O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Fotograf Strakonice, Blatná - 22. či 23.9.
Fotograf s volným termínem 22. nebo 23.9. Díky ;-)
fotomaslo
Před 8 lety
13
Hledá se fotograf 22.7. 2017 okoli Jihlava (Vysočina)
Dobrý den, hledám fotografa na svatbu, obřad i hostina bude v Hotelu Rytířka. Naše představa focen…
fotomaslo
Před 8 lety
12
Fotograf a kameraman Most
Krásný den všem :-) sháníme informace o cenách svatebního focení a videa (svatba bude v r. 20018, a…
fotomaslo
Před 8 lety
9
Fotograf Karlovarsko/Plzeňsko
Prosím Vás o tipy na šikovného fotografa nejlépe z Karlovarska/Plzeňska. Děkuji.
fotomaslo
Před 8 lety
15
Fotograf rakovnicko
Dobrý den, doporučí mi někdo prosím fotografa z okoli Rakovníka.Bydlím v Plzni,tak nikoho neznam a…
fotomaslo
Před 8 lety
9
Fotograf Most
Ahoj, sháním někoho, kdo by nám byl ochoten nafotit svatbu 7. 10. 2017. Představovala bych si spíše…
fotomaslo
Před 8 lety
7
Fotograf Ústecko 22.7.2017
Volný fotograf na 22.7.2017? Pouze Ústecko . Jeden nám odpadl. Focení od přípravy nevěsty až po …
fotomaslo
Před 8 lety
7
Fotograf Marianske Lazne
Dobry vecer, doporučte mi, prosím Vás, fotografa či fotografku z okolí Mariánských Lázní. Nebo na…
fotomaslo
Před 8 lety
8
sponzor fóra
Fotograf 23.6.2017 Královéhradecký kraj
Shanime fotografa na 23.6. :-)
fotomaslo
Před 8 lety
15
Fotograf 2.6.2017
ahoj,shanim dobreho a cenove dostupneho fotografa.. jedna se o nafoceni prijezdu svatebcanu,obradu…
fotomaslo
Před 8 lety
11
Fotograf z Trutnova
Dobry den, shanim fotografa (fotografku) z Trutnova za rozumnou cenu. Muzete mi, prosim, nejakeho d…
fotomaslo
Před 8 lety
7
Svatební výzdoba velorexu
Ahoj! Ze svatby pojedeme velorexem, jehož je můj milý šťastným majitelem. Na kožence samozřejmě ne…
otmik
Před 8 lety
6
Fotograf a krásné fotky
Ahoj , Dobrý den hlédám dobrého fotografa za přijatelnou cenu ? Svatba je 7.7.2017 na hradě Karlšt…
fotomaslo
Před 8 lety
15
Svatební focení Panenský Týnec
Dobrý den, nevíte náhodou někdo o šikovném a cenově dostupném fotografovi buď z Prahy, nebo okolí …
fotomaslo
Před 8 lety
10
Šikovný svatební FOTOGRAF
Ahoj, sháním šikovného svatebního fotografa na svatbu 22.7.2017 v Českém Krumlově
fotomaslo
Před 8 lety
15
Doporučení fotografa/fotografky pro svatbu u Berouna
Dobrý den, prosím o pomoc s doporučením fotografa pro svatbu v červnu kousek od Berouna. Klidně z P…
fotomaslo
Před 8 lety
13
Fotograf na květen?
Zdravim, svatbu máme v termínu 20.5.2017 na místě zvaném Dvůr Pecínov u Benešova . Sháním profesion…
fotomaslo
Před 8 lety
29
Hledám fotografa/fotografku na svatbu 22.7. v Liberci
Hezký večer hledám fotografa/fotografku na focení svatby dne 22.7. Jednalo by se o focení obřadu, …
fotomaslo
Před 8 lety
16
Fotograf 7.7.2017 okres Jičín
Dobrý den, poptáváme fotografa na svatbu dne 7.7.2017, nejlépe z okolí Jičína. Za případné nabídk…
fotomaslo
Před 8 lety
11
Fotograf 3. 6. 2017 Jičínsko??
Dobrý den, poptávám fotografa na svatbu dne 3. 6. 2017 na zámečku Tuř u Jičína. Za případné nabídky…
fotomaslo
Před 8 lety
14
Prosím fotograf 28.7.2017 Praha - východ
Dobrý den, sháním fotografa pro naši svatbu, která se uskuteční 28.7. na Bechtoldu. Praha - východ.…
fotomaslo
Před 8 lety
23
FOTOGRAF Těrlicko 21.10.2017
Fotograf na obřad v Těrlicku 21.10.2017 ??
fotomaslo
Před 8 lety
16
Fotograf Brandys nad Labem - 2. zari 2017
Dobry den, hledam fotografa za rozumnou cenu (do 5 tisic korun, klidne i sikovny amater ) na svou s…
fotomaslo
Před 8 lety
9
Svatební fotograf 18.08.2018
Krásný dobrý den, už kvůli termínu naší svatby bych ráda poptala šikovného fotografa/fotografku a …
fotomaslo
Před 8 lety
14
Botky k těmto šatům pro malou nevěstu
Ahoj nevesty. Chtela bych od Vas poradit. Jake botky byste volily k temto satum? Jsem maleho vzrust…
zoryana
Před 8 lety
4
Svatební fotograf Karlovy Vary a okolí, 14.7.2017
Ahoj, trochu jsme se snoubencem zaspali a začali plánovat svatbu opravdu dost pozdě. Zjišťuji, že…
fotomaslo
Před 8 lety
14
Fotograf na 7.7.2017 v Jeseníkách?
Prosím, nějaký fotograf, který by odfotil svatbu 7.7.2017 v Jeseníkách? Jsem už zoufalá... :-( Děku…
fotomaslo
Před 8 lety
12
Fotograf v termínu 15.7.2017
Dobrý den, poptáváme svatebního fotografa (pokud by bylo možné i video, jen výhoda) na tento termín…
fotomaslo
Před 8 lety
16
Chodí se před svatbou ještě na zkoušku šatů?
Děvčata, mám šaty rezervované na půjčení ze salonu už od září a nevím jestli se chodí ještě na zkou…
zoryana
Před 8 lety
6
16.9.2017 fotograf Jeseník
Dobrý den, doporučili byste šikovního fotografa z okolí Jeseníku,Krnova, Šumperka a okolí. Svatba 1…
fotomaslo
Před 8 lety
11
1
2
…
691
692
693
694
695
…