Svatba, vše na jednom místě - okruh 70 km od Berouna

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit vhodné místo? Plánujeme svatbu se 40ti rodinnými hosty a 30ti kamarády. Máme zájem o pro veřejnost uzavřený objekt, kde bude možnost svatby pod širým nebem, (květen -říjen, nejlépe červen). Následně oběd pro rodinné hosty a raut pro přátele, který by byl až do noci (+ večer nějaké grilování). Výhodou by pro nás bylo vlastní zajištění nápojů. V případě vhodných prostor a souhlasu majitelů nevylučuji malý koncert AC/DC Revivalu :-) V místě by mělo být i ubytování asi pro 30 osob či víc a možnost stanování. Děkuji moc za tipy, začínám být zoufalá z bezvýsledného hledání :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bagi666 Co toto? liskuvmlyn
Odpovědět
Máme od nich nabídku, ale jsou velmi obsazené termíny :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji příjemný den, doporučil bych romantický hotel mlýn Karlštejn, který skončil na prestižním 2. místě v soutěži SVATEBNÍ MÍSTO ROKU 2013 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout naše prostory - restaurace s kapacitou do 100 osob, ubytování v penzionu pro 35 osob, v případě vyčerpání kapacity možnost stanování zdarma. Prostor pro malou kapelku - max 3 osoby a tanec. Grilování, raut, možnost i venkovního obřadu... Máme velké zkušenosti i spokojené novomanžele. ;-) Prohlédněte náš web, nebo se přijeďte podívat. Máme otevřeno každý den. Od Berouna jsme vzdáleni cca 25km. Pokud mi pošlete e-mail, pošlu více o našich hostinách, s konkrétními cenami.
Odpovědět
Profilova fotka
Restaurace a penzion Ve století, Loděnice ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi by jsme Vám nabídli naše služby. Jsme pension cca 14 km od Berouna uprostřed křivoklátských lesů. Máme vnitřní prostory,snack bar,venkovní zahrádky a možnost postavení stanu pro 70 osob navíc. Ubytování až pro 54 osob,možnost stanování v zahradě pro zbytek. Pokud by jste se chtěla podívat na fota,máme zde prezentaci nebo nás kontaktujte přímo na mejl a můžeme udělat konkrétní nabídku :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dobrý den, prosím o radu či tip. Hledám nějaký statek či mlýn, či prostě nějaký objekt, kde by mohla probíhat svatba se vším všudy, chtěla bych vše při jednom, tedy obřad, jídlo i zábava - vše na jednom místě. Tudíž také ubytování bud přímo v místě nebo hodně blízkém okolí. A představa je prostě nějaké hezké místo s velkou zahradou, kde by mohla být zahradní párty. Někde na Berounsku či nějak poblíž. Předem moc díky za jakýkoli nápad!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?