Svatba v rodném domě J.G.Mendela

Profilova fotka
Zdravím děvčata :-) V červenci se vdávám a vybrala jsem si rodný dům J.G. Mendela, protože v Hynčicích bydlí mí prarodiče a strávila jsem tam dětství. Mám však otázku, která mě trápí.. Kolik se tam vleze hostů ke svatebnímu stolu a celkově? Ke stou nám vychází cca. 80 a celkově 100 hostů. Obřad nechci mít ve dvoře, ale pod ořechy před domem na trávníku. Chtěla bych moc moc kontakt na levný a dobrý catering a prosím nějakého super fotografa max. do 8.000 Kč. Budu se těšit na nějaké odpovědi a zkušenosti, které mi jistě pomůžou. Předem moc děkuji. Kristýna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rodný dům J.G. Mendela je úžasná volba, moc doporučuji :-). Dělala jsem před pár lety stránky obci Vražné, ještě v době, kdy jsem pracovala jako grafik, takže rodný dům Mengela moc dobře znám :-). Ohledně kapacity úplně neporadím, nedovedu si úplně představit, kolik přesně lidí se tam vejde, takhle jsem to nikdy neporovnávala, ale zkuste se zeptat přímo infocentra obce Vražné. Je to tam větší, přibližně jako U vodníka Slámy, ale asi bych si to radši ověřila přímo tam... Jinak, pokud byste chtěla, bydlím kousek od Vražného, také u regionu Poodří, mohu Vám svatbu nafotit. Snažím se fotit přirozeně a nestrojeně, vždy se uzpusobuji konkrétnímu páru. Nejraději však fotím novomanželské fotografie v přírodě, případně s využitím toho, co je na místě :-) Navíc okolí dobře znám, u portrétního focení, pokud byste chtěli někam za fotkama vyjet, jsem schopna nějaká zajímavá místa také doporučit. Cenově se s přehledem vejdu i do celodenního focení. Pošlu Vám cenou nabídku do zprávy Mariana :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@kristynatina ahoj, tema je sice stara, ale vidim ze svatbu ste este nemali :) chcem sa spytat, stale tam planujete takuto velku svatbu? my sme sa tam totiz boli pozriet a prislo mi ze viac nez 50 ludi by sa tam fakt tlacilo (chceme mat tak 70). Mozem vediet ako ste to vyriesili v takomto pocte? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zatím jsem sice svatbu neměli, ale moje kamarádka tam měla svatbu o 150 lidech :D bylo vše formou rautu. My raut mít nebudeme, ale budeme mít klasický oběd. Hostu bude 80 u stolu a 115 na večer. Prostě se tam musíme vlézt :) Potom napíšu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj zrovna se divam na mendluv rodny dum a moc se mi libi. Svatbu planujeme na konec dubna pro cca 50-60 Osob, takze vse uvnitr. Date mi tipy na raut popr jestli tam v dubnu nebude zima uvnitr? Diky moc predem. A vlezeme se dovnitr?
Odpovědět
@kristynatina Ahoj das prosim info jaka byla svatba a jestli jste se vsichni vesli dovnitr? Diky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já tam plánuji svatbu v červenci 2017. Chladněji tam být může, ale viděla jsem tam vyhrivaci lampy a mozna jeste nejake dalsi primotomy. Catering zvažujeme z Hranic. Budete tam mít svatbu nebo jste si to rozmysleli?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja tam mam svatbu 1.9.2017, celkem 70 lidi, rikali mi, ze se vlezeme, ze bylo uz i 150 lidi, i kdyz si to moc neumim predstavit. Catering mam JK Catering, dobre ceny i zkusenosti s tim mistem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, naše svatba tam byla naprosto úžasná. Já v Hynčicích vyrůstala, tak mám k tomu místu opravdu vztah. V červenci celé víkendy pršelo, ale ten náš víkend bylo nádherně.. Měli jsme 30 stupňů, takže stodola přišla vhod. U obědu bylo 80 lidí a celkem 115. Všichni jsme se krásně vešli, protože jsme i maximálně využívali venkovní prostory. I cimbál se mi tam krásně vešel. Catering jsem měla z Hranic.
Odpovědět
@kristynatina Jaký jste prosím měla catering?
Odpovědět
Profilova fotka
@klara177 nakonec vyhrál catering z Hranic, Standa Hradecky. Jak jsi na tom s cateringem ty? Nervy už pracují? Já si říkám, kolik toho ještě musím zařídit.
Odpovědět
Jojo je toho moc, ale zatím nestresuji :) a catering máme nějakou paní, take z Hranic.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojte holky, planujem svatbu na pristi leto a uvazujem o Hyncicich.. Mohla bych se vas zeptat, kolik se cca plati za pronajem stodoly? .. A jak moc dopredu jste misto rezervovali? Dekuji moc
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lucdal pronájem stodoly je 5 000,-Kč, plus kuchyňka 1 200,-Kč. V případě noclehu ještě za každé obsazené lůžko. Rezervovala jsem rok dopředu.
Odpovědět
@h88 Dekuji moc za info
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?