holky :) Jdu si pro inspiraci a tipy na svatební hostinu. Svatba je plánovaná na 29. dubna 201…
denisavili
Před 9 lety
3
Hotel Ostrovec - Volyně
Zdravím, je tu někdo, kdo měl svatbu v/u hotelu Ostrovec ve Volyni? Jak jste byli spokojeni a dalo …
terkali
Před 9 lety
2
Loucko - Obřad a "hostina" pro 15 lidí
Ahoj nevěsty, nemáte prosím typ kde udělat svatbu pro 15 lidí? Kolem Luk nad Jihlavou, ale ne přímo…
lelouch
Před 9 lety
1
Svatba hotel Ostrovec Volyně
Dobrý den všem budoucím nevěstám, náš krásný den utekl jako voda a už jsme manželé. Můžeme se tak …
terkali
Před 9 lety
1
Malá svatba, Praha, venku
Ahoj, hledám místo pro malou svatbu (10-15 hostů) v Praze a okolí (do 30km)- svatební obřada a hos…
mia_von_prag
Před 9 lety
7
Statek Břežany 2016
Ahoj všem, všechny mé otázky ve starších diskuzích zůstaly bez odpovědi, tak to zkusím novou disk…
snadsedockam
Před 9 lety
1
Hostina Třebíčsko
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda Vás nenapadá pěkné místo na svatební hostinu v Třebíči nebo b…
mischanov
Před 9 lety
1
Místo svatby-Novy Jicin, Roznov p. R, Valašske Meziříčí, Frenštát p. R., Frydek Mistek
Ahoj nevesty :-) prosim nemate nejake tipy na svatebni misto kolem Novy Jicin, Roznov p. R, Valašsk…
nikolatumova
Před 9 lety
3
1
2
…
127
128
129
130
131
…
262
263
1
…
128
129
130
…
263
Top diskuze
Svatba na zámku Lešná. Vdávala se tam n…
15. 11. 2007
221
Svatební stodola v Dolních Kounicích
10. 01. 2017
221
Pozor na svatbu ve Viničním altánu v Pr…
16. 07. 2013
43
Máte zkušenosti se svatební hostinou - …
29. 10. 2013
33
Bistropen (Vila landek)
18. 04. 2023
18
x
x
Hledat další diskuse
Hledat další alba
Hledat další články