Neměla jsem na svatbě kamarádky, jak jim to vynahradit?

Profilova fotka
Já se vdávala před 8, skoro 9 rokama..byla jsem ze všeho tak jaksi mimo.....že na mé svatbě nebyly moje kamarádky.Jed se jedna po druhé vdavají, na svatby mne zvou, ale mne je to jaksi líto, že já je na své svatbě neměla...několikrát jsem se o tom bavily, mrzí to mne i je.-(Vím, že je ted už pozdě, ale namáte někdo nápoad jak jim to vynahradit? :-)
Odpovědět
@beda ahojky, ono to nekdy tak blbe vyjde a pak je to cloveku lito.... jestli jsou tvoje kamosky v pohode a nijak ti to nezazlivaj tak si jich opravdu vaz, jsou to prave pritelkyne :). Ja bych se ji snazila co nejvice pomoci s organizaci, vymyslet jim treba zabavu po hosty ( tombola,...), byt takova ta osobni svatebni koordinatorka a predat jim sve zkusenosti.. delat jim nezapomenutelne rozlucky atd... byt proste na stopo s nimi ( stat pri nich) ...jinak me nic nenapada, zase kupovat si je nejakymi dary atd... to by nebylo pro me.
Odpovědět
@beda co treba ji udelat rozlucku napr. nejaky wellness-takovy relax-sauna, masaz, sampano,jahody atd...trochu rozmazlovani a odreagovani urcite pred svatbou neuskodi ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?