Svatba v těhotenství (dvojčata), s 10M synem

ahoj všem :-) ráda bych se s Vámi poradila v naší zapeklité situaci. Máme aktuálně desetiměsíčního syna, a před pár dny jsme zjistili, že čekáme dvojčata. Jsem teprve v prvním trimestru, ale stejně chci myslet pozitivně a že bude vše v pořádku, a budu předpokládat, že původní termín svatby, která byla plánovaná na půlku července, nemáme šanci zvládnout :-) A proto se ptám - má cenu se brát na rychlo např. na konci března/v dubnu, nebo svatbu odložit, až budou děti větší? Už jsme takto odkládali dvakrát, a bojím se, že až budeme ty děti pak mít (až) tři, už sotva budeme mít energii a hlavně finance, svatbu zrealizovat. Jsme oba z rozvedených rodin, takže u nás i "menší svatba, pouze s úzkou rodinou" je skoro 35 lidí. Máte prosím někdo podobnou zkušenost? Co byste mi poradily? :-) Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Az se narodi dvojcatka,tak pouzivat ochranu :-D Vtip.. ja nevim,odkladat by se mi nechtelo a delat neco na rychlo taky ne, zalezi jak moc narychlo, zda uz mate misto atd a jde to treba jen posunout tak bych do toho sla, bala bych se,ze presunutim to dopadne tak,ze to budete odkladat tak dlouho az do toho vleze zase neco.
Odpovědět
Profilova fotka
Gratuluji k dvojčátkům :-). Podobnou zkušenost nemám, ale z racionálního hlediska bych řekla, jít do toho hned a raději dřív, je jednodušší se vdávat těhotná než s dvěmi malými dětmi a jedním trochu větším už z organizačních důvodů.
Odpovědět
Určitě bude všechno v pořádku! Když už jste svatbu dvakrát odložili, tak teď už bych to nedělala. Pokud to jde, zkuste to uspíšit, jak navrhuješ na březen/duben, organizovat svatbu později s dvojitou náloží miminek si moc neumím představit :-)
Odpovědět
Taky jsem pro, aby jste svatbu spíše uspíšili, než odložili na neurčito (spíše nikdy s tolika malými dětmi :-D :-D ).
Odpovědět
Souhlas,hodne jsme o tom mluvili s pritelem a zorganizujeme na ten konec brezna asi :) diky Vam za vase rady :)
Odpovědět
Gratuluji k dvojité dávce štěstí :-) Zkušenost mám pouze s plánováním svatby v krátkém termínu...všechno kromě šatů jsme zařídili během tří týdnů, takže pokud budete mít dva měsíce, a ještě taky nebude koncem března vrcholná sezóna a všechno obsazené, tak si myslím, že to bez zbytečností kolem v pohodě stihnete :-)
Odpovědět
Máme dvojčata v rodině. Těhotenství bylo rizikové-u dvojčat je to pravděpodobnější a nakonec to dopadlo předčasným narozením a skoro měsíc byla miminka v inkubátoru. Takže být Tebou, zvážím, jak velká a náročná je dřívější svatba, ať se zbytečně nestresuješ a neohrozíš děti. Je důležitější zdraví nebo "nějaký papír"?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?