Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?

Zobraz úvodní příspěvek
Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě? Jste zastánkyně tradičních jmen nebo spíše něco pikantnějšího? A zaobíráte se tím, jaké se ke jménu váže jméno? Je pro Vás důležité, jak se bude na děti volat nebo prostě dáte jméno podle úvažení? Pojďme se poprat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, také přidám jeden svůj názor :-) my máme s přítelem už také vybraná jména (na miminku zatím pracujeme) Chlapeček se bude jmenovat Jakub a holčička bude Pavlínka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky já mám Natálku a Alexe :)
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek ahojky, tak mi to nedalo a zjišťovala jsem, koho napadlo pojmenovat babičku tímhle jménem a prý ho má po své kmotře, která byla rodinnou přítelkyní, ale jak se tam vzala kmotra s takovým jménem v jedné malé vísce, to netušim, musím pátrat dál :-)) Ale začalo mě to bavit :-))
Odpovědět
@gejbinka vidíš, to jsem ráda že tě můj dotaz/ příspěvek k něčemu takovému dohnal:) právě jsem se o tom potom bavila s babičkou, která mán 76, takže zhruba v takovém věku babiček a říkala, že v té době žádnou Gabrielu neznala..ale moje prababička se zase jmenovala Rosina, taky docela zajímavé jméno, které jsme nikdy neslyšela-
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek no vidíš, já to dneska zjištovala od dědy, má 91 let,tak doufám, že si ještě na něco vzpomene :-) a Rosina je taky zajímavý, a víš po kom to jméno má? Tohle je vážně dobrá detektivka, tohle zjišťovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@333koca ještě,že tak,už jsem skoro začínala být paranoidní :-D
Odpovědět
Co říkáte na jména Dušan a Silvester?
Odpovědět
Profilova fotka
@sasha.zimmermann Silvestr? no nevim, nevim jestli by byl někdo nadšený, se tak jmenovat :-) ale zas by měl velkolepé oslavy svého svátku. :-) :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@lenulinka1 my se tím jen bavíme :-) jestli žasneš tak čti něco jiného :-))
Odpovědět
My máme Mikuláše :-)
Odpovědět
Máme doma Žofku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gejbinka moja kamaratka mala deda, ktory sa volal Silvester, mal vtedy aj narodky a aby to nebolo malo, tak aj vyrocie svadby :-D ale mne sa to ako meno nepaci... neviem si predstavit z toho nejake normalne oslovenie... napada ma jedine skratit to na "Silvio" ale to mi zas evokuje Berlusconiho :-D Dusan je v pohode, nijako ma to meno neuraza, ale ani neoslovuje, posobi na mna uplne neutralne...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme za 11 dní už ročního syna Jana Jaroslava !!
Odpovědět
Profilova fotka
@laleeta děda kamarádky si to uměl vybrat co :-) No Silvestr se nedá nijak zkrátit, taky nevim, jak mu říkat, třeba zdrobněle je to jméno co bych nedala.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si zatím vymysleli Karolínka nebo Adrianka. Chlapeček asi Kája po tatínkovi.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@laleeta Mam dedka Silvestra a hovorime mu dedko Silko :-)
Odpovědět
Lobuju pro Josefínu!!!!:-) Varianta Finnetka se moc líbí!:-) x-)
Odpovědět
@andrusenka To je vlastně Sofinka ne?
Odpovědět
@stastnanevesta Krásná jména:-)
Odpovědět
@ladie Jednoho znám, je to supr jméno:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarriku Josefína je fakt krásný jméno :-) My máme mezi favority Antonii... Toničku :-)
Odpovědět
@sarriku JoJo ale se Ž:-)
Odpovědět
moje detičky budú Ondrej, Michal, Kristína, Barbora.
Odpovědět
Profilova fotka
@sarriku Josefinka je užasné jmeno :-)) jojo kdybych náhodou někdy měla ještě holčičku, tak bych jí chtěla, ale asi bych to neukecala :-))
Odpovědět
@andrusenka No právě, všichni teďkom dávaj tu cizokrajnou obdobu, ale na žofinku všichni zapomínaj. bod pro tebe:-)
Odpovědět
@gejbinka vždyť určo ještě bude:-D touha mít to jméno v domě tě bude táhnout jak kombajn:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně nemám ty cizokrajný jména ráda
Odpovědět
Profilova fotka
@sarriku jo to viš a manžela budu navštěvovat v bohnicích :-) .-))
Odpovědět
@gejbinka :-D:-D ...já třeba jsem z pěti dětí @stastnanevesta mě se třeba vanessa taky nelíbí, nebo něco takového, ale josefína nebo františka jsou stará jména a navíc, někdo ten průkopník musí být
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?