Jaký dárek věnovat k 30-tému výročí svatby?

Profilova fotka
Moji rodiče oslaví 30-té výročí svatby a přemýšlím jaký dárek jim věnovat. Nemáte někdo nějaký nápad?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj co třeba relaxační pobyt v lázních? Nebo pokud se cítí na nějaký adrenalinový sport? My teď mojí mamině koupily na narozeniny let balonem pořád o tom mluvila a když viděla co dostala tak to s ní málem seklo :-D A nebo jim uspořádejte pořádnou oslavu.
Odpovědět
Profilova fotka
Suz,díky za tipy.-) V lázních naši nedávno byli, adrenalinový sport nepřichází v úvahu a oslava je jen malá rodiná,prakticky zařízená. Ani jsem nechtěla dávat žádné velké dary,spíše něco symbolického,co podtrhne těch 3O společných let. Možná se pokusím o nějakou prezentaci.Taťkovi jsme to dělali k 50-tinám a byl strašně dojatý.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo to je dobrej nápad sestřenice to měla taky na svatbě jako dárek prezentaci fotek a videí a mělo to velkej úspěch. Třeba jim nech udělat z nějaké pěkné fotky puzzle :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to by bylo taky pěkný.-)
Odpovědět
co nějaký zážitek, nebo připravit jako překvápko nějaký piknik či oslavu?
Odpovědět
my jsme řešili stejnou otázku - a zakoupili vstupenky na krasobruslařskou show Holiday on Ice...
Odpovědět
kaci tak co jsi nakonec vybrala? Mí rodiče budou mít taky 30 let od svatby..ve stejný den, kdy má můj přítel 30. narozeniny :-D , navíc je to asi jen měsíc po naší svatbě a za dalších deset dní po 30. výročí a narozeninách má teta se strejdou 40. let od svatby a ta samá teta šedesátiny, už naštěstí ne ve stejný den. Letos má taky babička osmdesátiny a tím končíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mish, když jsem dávala ten příspěvek,ta to bylo prakticky na poslední chvíli, protože nějak nebyl na nic čas.-( Prezentaci jsem samozřejmě nestihla,ale jelikož si naši předělávají interiér a jsou sběrači dřevěných sošek, tak jsme koupili dvě velké dřevěné sochy koček propletených do sebe! Moc se jim to líbilo.-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 letech
Já jsem svému příteli dala k výročí pobyt v překrásném hotelu https://www.honourandgrace.com/cs/. Oba jsme z toho byli nadšení a musím uznat, nikdy dříve jsem nebyla tak uvolněná. Bylo to prostě dokonalé, i jídlo bylo vynikající. Takže zajisté doporučuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?