Nejmladší nevěsty. Kolik je vám a vašim partnerům?

Profilova fotka
Vsimla jsem si, ze maji podobne vlakno na slovenskem klonu. Zda se mi to jako dobry napad. Tak nevestinky, kolik je vam a vasim partnerum a jak jste spolu dlouho?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak Ene, myslím, že jsi vhodný kandidát na nejmladší nevěstu :-) Tak čistě teoreticky by mě zajímalo, kde je ta hranice, kdy už je nevěsta starší? Jinak hrdě hlásím, že se s přítelem známe 24 let a z toho 5 let to berem vážně 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevesta je tak stara, jak se citi, ne? Ten osklivy udaj na dortu je jen upresneni reality, aby si mama nespletla dort treba s dcerou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme spolu s přítelem sedm let, z toho dva roky spolu žijeme, tak si myslím, že se snad známe natolik dlouho a dobře, že se můžem vzít 8-) . Sice to asi nebude žádná velká změna (kromě změna mého příjmení a našeho stavu), ale zase plánujem děti, tak pro to bude rozhodně lepší, myslím že dítě potřebuje mít úplnou rodinu s tatínkem a maminkou. Už se docela těším na svatbu i na ty dětičky :-) .
Odpovědět
No my spolu chodíme devět let od mých sedmnácti, přítel je o dva roky starší, ale tvrdí, že od svých 20 vypadá pořád stejně :-) Přiznám se, že občas mi leze na bednu, že se vdávám vcelku "stará" :-| kamarádky to zmákly tak o tři až šest let dřív než já, ale dlouho jsem studovala, tak nějak nebyla vhodná doba.
Odpovědět
Profilova fotka
Hlásím se mezi mladé nevěsty. Mě bude 21, přítelovi je 23. Známe se dlouho, chodíme spolu 4 roky, asi od srpna spolu bydlíme.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě bude za 10 dní 25 (brrr čtvrt století) a přítelovi je 28. Chodíme spolu přes 6 let a 4 roky spolu bydlíme. Řekla bych, že jsem ještě taková nevěsta "na hranici" - ani moc mladá ani starší ;-) Jo taky, mám kamarádky, které se stihly vdát podstatně dřív - taky jsou už nyní rozvedené :-| , tím vás ale nechci strašit :-)
Odpovědět
Tak já jsem taky takový nějaký střed, ani mladá, ani starší, mně je 26 a mému partnerovi bude brzo 25. Jsme spolu pět a půl roku (to půlvýročí bude teď v květnu:-)), rok a půl spolu žijem ve vlastním bytě, předtím jsme bývali střídavě u nás a u nich.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě bude za týden 24 a partnerovi je 29. Já si myslím, že na vdávání je to tak akorát. Jak říká můj nastávající "do třiceti času dost" ;-) . Můj názor je ten, že nikdy není pozdě, v každém věku bude nevěsta vždy krásná, a jestli jim to vyjde nebo ne, to na tom nezáleží.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že jsem takový průměr :-) , mně bude pár dní po svatbě 27, přítelovi je 25. Známe se 7 let a bude to po roce a půl chození a bydlení, co se budeme brát. Pěkně to letí - už skoro za dva měsíce! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak tak koukám měla jsem si založit něco pro nejstarší :-D I když si tak připadám málo kdy je mi 30. Přítel má čerstvě 34. Známe se už dobrých 10 let, chodit jsme spolu začli přesně před rokem (15.5.2004) A tak se berem - lepšího bych stejně nenašla, a ani nechci :-)
Odpovědět
Ve věku to není ;-) Já jsem minulý týden úspěšně oslavila Kristova léta, mému nastávajícímu je o 3 roky více. A jak říkávám, stále jsem mladý křehký salátek :-D Známe se od mých 18 - takový letní románek, pak to skončilo, když jsem šla na školu do Phy a před 4 rokama jsme se srazili u nás ve městě na benzíně. A tak spolu už 4 roky chodíme :-)
Odpovědět
prumer neprumer, me je 28 a partnerovi je 30, stale si prijdu mlada, i kdyz vek na to uz mam :-) Spis si rikam, ze nikoho jineho uz nechci, tak proc do toho neprastit ;-) Zname se 3 roky a z toho 2,5 spolu bydlime.
Odpovědět
Článek se načítá
Taky přidám trošku do mlýna, bude nám 27, chodíme spolu 13 let, 3 roky spolu bydlíme a máme dva úžasné 11 měsíční kluky dvojčátka...a každý den je jako když jsme se zamilovali.... ;-)
Odpovědět
Mě je 24, partnerovi 23. Jsme spolu rok a půl (když koukám jak dlouho se znáte, připadám si divně) a něco přes rok spolu bydlíme. Máme se prostě mocrádi a chceme mít spolu rodinu, tak se prostě bereme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím Pajamo, že si nemáš proč připadat divně, pokud se máte rádi a chcete založit rodinu, tak nevidím důvod, proč se nevzít. Přeju vám hodně štěstíčka a dětiček.
Odpovědět
Profilova fotka
Připadám si divně, všichni říkají že jsme mladí, to se mi potvrzuje i v téhle diskuzi, ale já myslím, že to není jen o věku
Odpovědět
Rodinu založíme časem, ale na děti se těším :-) Vždycky jsem chtěla nejdřív svtabu a pak děti, prostě v klidu a pohodě. Máme kde bydlet, máme oba práci, tak se máme dobře a není žádná překážka. A hlavně se máme moooc rádi a to je důležitý. Jsem nějak poslední dobou naměko ;-) Přeju všem hodně štěstí a nááádhernou svatbu a ještě krásnější život :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, mě je 25 a přítelovi za týden 32 let. V létě spolu budeme 6 let, z toho asi přibližně 5 let spolu bydlíme. TAkže vím, do čeho jdu a jakýho tvorečka si beru. Holky, já se na svatbu tak těšila...a teď jsem se dozvěděli, že nejlepší kamarád mého přítele se po třičtvrtě roce manželství rozvádí...jsme z toho oba dva špatný, vytratila se ta chuť plánovat. Nevim, jak to mám popsat, přítele moc miluju i po těch letech. Ale prostě nás dostal osud blízkého kamaráda, který se taky ženil z velký lásky ( teda z jeho strany ;-( )
Odpovědět
Taky se přidám, i když kandidátka na nejmladší nevěstu rozhodně nejsem. Je mi 28, příteli 35. Známe se skoro 7 let a 4 roky spolu bydlíme. Dlouho jsme studovali a jsem ráda, že se budu vdávat až teď. Jednak jsme se už postavili na vlastní nohy, jednak bych si dřív přípravy na svatbu tak nevychutnala. Během studia by mi přišly důležitější zkoušky, než brouzdání na těcho stránkách a hledání inspirace. A byla by to škoda. Svatba (aspoň ta první :-) ) je jednou za život. Všechno má svůj čas, ten náš přišel teď a vůbec si nemyslíme, že pozdě.
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé, kate, to já si taky vůbec nemyslím, že by v tvým věku bylo pozdě - naopak, já si myslím, že bych taky mohla ještě chvíli počkat. Ale přítelovi je víc a hlavně po těch letech jsem si jistá, že je ten pravý :-) Ta poslední věta se mi moooc líbila ;-)
Odpovědět
Uff, to jsem si oddechla, myslela jsem si, že jsem ve společnosti ryze mladičkých nevěst, ale trend poslední doby ukazuje, že průměrný věk nevěst a ženichů se oddaluje tomu, který byl dříve, kdy se holky vdávaly ještě před maturou. My spolu chodíme sice těch devět let, bydlíme spolu od 26. 3. letošního roku v domečku, který jsme poctivě 2 roky rekonstruovali, předtím jsem bydlela na střídačku u rodičů a u přítele. Společné bydlení je super, skvěle si ho užíváme a děláme vše podle svýho. Svatba byla dalším logickým krokem v našem životě, protože oba víme, že ho chceme strávit spolu. Holky, je jedno kolik který je, chystáme se na jeden z nejkrásnějších dní v životě, užívejme si ten pocit nevěst naplno.
Odpovědět
Ahojky nevěstinky, já jsem tu asi nejmladší! Je mi 19 a mému příteli je 22. Bydlíme spolu skoro 3 roky a přesně v den naší svatby (4.6.) oslavíme i 3 a půl leté výročí! Oba se do sebe neustále zamilováváme a nikdy se spolu nenudíme! Plánujeme brzo založit rodinu a už se naší svatbičky nemůžeme dočkat!
Odpovědět
Milé nevěstinky, je jen ztráta času přemýšlením nad tím, kolik nám je, protože láska kvete v každém věku....Ať nám je -20 nebo +40, komu je co do toho, že se vdáváme za chlapa, který je mladší nebo o xyz let starší.......Hlavní je, že my dva spolu umíme "válčit" jak v dobrém, tak i ve zlém ;-) Mě je 24 a "skoro manžílkovi" je 29 pryč. Svatba nás čeká 11.6. v 8:30 a moc se na to těšíme, protože jsme zažily i ty horší chvilky a ani to nás nerozdělilo, tak proč nad tím otálet 8-) Požádal mě o ruku v Londýně na London Eye, tak jsem se z5 vracela po 8 měsících z důvodu - zařizovat náš společný první den D a do budoucna snad i nám se poštěstí se rozrůst o jednoho človíčka :-) Holky, přejiá Vám, ať se všechno daří, tak jak samy chcete...Nedávejte na nikoho, ale jen samy na sebe....To, že se někdo rozvádí, tak to nemusí platit u Vás... ;-) Vaše Aja.
Odpovědět
Profilova fotka
Ajo, já sem na to skoro stejně jako ty. Věkově jsme na tom úplně stejně jako vy dva, akorát mě můj přítel nepožádal o ruku v Londýně nebo na jiném krásněm místě, ale v nemocnici, kde jsem ležela po těžké nemoci. Teď se z toho sice ještě dostávám, ale přípravy na svatbu mi to ulehčují a pomáhají dostat zpátky do normálního života. Taky sme spolu zažili hodně těžké chvíle, které jsme přežili a které nás nerozdělili. Už se známe 7 let, tak si myslím, že není o čem přemýšlet. Nějakého malého človíčka taky plánujem, ale to až později (kvůli zdraví to teď nejde). Už se moc těším na ten krásný den "D", který bude jenom náš. :-)
Odpovědět
Tak nevim jestli se v teto diskuzi trosku nevymykam... S pritelem jsme a od konce srpna a budeme se zacatkem cervence brat tzn. ani ne po roce.. Prilis brzo? Nezname se? Nemam pocit. Dospela jsem k nazoru, ze clovek nikdy nikoho dokonale nepozna. Mela jsem 7-lety vztah, ktery skoncil rozchodem misto svatbou. Zjistila jsem, ze ani po 7 letech jsme se dokonale neznali. Takze na co cekat, kdyz je nam 30 a je nam spolu krasne ;-)
Odpovědět
Janutska to sme na tom podobne, my se s pritelem zname od 3.7. lonskeho roku a ted v patek 20.5. se berem, takze taky spolu nejsme jeste ani rok, ale je nam spolu skvele, rozumime si a uz od listopadu se snazime o miminko, takze na svatbu urcite neni brzy. :-)
Odpovědět
No my se take od prosince snazime, ale stale nic ;-) Ale vsechno ma svuj cas,ze? ;-)
Odpovědět
Mame to vlastne terminove podobne Jolynko... Zname se od 21.8. a termin mame 2.7. :-D
Odpovědět
Janutska no my s miminkem sme taky zatim neuspesni a to sme si mysleli, ze na svatbe uz budu tehotna. Tak snad po svatbe se zadari. Jinak kde v Praze se vdavas? Jestli teda to neni tajne. My jsme taky z Prahy, ale pro obrad sme si vybrali zamek ve Slatinanech.
Odpovědět
My jsme vybrali zamek Dobris. Takze take utek z Prahy :-) Kolik vam jestli to neni tajne... Jste take po dlouholetych znamostech?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?