Nevěsty narozené v 1978 alias 70. léta. Je tu někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
koch-neuteklo ti nic, neboj ;-) helo-to je dobře, že nejsi počestná, jinak by sis nic neužila ;-) :-D sex ve městě se dá koupit, třeba v bonton land, ale je to draháček...
Odpovědět
Profilova fotka
jojo, přesně tak koch: tak snad těd už budeš mít větší klídek, ne???
Odpovědět
A bude další rande Helo? A sex? 8-) :-D Tak foťák je fakt v tahu, ukradenej a muž nemůže toho známého sehnat. ]-( Aspoň došly peníze. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hela; ty jsi teda dracice :-D :-D sex na pravni rande :-p musim popremyslet, jestli jsem to nekdy zazila :-D :-D :-D jestli jsem nebo nejsem ci byla ci nebyla pocestna panicka :-D :-D :-D tak hadejte a sazejte :-D :-D :-D
Odpovědět
Já tipuju NE ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem tedy sex na prvním rande nikdy neměla... ale mám občas hříšné myšlenky, co se týkají jednoho kamaráda :-D :-D adis-já tipuju, že jsi byla počestná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoooj :-) teda heli, ty jsi zvíře :-D . A bude ještě nějaký ten sex (rande nemusí :-D )? Ale pokud došlo až na výměnu genetických informací, tak musel být asi příjemný společník že ;-) ? adi; já myslím, že zůstaneš neposkvrněná až do svatby :-D loony; tak to je dost drsný s tím "známým" ]-( . Někteří lidé asi nemají žádné morální zábrany...to mi prostě hlava nebere :-. bysme mohly někdy příští týden na ten Sex do kina co ;-) ? jinak já už jsem na beremese strašila někdy na přelomu 2004/2005, ale do diskuzí jsem se živjejc zapojila až tak před dvěma rokama....do té doby jsem rekognoskovala terén :-D
Odpovědět
Koch, na Sex musíme jít, už se těším, do kina i na tebe. ;-) Který den se ti hodí? S tím foťákem - hlavně ten "známý" (manželův, já ho předtím nikdy neviděla) udělal děsnou blbost kvůli pár stovkám, ten foťák větší cenu nemá. Díky bohu jsem si i stáhla všechny fotky, co jsem tam měla. Blbý je hlavně to, že ten foťák je mýho táty. Sice mi ho dal k užívání a už má nový, ale prostě jsem ho nikdy nebrala jako můj. A další věc, že se prostě takovýhle typy na manžu lepěj, už ho přivedli do dost velkýho maléru a pořád si nedaj pokoj. Když ten můj chlap je tak důvěřivej a každej ho akorát zneužije. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
loony-to je teda něco s tím foťákem, kde manža sbírá takové známé? :-| to by ti teď měl jako odškodný koupit nový foťák ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky no jasně že rande i sex ještě bude :-D x-) x-) x-) adis: tipuju že NE no co, panna už nejsem a nebudu a nebudu si hrát ve třiceti na cudnou a čekat tři měsíce jaká je vůbec ideální doba do prvního sexu?
Odpovědět
Profilova fotka
ideální doba neexistuje :-) , někdy to prostě přijde rychleji, jindy pomaleji... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky si myslím....s manžou jsme na to vlítli taky na prvním oficiálním rande.......a skončilo to na radnici...... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
a po jak dlouhý době jste na to s manželatama vlítly vy?????
Odpovědět
Profilova fotka
po 5 týdnech ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme totiž neměli kde.... oba jsem bydleli u rodičů a tak jsme si počkali na víkend na horách
Odpovědět
Profilova fotka
aháááááá, a kolik vám bylo????
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
bylo mi 23 :-) , manžel je o 2 roky starší
Odpovědět
Profilova fotka
loony já už se taky těším :-) . A který den je mi jedno, protože mám teď v práci přeci jen volnější režim, takže klidně můžu přijít ráno později, kdybychom to náhodou nějak protáhly ;-) . Jen nemůžu v sobotu. Jinak k těm týpkům co manžela obklopují. Taky mám pocit, že tihle hajzlíci vycítí na koho se mají nalepit ]-( . Já to takhle měla kdysi s klukama. Vždycky jsem neomylně natrefila na hajzlíky všech kategorií...oni bývyjí nějak víc přitažliví či co :-N . A teprve manžel je vyjímka, protože jsem ho taky nelovila já, ale nechala jsem se ulovit ;-) . heli; vidíš to a to se ti na to rande ani nechtělo ;-) . Si vzpomínám, že já tenkrát na naše první date s manžílkem taky nechtěla a mamka mě ukecala ať jdu, že by to bylo neslušný :-D a taky si myslím, že správná odpověď na to, kdy mít první sex neexistuje, stejně tak jako na otázku po kolika letech se vzít ;-) . Prostě někdy to člověk cítí už od začátku a jindy se potřebuje nechat ještě chvíli ukecávat :-) . S bývalým jsme na to vlítli myslím taky dost brzy ne-li hned, ale ten "vztah" byl celkově spíš jen "o tom"....i když uznávám, že to nebylo vůbec špatný a dokonce i on na to vzpomíná s nostalgií ;-) . Ale s mým současným drahouškem nám to myslím taky moc dlouho netrvalo (možná max.2 týdny) akorát jsme museli absolvovat celkem bojové podmínky nemajíce ani jeden vlastní byt...takže auto, podchody, atd. v chladných zimních večerech to jistily ;-)
Odpovědět
Helo, neboj, my na to s manželem nevlítli první noc jen proto, že to nebylo "technicky" možné. ;-) Jen díky tomu jsem si zachovala zdání zdrženlivé ženy, ale do třetího rande jako v Americe jsme tedy už nečekali. 8-) No ale taky mi bylo už hodně přes třicet. x-) aaa, manžel už mi vybírá nový foťák, bere to částečně jako svou chybu, ale takový podraz fakt nečekal. Koch, tak co v pátek?
Odpovědět
Profilova fotka
loony, to by myslím šlo :-)
Odpovědět
Tak jo, píšu si to do kalendáře, podrobnosti upřesníme. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
už jsem si to taky napsala do kalendáře neb jsem hlava děravá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, tak jsme na tom skoro všechny stejně... stejně je to pohoda, když už máme svoje bydleníčko, a pohodlíčko...že když jsme byli mladí, to bylo hrůza hledat ty místečka a příležitosti :-D i když teda já jsem měla prvního kluka s bytem x-) loony, to je fakt s těma kamarádama, někdo je tak moc přitahuje, až sám neví proč.... no je fakt koch, že když jsou holky mladší, tak je ti hajlíci přitahují, až pak jak stárneme, tak začínáme oceňovat tu hodnost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
heli třeba hodnost majora:-D
Odpovědět
Profilova fotka
jasně, majora :-D :-D :-D no že jsou hodní a spolehlivý atd...... x-)
Odpovědět
Profilova fotka
to já jen tak žertovala Ivánku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já vím :-) ;-) mě to v práci nebaví....už abych vypadla....ted jak bylo krásně, jsme furt chodily ven, za klientama, na koupák, na lom, pohoda....... dneska konečně administrativa, ale je to vopruz :-(
Odpovědět
Profilova fotka
čau větvule ušatý, jdu vás honem pozdravit a popřát hezký víkend. jasně, že s s věkem jsme moudřejší, co bysme taky dělaly s nějakým namachrovaným hezounem grázlíkem, když s normálním chlapem je to mnohem lepší ;-) užijte si sex, jsme fakt zvědavá, co tomu řeknete, je to trošku "sladčí" , než ten seriál, je v tom méně ironie, ale stejně to žeru... chci jít ještě jednou :-) kdepak se nám toulá jojo? že by si udělala dovču? nebo se válí někde na koupáku?? včera jsem si na koňovi přečetla, jak novako rodila, paráda... já se porodu hrozím a to ještě ani nejsem v tom :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj vetvicky x-) tak koula jsem, ze jste vsechny tipovaly spatne :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
adis, jen se nedělej :-D :-D :-D taky přeju hezkej víkend kočky H
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?