Znepokojovalo by vás, že byl partner nevěrný v předchozím vztahu?

Bylo to se 3 různými ženami, prý mu nevyhovovala v ,,seksu" a přiznal se mi před svatbou (bude o necelý měsíc)
Odpovědět
Podle toho zda by byl se mnou spokojený. Já v předchozím vztahu byla také nevěrná, on si v předchozím vztahu na konci psal se mnou, když se pak dozvěděl že mu byla jeho partnerka nevěrná. Ale my to o sobě víme od začátku našeho vztahu. Taktez víme, že si vyhovujeme a nepotřebujeme nikde nic hledat. Asi to nejde říct obecně. Záleží na charakteru, souladu apod..
Odpovědět
Bylo by mi to jedno, protože to je minulost. Na druhou stranu, život je dost dlouhý, aby se to stalo i Vám a pak záleží, jak se k tomu postavíte oba. Vždy je chyba na obou stranách, i když podvede jen jeden. Pouze můj názor. 🙂
Odpovědět
Obecne - Hrozne by zalezeno na situaci, proc byl neverny. Nektere situace nejsou snadne a vubec se odsuzovat nedaji. Konkretne k teto popsane situaci - To by mi vadilo teda dost. Kdyz mu nevyhovovala v sexu, mel se to s ni primarne snazit resit, nebo se v nejhorsim pripade rovnou rozejit a ne ji podvadet. Fakt bych se nechtela dostat do situace, kdy bych treba byla po porodu, nebo dlouhodobe nemocna a chlap si sel vysukavat jinam, protoze by to zrovna nebylo ono.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?