coverphoto
Neaktivní

lupmice88

Lucie Švejnohová  /  36 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 19. zář 2012
bydlí v městě Nymburk
Info o svatbe
Svatba byla 13. 9. 2014
3514
dní po svatbě
Aktivita
9 příspěvků ve fotoblozích
8 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

holky mám dotaz svatbu,kterou pořádáme mimo místo bydliště na zámku,v zahradach se vzdycky plati??

  • bara88na zámku určitě budete muset platit něco zámku
    • berrusMy jsme chtěli obřad na zahradě na zámku a když jsme slyšeli co vše si musíme zařídit a zaplatit tak jsme od toho upustili,vyšlo by nás to na hoodně,chtěli zaplatit pronájem i za kousek zahrady a ještě s tim ty obštrukce,takhle to máme na zámku ale vevnitř v obřadní síni a máme klid 🙂
      • palomitachecaNejspis budete platit neco zamku, pripadne na matrice za oddani na jinem vhodnem miste.
        • andrejka32Na většině zámku se platí (místo), my platili i za povolení sňatku mimo stanovené svatební termíny městskou radou. Většinou na stránkách internetu daného zámku jsou uvedené svatby a poplatky.
          • sonickaaaažádný obstrukce jsme na Jemništi neměli..🙂akorát jsem zaplatila 15.000,- Kč za pronájem zahrady, tam máme obřad..🙂a doklad o zaplacení dát na matriku, to bylo všechno..ale asi všude je to jinak..🙂
            • berrusNo nám bylo řečeno že se nejdříve musíme zeptat správce zámku jestli nám to povolí na jakém místě bychom to chtěli a museli bysme si úplně vše zařídit sami,jako jsou židle,výzdoba,přípitek,stoleček, zaplatit jen za to že tam přijede více aut atd. Takle je to na Hluboké venku, ale někde jinde to může být v poho..
              • martavegPlati se matrice za to, ze to neni ve vyhlaseny termin, ze je to mimo urad a pokud nema aspon jeden v tom miste trvale bydliste (vetsinou to nauctuji dohromady za 1000,- ale uz jsem tu i videla, ze za kazdou nesplnenou polozku chteli tisicovku..) a pak jeste poplatek v miste obradu (to uz muze byt hodne ruzne a zavisle i na dalsich poskytovanych sluzbach, ktere s obradem souviseji)
                • veronika.deskovaLucí, platili jsme asi 3500,- na zámku Libochovice. 1000,- šlo za oddání a 2500,- byl jako pronájem sálu.