Nevěsty narozené v 1978 alias 70. léta. Je tu někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Odpovědět
loony--- no..optimistka se nedá říct....ale .ted ,co přišlo jaro,mám hned lepší náladu!!! .... :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jaký jaro? tady sakra leje :-|
Odpovědět
Profilova fotka
deštík nepřivoláváme, neboj... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
aaa - jů, nová fotečka, jsi tam úplně jiná :-) daniala - u nás teda ještě jaro není, u nás je ještě souvislá vrstva sněhu :-D a proč to nešlo 20.6.? to bylo pro tebe nějak významné datum?
Odpovědět
Profilova fotka
jsem na ní učesaná, to je celý :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aaa - tvoje vlasy mi na té nové fotce připadají tmavší a rovnější a sluší ti víc ;-)
Odpovědět
a kde jsi?? že tam leje??tady neleje..zpívá kos a na zahradě jsou sněženky a ještě něco,ale to nevím,co je.... :-o :-o
Odpovědět
fsvojap-a ty jsi na Příbrami??.....stalo se to,že moje kámoška,takovej šašek,co neskazí žádnou srandu,tak ta,na silvestra vyhrála týdenní zájezd zdarma do Itálie.. :-D a to zrovna v tom termínu...nelze to někomu darovat,jen nechat propadnout a to jsem jí nemohla udělat....a snoubenci v práci mohli dát jen týden dovolené právě jen od 12.6...chcem to v sobotu......ále,už jsem se s tím smířila.....toho 20.6. se mi líbylo...že mám svtbu po dvaceti letech..... :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
aaa-hlavně na ní vypadáš podstatně mladší... :-D ;-)
Odpovědět
no,tak já vám skoro všechno už řekla!! :-D :-D ..tak ted zase vy!!!jak dloho jste vdané...kolik dětí...stále zamilované... :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, zdravim vlky a vlcice :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
daniela: vitej v klubu, skoro vsechno rekla?? mne prijde, ze jsi nerekla skoro nic =-) jen to, ze se vdavas po dvaceti letch v cernu a u rybnika =-)
Odpovědět
adisek-ahoj!!pro začátek áááž dost!! koukala jsem se do tvého svatebního alba...jak ses krásně smála ..při "ano"...... :-D :-D
Odpovědět
adisek- přeci to nemohu všechno vysypat najednou!!! :-p :-p ..o čem,bych pak psala!! :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
daniela: ja uz jsem takova komediantka |-| to mas pravdu, o cem bys pak psala :-D
Odpovědět
adisek-..ted jsem si vzpomněla na tu svojí první... 8-) 8-) ..taky jsem se tak smála.....a pak se rozvedla.... :-N :-N ...ted jí pro jistotu opláču....zkusit se má všechno.... :-D :-D .................................................a neber si to hlavně osobně!! =-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
daniela: a kdo rika, ze to byla moje prvni svatba?? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj větvulky rohatý...koukám, že je tu dneska veselo :-) . To je super daniela; ta svatba u rybníka zní skvěle. A místo Mendelssohna by Vám mohly do kroku kvákat žabky jako krásná kulisa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mladší jo? :-D děkuju fsv-mám jinak ostříhané vlasy, jen jsem líná si to upravovat, tohle je focený po návštěvě kadeřníka ;-) danielo-kolik let je tvému partnerovi? je to jeho první svatba? já se teda na svatbě taky smála... a co nějaké děti? jsme holt zvědavé, tak nedělej tajnosti :-D
Odpovědět
Profilova fotka
koch: a ja si zase pripomnela princeznu ze mlejna :-D :-D :-D :-D svatba na rybniku :-D :-D :-D jak se jinak mas mamino?? dneska mas u nas vetvuli, co docitat, te z toho picne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nazdááááár mamino x-) kde se nám ulejváš? :-D
Odpovědět
adisek-moje matka taky nadhodila nedávno...."kdo ti má furt kupovat svatební dar!!"... :-D :-D ...prý se mužu vdávat ještě pětkrát!! :-D :-D ...a to maj pro pro nás jenom povlečení..!! :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: nazdaaaaaar, dlouho jsem s tebou nekecala :-D
Odpovědět
Profilova fotka
daniela: to ma patero povleceni ve skrini?? :-D :-D :-D
Odpovědět
kochanski---na žáby bude moc horko... :-S ..ale je tam hejno kachen..tak budou odpovídat za nás... :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Adi, však už jsem začala louskat vy drbničky :-D . Jen se obávám, že mě co chvíli vyžene manža od pc a budu nahraná ]-( . Už abych byla doma na dovče a měla čas dočítat. Včera nám nešel celý den v práci server, takže jsem byla totál odříznutá od mailu i netu...to byl absťák :-N
Odpovědět
Profilova fotka
no adis-to je dost, že taky někdy zapneš pc a ukážeš se :-D koch-tak příjemnou zábavu ;-) jak se nám kulatíš?
Odpovědět
Profilova fotka
koch: to si dokazu predstavit, bez netu bych byla jako bez ruky :-(
Odpovědět
Profilova fotka
daniel...táži se Vás, berete si zde přítomného...ga ga :-D . Tak to bude vodvaz i pro oddávajícího :-D a nenašel by se u Vašich nějaký putovní dar...třeba soška s jelenem ve skoku :-N ? Aby nemuseli pořizovat varné konvice a tak ;-) aaa; za včerejšek mi prosím napiště áčko :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aaa: kulati jako koule, depilovany :-D :-D :-D ( koch, to neni na tebe, sem si jen na neco vzpomnela, vid aaa?) :-D :-D :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?