Svatba ve dvou

Plánujeme příští rok svatbu a chtělibychom "minimalistickou verzi" - svatbu jen ve dvou... Jsem zatím však bezradná, kde takovou svatbu uspořádat... nechci se ztácet ve velikých prostorách... líbíla by se mi venkovní svatba... ale mám zkušenost, že hotely (vily) v případě, že se jedná o takto malou svatbu, nejeví moc nadšení - což chápu, nicméně vdát se chci :-)
Odpovědět
Pokud se chceš vdát jen ve dvou, můžeš si to udělat defakto kde chceš :-) nepotřebuješ rezervovat restauraci, nic zdobit... takže to je naprosto jedno - záleží jen na tobě a tvé představě. Rozhodně nemůžeš čekat, že restaurace kvůli vám dvěma zavře a přenechá jí jen vám dvěma... ale co třeba piknik na louce? ;-)
Odpovědět
Ve "dvou" to stejně nikdy nepůjde. Musíte mít minimálně svědky. Ale jinak je to všechno o Vaší přestavě. Můžete to mít klidně někde na louce, když se domluvíte s matrikou a zaplatíte jim to. Jim je to víceméně jedno. A oběd si pak ani nemusíte nikde rezervovat. Nebo si můžete od nějaké restaurace nechat udělat piknikové koše a vzít si to někam s sebou:-) To je panečku romantika:-D
Odpovědět
@gachna Ono by to i ve dvou šlo - svědkové se dají domluvit např. na matrice nebo v konrétním "zařízení", kde se případně člověk bere - ale to naní až tak podstatné... Louka a piknik je super romantika - naprosto souhlas - jenže uvažujeme vzít se v dubnu a to jsou "meze ještě studené" :-)
Odpovědět
@ketrines jak píše @gachna - svatbu ve 2 nelze uspořádat, musíte mít minimálně svědky. Jinak záleží již jen na ochotě matriky.
Odpovědět
@ketrines předběhla jsi mě. Ano, svědci můžou být i cizí lidé, jsou-li k tomu ochotní. Ale není to ve 2...
Odpovědět
Jo tak jestli až takhle ve dvou, tak to asi nepůjde. Vždy tam musí být podepsaný ještě někdo jako svěděk. Nicméně jestli to bude dobrá kamarádka, náhodná osoba nebo uklizečka z úřadu, to je každému jedno :-)
Odpovědět
@zorro4 tak jak chcete - svatba ve dvou a obřad ve čtyřech... to je nepodstatné ;-) .. mně jde o místo... nějaké milé, útulné, romantické... :-)
Odpovědět
Šlo by to někde, kde nebývá narváno a kam se moc lidí nevejde. Co třeba na rozhledně? Nebo na nějaké městské věži? Třeba v Klatovech je krásná věž a minulé prázdniny jsme tam k večeru byli sami, ale jistě najdete i méně navštěvované. Chce to taky ochotného oddávajícího a svědky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
podla mna pokial chces svadbu ve 2, nemuselo by vam vadit mat to vo vsedny den - tym padom by restauracie nemali mat az taky problem. V dubnu asi pada aj moznost najst restauraciu s nejakym vonkajsim altankom (kde sa vacsinou robia obrady) a spravit to cele tam.. Potom ma este napada - neviem v akom kraji to chcete mat,no niektore restauracie, zamocky atd maju predsa aj take sukromne male salonky, nemusia kvoli tomu zatvarat celu restauraciu..
Odpovědět
Profilova fotka
@ketrines A proč neodjet někam daleko a vzít se na pláži?
Odpovědět
Co treba nekde v horach? Anebo na Sumave na kopci? Jeje,to je tolik krasnych mist! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě napadá nějaká zřícenina hradu, navečer, při západu slunce..nebo jak už někdo zmiňoval tu rozhlednu...hledala bych něco, kde se svatby konat nemůžou, protože je tam málo místa...nebo nějaká kaplička uprostřed luk...nebo na vrcholu nějakého kopce? záleží odkud jste...u nás třeba mají na radnici moc pěknou obradku, která není moc velka a umím si tam představit i takhle málo svatebcanu, koneckonců nás nebylo o moc více...nebo zavzpomínejte na nějaká pekna místa, kde jste byli...máte neomezené možnosti
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
to nemate nejaky svoje "misteckoů? prvni rande, pusa nebo cokoliv? nekde, kam se radi vracite, i kdyby to melo byt doma pod rozkvetlou tresni...
Odpovědět
a co treba udelat svatbu v zahranici?? ve dvou vam ji tam udelaji pokud teda do toho chcete pustit nejakou korunu a poradne si to uzit :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?