O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dortová krajka
Poraďte mi prosím ,co všechno se dá vyrabět s papírove krajky? Mám ji doma hodně a chci ji zužitkov…
kada30
Před 8 lety
4
Harmonogram obřad v 14:00
Kdo jste měli obřad odpoledne, podělte se prosím o harmonogram, popřípadě kde vidíte v tom mém pros…
danvitka
Před 8 lety
11
Odsvěcené kostely a kapličky
Existuje nějaký seznam odsvěcených kapliček a kostelů? Marně hledám už několik dní, ale vždycky naj…
michaela2017
Před 8 lety
13
Rok s novomanželi
Ahoj nevěsty, svědci si na nás vymysleli tuhle úžasnou hru, chci se zeptat, jestli jste někteří t…
vendy_83
Před 8 lety
13
Hotel Růže Český Krumlov
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o pomoc. Píši absolventskou práci na téma "Průzkum nejvyhled…
andrear94
Před 8 lety
1
Spa hotel Imperial Karlovy Vary - recenze
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o pomoc. Píši absolventskou práci na téma "Průzkum nejvyhled…
andrear94
Před 8 lety
1
Svatba na zámku Zbiroh. Kde jste co zařizovali?
zdravím všechny nevěstinky... Měla bych dotaz n aty které mají nebo užměli svatbu na Zbirohu.. Zaj…
andrear94
Před 8 lety
1
2
43
Hotel a Hrad Zvířetice
Zdravím, přemýšlíme o obřadu u zříceniny hradu Zvířetice u Bakova nad Jizerou. Možnost je mít obř…
andrear94
Před 8 lety
4
sponzor fóra
Hotel Aria Prague - recenze
Dobrý den, ráda bych Vás, snoubenci/novomanželé, poprosila o pomoc. Píši absolventskou práci na…
andrear94
Před 8 lety
1
Svatba na zámku Štiřín. Vlastní zkušenost
zdravím budoucí nevěsty a chci jen upozornit na tento zámek, nejen že je předražený -15.000,- kč ob…
andrear94
Před 8 lety
18
Chrudim a okolí - tipy na místo pro obřad i hostinu
Zdravím všechny zkušenější! Nevěděly byste o nějakém krásném místě v okolí Chrudimi? Kamarádka měla…
marenka_cz
Před 8 lety
3
Svatební účes, drdol s ofinou...
Holky, pokud některá máte ofinu a svatbu již za sebou :-) a byly by jste ochotné se podělit o foto …
vladimira_l
Před 8 lety
1
Levná ale krásná svatba
Ahojky všichni! Náš rozpočet na svatbu bude zřejmě dost bídný, přesto si to chceme pořádně užít 🙂 P…
inah91
Před 8 lety
12
Fotograf/ka na svatbu 8.7.2017?
Prosím, sháním fotografa, nebo fotografku jen na svatební obřad a focení nás novomanželů a společn…
fotomaslo
Před 8 lety
8
Svatební fotograf, termín: 18.8.2017, místo: Prostřední Bludovice (kousek od Havířova)
Dobrý den, poptáváme svatebního fotografa, který zachytí náš velký den, který se bude konat 18.8.17…
fotomaslo
Před 8 lety
14
24. 6. 2017 šternberk
Dobrý den, hledám šikovného fotografa (za rozumnou cenu) na naší svatbu, která proběhne 24.6. 201…
fotomaslo
Před 8 lety
12
Fotograf na svatbu 1.07.2017
Sháním fotografa na svatbu, která se bude konat 01.07.2017 v Chateau Třebešice. Líbí se nám s příte…
fotomaslo
Před 8 lety
21
Svatební fotograf na 27.5.2017 ? Děkuji
Hledám svatebního fotografa na svatbu 27.5.2017 děkuji.
fotomaslo
Před 8 lety
21
Fotograf ve Středočeském kraji (1.7.2017)
Dobrý den, sháním šikovného fotografa na svatební focení na Příbramsku dne 1.7.2017. Prosím o ra…
fotomaslo
Před 8 lety
6
Fotograf 2.6.2017 - Přerov nad Labem
Dobrý den, sháníme šikovného fotografa/fotografku na naši svatbu (2.6.2017 11:00 v Přerově nad …
fotomaslo
Před 8 lety
17
Hledáme fotografa/fotografku
Prosím o radu - stále jsme nenašli vhodného fotografa na naší svatbu 12.8.2017 ve Zbirohu. Sháníme …
fotomaslo
Před 8 lety
11
16.6.2017 v Praze ve Vršovickém zámečku
Bylo by to na cca 5-6h. Obřad je v 11:30 Mám tento termín obsazený a přišla poptávka, tak mohu p…
fotomaslo
Před 8 lety
12
Najdeme fotografa?
Svatbu máme 1.července. Obřad v Ostravě, hostina v penzionu Hutisko-Solanec. Prosím o nabídky s cen…
fotomaslo
Před 8 lety
4
Hledá se fotograf!
Hledám fotografa na 17. 6. 2017 (sobota) na focení svatby u Mikulova. Nabídky i s cenou mi prosím p…
fotomaslo
Před 8 lety
10
Hledám fotografa na termín svatby 13.5.2017 Moravská Třebová
Dobrý den, hledám dobrého fotografa za rozumnou cenu na focení svatby 13. 5. 2017 v Moravské Třebov…
fotomaslo
Před 8 lety
18
Hledám fotografa(ku) na 9.9.2017
Hledáme fotografa nebo fotografku pro naši svatbu, která se bude konat 9.9.2017 ve Žďáře nad Sázavo…
fotomaslo
Před 8 lety
6
Fotograf Kladno a okolí
Ahojky, prosím poradíte mi někdo nějakého dobrého fotografa/fotografku ,který dokáže udělat ukázku …
fotomaslo
Před 8 lety
4
Sháním fotografa na 17.6.2017 - Valtice
Dobrý den, Hledáme fotografa na naši svatbu, která se uskuteční 17.6. ve Valticích. Děkuji.
fotomaslo
Před 8 lety
11
Fotograf/ka 9.9. ústí nad Labem-Teplice
Hledám šikovného fotografa nebo fotografku na 9.9., děkuji předem za nabídky
fotomaslo
Před 8 lety
11
Svatební fotograf Zlín 2.9.2017
Dobrý den, sháníme svatebního fotografa na 2. září. Obřad bude v Baťově vile ve Zlíně. Můžete nám …
fotomaslo
Před 8 lety
12
1
2
…
688
689
690
691
692
…