Měl by partner o tom vědět: (sem nerozhodná - co byste dělali

Ahojte, měl by partner vědět o tom, že jsem (ještě před ním dávno) podstoupila plastiku prsou? Dala jsem si silikony. Neví o tom, nebavili jsme se o tom ale nejsem si jistá jestli by to měl vědět
Odpovědět
Dotaz nějak nemůžu pochopit. Takže jsi dostatečně dospělá na to, abys mohla podstoupit takovou operaci, ale máš problém o ní říct svému partnerovi? Jak spolu budete řešit budoucí problémy, které život přinese?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rraadka:

Dotaz nějak nemůžu pochopit. Takže jsi dostatečně…
@rraadka Já se totiž zamýšlím jestli je to něco tak potřebné, že by to měl vědět. A já zase nerozumím tvé otázce ,,problémy v budoucnosti" nepřijde mi to jako problém, že mám silikony. Když tak skus mi lze napsat nějaký důvod/důvody proč by měl vědět.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od klaudiavelikoto:

@rraadka Já se totiž zamýšlím jestli je to něco t…
@klaudiavelikoto Nepsala jsem nic o tom, že silikony budou v budoucnu problém. Celá moje připomínka mířila na takovou maličkost, které se říká upřímnost a schopnost o věcech mluvit.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rraadka:

@klaudiavelikoto Nepsala jsem nic o tom, že silik…
@rraadka Jenže já mám problém s tím, že nevím nebo nažím se přemýšlet nad tím, jaký je důvod, proč by to měl vědět. Jelikož ono silikony jako takové nejsou nemoc (jistě můžeme polemizovat o tom, že se může něco stát, co ano, ale jako takové to není nemoc) a navíc není to něco, co ovlivňuje to, že by nám fungoval vztah. Stále i přesto můžu splňovat jakoby jeho požadavky na fungování vztahu jestli je mám nebo nemám.Možná zkus mi napsat něco jako důvod proč bych měla říct .... protože nad tím přemýšlím. Zda a když ano tak jak....
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od klaudiavelikoto:

@rraadka Jenže já mám problém s tím, že nevím neb…
@klaudiavelikoto Vis co, to je jedno. Ja nechapu, proc je potreba delat z toho, ze mas silikony, takove tema, ale evidentne to potreba je. Kdyz to reknu uplne hloupe - ano, muj manzel vlastne nemusi vedet, ze si barvim vlasy. Nebo ze jsem si nechala vybelit zuby. Je to moje vec. Ale je duvod, proc by to vedet nemel? Vzdyt je to muj nejblizsi clovek a jestli je to nekdo, s kym sdilim vse, co me trapi nebo naopak naplnuje, proc bych mu nemohla rict i takovou hloupost?! Planujeme spolu stravit cely zivot a proc bych tak mela zit v tom, ze "nikdy mu nesmim rict, ze xxx (libovolne dopln)". Nehlede na to, ze silikonove vyplne jsou zasahem do tela a povazuji za zodpovedne svemu nejblizsimu o tom rict. Kdyby se mi nedej boze neco stalo, tak by jeho povedomi o teto skutecnosti mohlo pomoc reseni nastale situace - obdobne jako to, ze vi, ze mam v ocich kontaktni cocky.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rraadka:

@klaudiavelikoto Vis co, to je jedno. Ja nechapu,…
@rraadka A proč na mě hned útočíš? Já jsem se přišla zeptat :/
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od klaudiavelikoto:

@rraadka A proč na mě hned útočíš? Já jsem se při…
@klaudiavelikoto Nikdo na tebe neutoci. Chtela jsi radu, dostala jsi ji.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rraadka:

@klaudiavelikoto Nikdo na tebe neutoci. Chtela js…
@rraadka Uklidni se a nauč se slušně komunikovat
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od klaudiavelikoto:

@rraadka Uklidni se a nauč se slušně komunikovat
@klaudiavelikoto Děkuji, jsi milá :-) Hodně štěstí s hledáním odpovědí!
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rraadka:

@klaudiavelikoto Děkuji, jsi milá :-) Hodně štěst…
@rraadka A tobě štěstí na práci se slušností
Odpovědět
Ahoj, předpokládám, že dotaz je vznesen proto, že chce tazatelka znát NÁZORY druhých. Každý to může vidět jinak, ze své zkušenosti, vědomosti/nevědomosti, atd. Můj názor: divím se, že jsi mu to už dávno neřekla a také, že to nepoznal a nezeptal se. Můj názor je určitě říct a víc to nebudu komentovat, protože bych Tě asi popudila, jsem zastáncem přirozenosti a upřímnosti.
Odpovědět
Pokud s ním plánuješ budoucnost, jednoznačně by to měl vědět, jsou součást Tebe, stejně jako třeba to, že nemáš ráda svíčkovou, nebo sis v dětství zlomila nohu .... nic, co by ho ovlivnilo, ale není důvod, proč to tajit, týká se Tě to a zbytek života se budeš muset hlídat, abys to neprozradila. to mi nepřijde jako rozumný základ pro vztah.... myslím, že nikdo z nás spíš nechápe, proč to tajit, stydíš se za to?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
řekněme, že na svatbě souhlasíte, že znáte svůj zdravotní stav... tak asi by to bylo dobré netajit. Hlavně o nic nejde.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?