Svatba v přírodě

Dobrý den, plánujeme svatbu na příští rok, rádi bychom se vzali někde v přírodě, nemáte s tím prosím někdo zkušenost? Nedaří se mi najít žádnou vhodnou louku, les nebo něco podobného v okolí Ostravy. Děkuji.
Odpovědět
My měli před dvěma týdny na nádherném místě mezi poli, s výhledem na hory. Je to místo, které máme rádi. Nic moc jsme neřešili, jen jsme na místo přivezli stolek. Akorát je potřeba podle místa promyslet, jak to bude celé probíhat. Oběd jsme pak měli v restauraci a odpolední párty na zahradě u chalupy. Najdi si diskuzi "neformální svatba v přírodě", píšu tam o tom a mám tam dvě fotky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě by to mohly splňovat Malenovice hotel Kam. Od Ostravy to není daleko, moji přátelé z Ostravy tam měli svatbu a jedni moji klienti z Frýdku také. Přikládám 2 fotky z místa obřadu. Výhodou nesporně je možnost mít vše na jednom místě (přípravy i hostinu) a variantu (salonek) pro špatné počasí.
Odpovědět
Krásné, děkuji za reakce. Hostinu máme předběžně rezervovánu na Skalce, hledáme pouze místo pro obřad právě. Tak snad najdem :)
Odpovědět
@lindovska na Skalce je možné se vzít i na terase tuším :) možná to je pohodlnější..
Odpovědět
Vím , to se právě příteli nelíbí...ale možná to tak dopadne.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji zas a znova nějaké Arboretum. Je tam klid, pohoda a oddávající jsou zvyklí na taková místa jezdit a v arboretu jsou zase zvyklí svatby pořádat. .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?