Změna příjmení v e-mailu na Seznamu.cz - lze to?

Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat, zda lze na seznamu.cz změnit uživatelské jméno, pokud je můj login ve formě jméno.příjmení@seznam.cz. Po svatbě se mi změní příjmení a chtěla bych místo jméno.příjmeníX@seznam.cz mít jméno.příjmeníY.seznam.cz. Vím, že na gmailu to jde, ale na seznamu jsem to nikde nedohledala. Nechce se mi kvůli tomu zřizovat nový mail nebo mít po celý život mail se starým příjmením... :-|
Odpovědět
@simone5 To podle mě nejde, vždyť tím se mění celý e-mail. Max. jde změnit jméno v hlavičce - tzn. příjemci by tě viděli pod novým jménem, ale název e-mailu jako takový se nezmění.
Odpovědět
@xpila No právě proto se ptám, protože na gmailu to jde, kamarádka si prostě po svatbě změnila jméno a nemusela si kvůli tomu zřizovat nový mail. A tak by mě zajímalo, zda to jde i na seznamu a já se jen špatně dívala. Ale asi ne :-( Vím, že si lze změnit jméno v záhlaví, ale mít pak po celý život mail se starým jménem??
Odpovědět
Profilova fotka
E-mailova adresa jako takova zustane urcite stejna, jde zmenit hlavicku a mozna i login, ale adresu myslim ani gmail nezmeni.. (i kdyz uznavam ze ja to az tak moc nezjistovala, protoze stale pouzivam puvodni jmeno) muzes zkusit napsat na administratora, treba to budou schopni zmenit.. pripadne to vyres tak, ze si zaloz novy mail (tj. i novy profil na seznamu) a na stary dej automatickou odpoved o novem mailu a pravidlo preposilani vsech mailu ze stareho na novy a to te kamaradce, kdyz nekdo posle mail se starou nebo i novou adresou, tak ji dojde?
Odpovědět
@martaveg Jdu jim napsat... Jako pokud to nepůjde, tak si založím nový a nechám si přeposlat staré maily, ale je to zase práce navíc, kterou bych si ráda ušetřila.. No kamarádce prostě můj mail na její starou adresu došel a pak mi přišla odpověď z jejího nového mailu. Což ale nic neznamená... Jako ruku do ohně za to nedám, ale mám opravdu dojem, že na gmailu to jde :-)
Odpovědět
A nenechává si kamarádka poštu spíš přeposílat? Že by měla starý email X i nový Y a vše doručené by chodilo na Y. Změna u seznamu není možná. Musíš si založit nový mail.
Odpovědět
Na gmailu to taky neni mozny :) (gmail pouzivam a uz jsem to zjistovala). Musis si zalozit mail s novym prijmenim a nechavat si to tam vsechno ze stareho preposilat. Totez na seznamu. Nejde to z toho duvodu, ze ty emaliy uz casto existuji - napr. kdybych si chtela zmenit email z Jana.Wolynkova@seznam.cz na Jana.Navratilova@seznam.cz, tak ''Jana.Navratilova@seznam.cz'' uz ma nekdo jinej, tak to proste nejde.. stava se z toho tim padem uplne jiny email. :) Takze jedine preposilat no.
Odpovědět
@michelle_01 To jsem potřebovala vědět. Díky! I když se mi to moc nelíbí :-( :-D
Odpovědět
@karlajasmine Děkuju za odpověď. Ach jo, to je pech...
Odpovědět
@simone5 To mi podivej.. uz takhle mam tech emailu asi 5 :( (na seznamu, na gmailu 2..tam jsem si zalozila jeden typu ''sedmikraska777'' a pak zjistila, ze kdyz jsem chtela posilat zivotopisy do zamestnani, tak ze se to nehodilo..) no mam jich z ruznych duvodu hrozne moc a ted budu mit jeste dalsi :(
Odpovědět
@karlajasmine Ta sedmikráska mě pobavila :-D
Odpovědět
@simone5 No vis jak.. takovy ten typ emailu, ktery jsem si zalozila jako 16ti leta holka ;)
Odpovědět
@karlajasmine Však právě proto se směju, já měla něco podobného. Na základce nás učili zřídit si mail, takže jsem si udělala něco ve stylu "kocicka666" (no mlátilo to se mnou tehdy ode zdi ke zdi a přišlo mi to děsně vtipné... 8-( :-D), ale pak se to ve 20 jaksi nehodilo a ve 27 už vůbec ne. Takže chápu :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Holky a jak nastavim na seznamu preposilani na email jiny bud opet seznamu
Odpovědět
@honzickova Vlezes do sveho stareho mailu, kliknes v pravem hornim rohu na ''nastaveni'', pak ''filtry'', ''Pridat novy filtr'', napises si nazev filtru, vyberer pokud ''kazda zprava'', ''proved tu to akci'' vyber ''posli kopii'' anebo ''presmeruj a smaz'' (podle toho, jestli tam chces ty zpravy i pro jistotu nechat nebo ne), napises tam svuj novej email, a ulozis :) Pak si posli nejakej ''test'' email, abys videla, jestli to funguje.
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine dekuji funguje to..... jupiiii
Odpovědět
Já si nechala starý a jen změnila hlavičku, která se uživateli zobrazuje. Stejné mám dvě, tak je to fuk. ;-)
Odpovědět
@karlajasmine funguje, paráda, děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?