Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
fsv...já myslela jako třeba nechat nascanovat, na cd a pak dát vyvolat :-)
daniela; ty se máš, že si můžeš ještě užívat příprav...hned bych si to zkusila znovu ;-)
Dani a ta 60ka v nicku je věk, jo? :-D Jestli jo, tak jsi možná nejstarší nevěsta na beremese, co se vdává podruhé. ;-) Tak já jsem zase možná nejstarší nevěsta na beremese, co se vdávala poprvé. :-D
Tak jestli ti není 60, tak si myslím, že jsou tu i starší nevěsty. ;-) Jinak já si taky připadala jak blázen, když jsem tu před svatbou prohlížela svatební alba a vybírala kytičky a dorty a ...
Horší je, že teď když si prohlížím svatební alba, tak si vyčítám, že jsem nehledala líp, že by se mi víc líbila tahle kytička, tyhle šaty... :-D :-D :-D
Tak si vybírej pořádně a důkladně, možná to bude naposledy. ;-)
loony-starší?????????? :-N no,to asi néééé.....ale je to moc krásný.....všechno znovu prožívat...je to vlastně lepší,tehdy z toho,co je ted nic nebylo......a vlstně si to člověk ani moc nepamatuje... :-D .....tak se ted opravdu vyřádim!!!! :-D ...všechno,co mám v albu chci!!jenom nebude prase,ale jen kýta... :-D :-D :-D
aaa-ahojík...nevlastníš ten autobazar??? :-D / to byl forek... :-D /.....občas je se mnou i sranda.... :-N .....a co tu tak probíráte,když už máte po......? ;-) ;-)
fsvojap.--na chalupě!!!pojedem kočárem vedle do městečka...obřad bude u rybníka....vedle v resturaci bude oběd a dort....pak se přemístíme na chalupu,tam budem grilovat... :-D :-D .a ohnosroj ....a balonky..... :-N :-N ...prostě mi přeskočilo..!!! :-D :-D :-p
autobazar nevlastním, bohužel :-D :-D
a co tu probíráme? no.... mužský.... sex... papáníčko.... sex.... počasí.... sex... :-D :-D :-D
kolik ti teda je vlastně let?
aaa-o pár let víc,než vám.....u nás v práci,v,kolik mi je,jenom muj nadřízený.... :-D :-D ostaní si myslí,že mi je o pšt méně... ;-) a já je při tom nechala... :-D :-D ....tak dobře vypadám... :-N :-N
aaa-o pár let víc,než vám...v práci ví,kolik mi je jen muj nadřízený..... :-D ..ostatní si myslí,že mi je o pět méně.. ;-) ..a já je při tom nechala.... :-D tak dobře vypadám.. :-N :-N ......ted už to přečteš.. |-|
daniela: ahojky... ne nepřeskočilo... vzdyt to je krááásné, taková romantika :-) ja bych to tak chtěla znovu... ale jen ten den :-D to mě taky nenapadla spojistost s tím autobazarem... to je fakt vtipné a trefné ;-)
pandama-..jj ..romantika.....snoubenec si klepe po 11 letech našeho soužití na čelo!!! :-D :-D :-D ....ale trochu ho to taky chytá....koupil mi tu bránu,co mám v albu .. ;-) ..v Lídlu.....za 200Kč ..tolik do mě investoval... :-D :-D ...ten den je určitě krásnej pro každého........a pak za týden... :-N :-N ..jako by nic..
Si jí vezmeš sebou k moři a tam se vezmete, jo? Já jen že jsi chtěla všechno co máš v albu. :-D
Já byla v září na Kypru a v hotelové zahradě se tam jeden pár bral. Tedy tolik čumilů v plavkách. =-) :-D :-D Nás tam hoteloví manažeři vyháněli, že nás ženich s nevěstou nechtějí mít na videu. :-D :-D
fsvojap-mno....snoubenec se vyjádřil...že mužu být ráda,že máme chalupu.... :-S ..a že toho hodně zbude...tak prý máme celou dovolenou i hotové jídlo.... :-D :-D ....mám si dát lehátko k bazenu...a mám to jak u moře... :-D
daniela - ale na té fotce v albu, jak u toho máš info o svatebce, to vypadá určitě líp než u vás na chalupě ;-) tím nechci vaší chalupu samozřejmě nijak podceňovat 8-)
fsvojap-..no,to si piš ]-( ]-( ...kor..když nám přes zimu praskolo čerpadlo....nefuguje bojler... praskla nádrž na wc ....a mám trochu plísen u okna v kuchyni!!!!!!!!!!!!! :-N :-N ....to budou svatebčani čubrnit.... :-N 8-)
čau kozičky :-D
ty jo, svatba u rybníka.... to je romantika. ale co když bude pršet? =-)
fsv-souhlas, to fotka vypadá úžasně... tipla bych to na thajsko.
loony-zvědavce v plavkách bych teda na videu taky nechtěla :-D :-D :-D
čau bazarko!!!.....pršet nebude!!! :-N :-N ...to bych byla pěkně v ....!!!..vrátili by mi prý 1000Kč poplatek, za místečko u rybníka....a bylo by to na radnici... 8-)
aaa-ale ,vedle je domov duchodcu...tak jsem říkala snoubenci,že to má aspon hned vedle a muž se hned poptat... :-p ..on je totiž ještě starší než já... :-D :-D :-D
jéééžžííš!!! nepřivolávejte žádnej deštík!!!mějte se mnou slitování!!!ono už stačí,že jsem měla mít svatbu 20.6. a musela to změnit na toho 13.6...jsem to i oplakala.... |-| |-| |-|