Vítám vdané paní a skoropaní Leni

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak vás vítám vdané paní a skoropaní Leni :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A jak si přišla na těch 5-6 let rozdilu?
Odpovědět
no, kdyz to prvni pude do skoly, tak akorat bych zustala doma s tim druhym ;-)
Odpovědět
ale asi bych se spokojila i s jednim, kdyz uz dve mame ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsem se zasekla vedle sorry :-D jsme probíraly kikiny a šampony :-D :-D já dvě max :-D jestli nezůstanu u jedináčka :-D :-D nevim jestli tyhle nálady budu zvládat častějc :-D :-D
Odpovědět
kikiny???? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
peťul neboj :-D samice od šampona :-D né domácky Kristýnka :-D
Odpovědět
tak to reknu rovnou, neeee :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já mám dneska něžně kritickou náladu takže mi to téma docela vyhovovalo :-D :-D nejdřív jsem zdrbla peťu a teď šampony :-D a je mi hned líp :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a teď jsem mírně zmátla toho chudinku auditora :-D chtěl čaj tak jsem se zeptala jakej - sebevrah se zeptal jakej máme - no mám tu jen skromné zásoby :-D černej, ovocnej, zelenej, bílej, roibos, kopřivovej, těhotenskej, průduškovej :-D chvilku přemejšlel a pak se zeptal jestli máme urologickej :-D asi budu muset vyrazit do lékárny :-D
Odpovědět
:-D :-D :-D te dostal :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D ale dal si těhotenskej ne? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ne :-D naprosto nepochopitelně skončil u černýho :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je dobrej maník :-D :-D Co bylo k obídku? Jaký vejce dneska :-D já výborný těstovinky s kuř.masem a pestem x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jogurt sušenky rohlík a poličan :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to sis asi v restauračce dneska nevybrala, co? :-x
Odpovědět
Profilova fotka
rovnou jsem uho zavrhla :-) doma mám fazolky, těšim se na ně .. spapám plnou mističku a pak si půjdu hajnout - dneska si zasloužím :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
acha, mě čeká po práci nákup v globusu, tak k véče tam něco koupím, ale fazolky asi ne :-D , já z fazolek papám jen ty zelený lusky, jiný nee... A už jsou doma příznivé konstelace? :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
uáááá mi to celý spadlo :-( a to jsem psala takovej hezkej dlouhej :-( o tom jak už spolu projistotu nemluvíme vlastně vůbec ... celej popis je na koníkovi ráno :-D leni už se bavila :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky Tak na začátek: Anlek já chci taký vidět stránky :-) No a teď to hlavní.To bude story na dlouho a asi se špatnym koncem :-( Musim se s tim někomu svěřit nebo se zbláznim,ale nechce se mi to psát sem,aby si to každej přečetl,tak kdo to chce vědět,tak mi řekněte :-|
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, jejiž Markét Ty mě děsíš, chci to vědět !
Odpovědět
Profilova fotka
pošlu vám to meilem
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Market, to fakt zni desive, copak se stalo? Koukala jsem do mejlu, ale nic tam nemam :-(
Odpovědět
Dobré ráno holky, Markét, co se děje????? ;-( Jestli můžu nějak pomoct, tak písni, jestli se chceš ještě podělit, tak písni taky. Ona i sdělená starost už není tak tíživá ... Jinak všem přeju hezký den bez mráčků ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já tam taky nic nemám :-( markét ? =-)
Odpovědět
Ahoj, Market poslu. A ty na oplatku posli, copak te trapi. Ja vim, ze jsem to tu uz psala take driv ... Ale neda mi to, myslim, ze sem chodi se kouknout kde kdo ... Co kdybychom si nekde udelali diskuzi, kam budeme moc jen my? Neni to tak davno a chrlila jsem na Leu po ICQ nejake veci, ktere sem napsat nechci, ale pritom bych si o nich chtela popovidat. A pokud bychom mely neco, co nechcem, aby mohl cist kdokoliv, tak to napiseme tam? Nevim, jak dneska budu na netu .... V praci mi vymenili PC a jsou tam Visty a nejaka cipova karta .... Takze muzu mit problem se prihlasit. :-( Odpoledne hlidam a vecer jdu na zkousku. Okna mame vymeneny. Bylo to lepsi nez jsem cekala. Spiny min, panove byly fajn. Uz nas ceka jen vymalovat, ale to pry az v patek. Dokonce jsme zvladli uklidit asi behem 2 hodin cely byt.
Odpovědět
A počet dětí? To je faktr složitá otázka. Kdyby to bylo jen a jen na měl, tak 3-4 ... Ale David by bral i jedináčka, což já nechci. Takže kompromis je dvě.
Odpovědět
Dobre ranko holky :-) anlek, ja se taky hlasim o odkaz na stranky ;-) a market muj mail ti je taky k dispozici ;-) jinak me se tak strasne nechtelo rano vstavat a sem nejaka super zpomalena, ajajajaj, ja uz chci vikend!!!
Odpovědět
Péťo, pošli mi tvůj mail, prosím.
Odpovědět
Já už budu muset utíkat do práce. Uvidím, jestli budu přes den online nebo ne. Vzpomeňte na mě v šest, budu dělat zkoušku a moc jsme učení nedala, díky všemu, co jsme měli v posledních dnech. Ale ta zkouška by neměla být těžká.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ja jsem mail od Market dostala, tak asi musite počkat na odpoledne.... :-( Jinak taky obcas přemýšlim, co se můžu a nemůžu napsat. Kde navrhujes, Leni tu diskuzi? Treba na icq muzu jen doma. A jinak to tu mam taky omezený. Ale to by nevadilo, chodila bych na to hlavne doma...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?