coverphoto
Neaktivní

yamsick

Péťa  /  33 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 8. bře 2013
bydlí v městě Ostrava
Info o svatbe
Svatba byla 17. 8. 2019
1715
dní po svatbě
Aktivita
21 příspěvků ve fotoblozích
22 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +158
Svatební album
Péťa a Vašek
17. 8. 2019 Nový Jičín | 162 fotek
fotograf
Adam Michna
K Adamovi jsme přišli vlastně úplnou náhodou - doporučil nám ho náš původní svatební fotograf, který musel náš termín z rodinných důvodů zrušit. Nejdřív jsem to obrečela (ano, opravdu, jestli jste někdy potkali budoucí nevěstu, víte, že nepřeháním). Když jsme se pak seznámili, šly veškeré obavy stranou. Adam je pohodář, který ve stejném stylu pojímá i celé focení svatby. Vůbec nevíte, že tam je, a pak jen zíráte, jaké okamžiky se mu povedlo zachytit (a z kolika úhlů!). Díky fotkám od Adama jsme prožili celý den znovu a některé momenty si uvědomili o to více. Navíc musím poznamenat jednu věc - na fotky od Adama se budete chtít podívat nejen vy jako ženich a nevěsta, ale budou z nich mít radost i vaši hosté, protože je zachytí na nespočtu momentek.
make-up
Kristýna Dvořáčková
O makeup i vlasy se starala paní Dvořáčková a byla jsem opravdu moc spokojená. Jde o milou a vstřícnou osobu, dokonce jsme udělaly 2 zkoušky účesů, protože jsem nebyla o první variantě přesvědčená - ještě že tak! Finální účes byl nádherný a chválili ho opravdu všichni.
zásnubní prsten pro nevěstu
ALO diamonds
Zásnubní prstýnek pořídil manžel v ALO Diamonds a je to přesně typ prstenu, který jsem chtěla. Navíc je skvělý servis údržby 1x ročně, prstýnek je pak vždy jako nový.
květiny
Petra Jurajdová - svatební květiny Odry
Na paní Jurajdovou jsme dostali kontakt přímo v Mendlově domě a byli jsme opravdu moc spokojení. Jednou jsme se potkali, pak už jsme vše řešily po mailu a messengeru, posílaly si fotky, co by se nám cca líbilo a těsně před obřadem (asi ve středu) jsme si zavolaly a finálně vše potvrdily. Paní Jurajdová se svou kolegyní přijela už v pátek večer, nachystala výzdobu místa hostiny a pak přijela ještě v sobotu ráno s kyticemi pro nevěstu, maminky a družičky a také se postarala kompletně o výzdobu místa obřadu - pouze jsem jí nachystala záclony, žárovky a řekla představu, jinak vše zařídila sama. Opravdu skvělá komunikace a budu velice ráda doporučovat dále. Výběr květin i velikosti kytic byly ideální vzhledem k šatům, stylu svatby i danému místu.
civilní obřad
Rodný dům Johanna gregora Mendela Vražné
Obřad, hostina i ubytování probíhala přímo v Mendelově domě a jsem tomu opravdu moc ráda. Je to sice náročnější na přípravu a spaní pro hosty je docela bojové (10, 12, 16 lůžek na pokoji, 2x jednolůžko a 2x dvoulůžko), ale myslím, že to všichni bez problémů zvládli :) Byli jsme na místě už od pátku a chystali ho. Kdo zvažuje svatbu ve vlastní režii ve vesnickém prostředí, určitě doporučuji zajet se zde podívat. Navíc je místo relativně malé, dá se uzavřít, takže děti nemohou nikam utéct a mohou ležet na trávě na dvorku, takže jsou pořád všichni spolu, ale zroveň si každá skupinka může najít nějaký svůj koutek.
ženichův oblek
Polský Těšín - Euromagic
Ženichovi jsme pořídili hned dva obleky i včetně obuvi a košil v Euro Magicu v Polském Těšíně a určitě se to vyplatilo. Narazili jsme na opravdu příjemnou prodavačku a cena je prostě bezkonkurenční. Můj nastávající má sice konfekční postavu, takže co obléknul, to mu sedělo, ale můj bratr i taťka potřebovali různé velikosti kalhot a sak a ještě nějaké úpravy a s ničím nebyl problém, úpravy byly za 100 Kč a na počkání (do hodinky). Pokud o svatbě víte předem, doporučuji zajet tam ještě v období říjen-březen, kdy tam ještě není tak plno kvůli blížícím se svatbám a zároveň už jsou taneční v plném proudu :)
svatební šaty
MiaBella - šijeme z lásky ke kráse
Na MiaBellu nemohu říct nic negativního. Navštívila jsem jak paní Lenku u Prahy, tak i paní Zuzku v Martině a musím říct, že jsou obě velice příjemné dámy, jejichž cílem je jediné. Zařídit, abyste se ve svůj velký den cítila skvěle. Jsem ráda, že jsem šla nakonec do krátkých šatů. K našemu místu se to perfektně hodilo a navíc mi v nich bylo celý den krásně a nemusela jsem se převlékat. Šaty jsou z kvalitních a příjemných materiálů a já už se jen těším, až si vyberu barvu, na kterou je nechám obarvit :)
dorty
DeCupcake
Na paní Urbánkovou jsem našla doporučení tady na Beremku a jsem tomu opravdu ráda. Navíc peče i do kavárny Doma v Novém Jičíně, takže jsme zašli na první ochutnávku právě tam. Paní Urbánková dělala z kraje roku i svatební ochutnávkové balíčky a na jejich základě jsme se nakonec rozhodli pro náš dort. Čokoládový korpus, 2 patra limetkový a spodní patro čokoládový krém. To celé proloženo malinami. Byl perfektní a mě jen mrzí, že jsme si kousek nenechali a v neděli celý dort rozdali :-D S paní Urbánkovou byla také perfektní domluva a dovezla nám dort až na místo už v pátek, aby byl dort dobře nachlazený.
Žádné příspěvky