Prosím poraďte místo pro svatbu - Liberecký a Středočeský kraj.

Profilova fotka
Chtěli bychom svatbu příští léto a hledáme vhodné místo pro svatbu. Ideálně bychom chtěli nějaký statek, malý penzion, něco uzavřeného v přírodě. Na jednom místě obřad i hostinu. Aby měli třeba pergolu pro posezení, stačí nám do 50 osob, svatba bude malá. Ideálně Liberecký a Středočeský kraj, ale kdyby nás to zaujalo, může být i dál. Něco ve stylu statku v Blažejovicích (tam už mají obsazeno). Prosím poraďte, jestli neznáte nějaké hezké místo. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme letos svatbu v Janově nad Nisou - penzion Epocha. Obrad na louce, hostinu uvnitř, zábavu uvnitř i venku a hosté budou ubytování. Pani majiteka je strasne vstricna, se vším pomůže, vymyslí, bude koordinovat celou svatbu, aby vše dopadlo na jednicku. Se svatbami ma spoustu zlusenosti, hrozne ji to baví a je pro ne nadšená :-) takže za me mohu jen doporučit a co jsem si všimla, tak i některé další nevěsty odsud zde budou mít svatbu :-)
Odpovědět
Kamarád teď jede na svatbu do penzionu U větrné vily, vypadá to tam moc pekne, tedy alespon z fotek.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi je to trochu daleko ale tady u nas je hezky statek kocvary :-) http://www.kocvary.cz/fotogalerie/sva...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ze svatebních míst, kam jezdím česat a líčit nevěsty mě napadá např. Klokočkův mlýn, nebo Dvůr Pecínov. :) Přeji hladké svatební přípravy! Simeona Lanta
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?