Svědkyně nevěsty, co vše je mým úkolem?

Ahoj nevěstinky, chtěla bych se optat, co vše bude mým úkolem kromě podpisu na obřadu? Nevěsta tatínka nemá, nebo má, ale už 22 let se nestýkají. Mám s ní jet v autě? A co proslov před obědem? ( z toho mám trochu hrůzu) :-) A ještě dotaz, můžu mít dlouhé šaty? Jsou v barvě svatby. Nevěsta bude mít bílé krátké, protože je malého vzrůstu a dlouhé šaty na ni vypadají pěkně. Takže se bojím, aby ji nezastínila. Fotku šatů přikládám. Další dotaz je, mám se starat o zábavu? Děkuji moc všem za odpovědi. Případně ocením i nějaké další rady.
Odpovědět
Ahoj,já byla za svědka před rokem a proslov měl otec ženicha(nevěsta tatinka nema),dělala jsem ji tombolu,kvíz a ještě jednou hru. Mela limuzínu,takže nas jelo asi osm. A saty bych ukazala jí ať sama rozhodne :-)
Odpovědět
Pokud ona bude mít krátké, dlouhé a zvlášť ve světlých barvách bych na sebe nebrala. Nám svědci zajišťovali svatební tradice a zábavu. Ale spousta lidí od svědků nic neočekává. Určitě se s nevěstou domluv :)
Odpovědět
Zeptala bych se na názor přímo nevěsty co od tebe bude chtít nebo očekávat, je to dost individuální ;-) saty bych se taky zeptala na názor nevěsty, někomu by to vadilo, někdo s tím bude ok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou nádherné, mohu se zeptat odkud jsou? Na mé svědkyni by se mi určitě moc líbily
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?