Institut celostní medicíny. Pomohl vám?

Profilova fotka
Ahoj holky, zítra se chystám do Institutu celostní medicíny, a tak by me zajímalo, zda s tím máte nekterá zkusenosti, o které byste se mohly podelit :-) ...pomohlo vám to? ...verili byste tomu víc nez doktorum? Budu ráda, kdyz si o tom budu moci s vámi popovídat :-).
Odpovědět
ahoj Bubli, top je ten v Praze 5 Ženské domovy? Tam chodím už 8 let a jsem spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
Ne, tohle je na Masarykove nádrazí ...a proc jsi tam zacala chodit (pokud to tedy není moc indiskrétní :-)) ...a co ti doporucili? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
já tam šla jen tak, mám ezotericky zaměřenou mamku :-) zajímá se o vše alternativní, tak mě tam vzala. Většinou mi léčil gyndu-opakované kvasinkové záněty, preléčoval mi horší nález na čípku, pak mě připravoval na operaci (krční mandle), musím říct že jsme měla minimální bolesti a vše se krásně zahojilo. Ted jsem tam byla kvůli dlouhým a nepravidleným MS cyklům po vysazení HA+ mi začaly padat vlasy a dost i řasy :-| , před prázdninama mi píchnul nějaký přírodní hormon, protože jsem s echystala vysadit. Dostanu vždy kapky a někdy injekci. Jestli tomu věřím..nezatracuju klasickou medicínu, to vůbec ne, třeba na moje mandle to nestačilo a musela jsem pod kudlu, ale pokud člověk není vyloženě v akutním stavu, upřednostním rozhodně alternativní medicínu, protože léčí původ nemoci, zatímco klasická ji jen přeléčí -hlavně v případě těch mých kvasinek, čípky atd a za půl roku znova, navíc přírodní přípravky nemají vedlejší účinky. Platím 800 za vyšetření a za kapky tak 250-300, ale přijde mi to lepší než si kupovat bez rozmyslu jiné přírodní preparáty, tabletky a čaje v lékárnách, pomalu to finančně vyjde nastejno. Takhle to mám "na míru", hlavě vím že mi to pomáhá. I kdyby to mělo být zčásti dané psychikou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé, to jsi hodna za nejaké podrobnejsí informace :-). Já se taky uz nejak dlouhodobe plácám v nemocech. Co mesíc jsem marod a jeste k tomu jsem od cervence zacala hrozne kýchat a kýchám porád a kazdou chvilku :-) Doktori ríkají, ze je vsechno ok, tak ze nemám nic resit ...ale já bych se chtela cítit nejak víc v pohode, tak to snad bude fajn :-)
Odpovědět
http://www.prirodnimedicina.cz/index.... chodím k tomu doktorovi na obrázku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A ted koukám, ze to tvoje je malinko neco jiného ...ale myslím, ze princip bude stejný :-D To tvé se jmenuje "prírodní" a to kam jdu "celostní" ...ale myslím, ze se snazí o stejné prístupy :-)
Odpovědět
tak jestli to nebude třeba nějaká alergie na jídlo...
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bude ...nejak jsem vypozorovala, ze je to asi na mléko, jestli je to mozné :-) ...ale snad mi k tomu reknou neco víc. Týden jsem nejedla mlécné výrobky a kýchání bylo pryc :-D
Odpovědět
jj, je to ta metoda EAV + ten můj MUDr. má k tomu přístroji obrazovku, která mi "mapuje orgány", můžu to na ní sledovat v jakém jsou stavu. Ono se to těšžko vysvětluje, mě tohle někdo napsat a nemít vlastní zkušenost si budu klepat na čelo, tak uvidíš jaký to na tebe udělá dojem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, uvidím :-)) ...kamarádka s tím má zkusenosti. Dostala tedy prísnou dietu (coz sice není moc snadné dodrzovat) ...ale je to pul roku a je jí o 100 pro lépe :-D
Odpovědět
tak držím palce :-) třeba to neskončí dietou, ale jen vynecháním mléka, a to se dá nahradit sojovým, kde není ta laktoza.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak uvidíme, dekuji moc za podporu :-))
Odpovědět
není zač, třeba se Ti ještě někdo ozve se zkušeností ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
snad jo :-) jen jsem o tom premýslela a stejne si myslím, ze vetsina nemocí je z tech sajratu, co ted vsichni jíme :-) ...asi budu muset prehodnotit stanovisko i v tomto ohledu ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?