O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Snubní prsteny Demark
Dobrý den dámy, chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenosti se snubními prsteny společnosti…
janca92
Před 8 lety
1
2
36
Fotograf na 24.6.2017 - Jižní Čechy
Dobrý den. Sháníme šikovného fotografa na termín 24.6.2017 v cenové relaci do 10ti tisíc Posílej…
mherstusova99
Před 8 lety
6
Půjčovna Svatba snů-poukázka
Ahoj, přenechám poukázku do svatebního salonu Svatba snů v Praze v hodnotě 6800 Kč za 4000 Kč.
styn
Před 8 lety
2
Košili na míru, motýlek, kšandy... v Praze poradíte??
přítel už sako a kalhoty má koupené park Avenue Fashion Arena doporučuji. Hledáme kam v Praze vyraz…
evanetusilova
Před 8 lety
6
Muzikanti oběd
Chtěla bych se zeptat na názor. Budu mít celý den muzikanty tzn. že u obřadu budou hrát a pak až do…
veverka55
Před 8 lety
12
Kytka pro zesnulou mainku
Dobrý den, nastavjicí manžel nemá už maminku... Chceme ji dat kytku na hřbitov ve svtebni den..Ot…
bzencanka
Před 8 lety
8
Svatba na Statku Břežany. Máte zkušenost?
Ahoj, zvazujeme na svatbu Statek Brezany. Chceme vlastni jidlo a piti, ale v podminkach maji prona…
petru_ska
Před 8 lety
1
2
45
Svědkové
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co jste dávali nebo jak jste žádali (nevěsty) své svědky, aby vám …
sar87
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Raut z okolí Mladé Boleslavi?
Ahojky, nemáte někdo zkušenost s e zajištěním catteringu v okolí MB? POkud možno chutně a levně?:) …
veveruk
Před 8 lety
1
Kde koupit tento nádherný prsten?
Nevěsty, nevíte, kde se dá koupit - alespoň podobný, prsten jako je na obrázku? Moc děkuji za pomoc…
neyki
Před 8 lety
4
Oblek na míru pro tatínka nebo z obchodu-nadměrné velikosti
Zdravím Vás všechny, poprosím o doporučení na pánského krejčího, případně na obchod, kde by se d…
pavlamartinkova
Před 8 lety
1
Co s nehty na svatbu? Jaké jste měly vy?
Holčiny, tak řeším nehty,, mám je krátké,, když mi narostou jen trochu delší, třepí se, a jsou měkk…
sar87
Před 8 lety
1
2
...
...
3
4
94
Svatební účes - Olomouc
Ahojte holky, nemáte prosím někdo tip na šikovnou kadeřnici či kadeřníka z Olomouce na svatební úče…
market93
Před 8 lety
2
Kvetiny Kolin, Kutna Hora, Vlasim
Ahoj, shanim nejakou schopnou kvetinarku nebo kvetinku, kde jste si kupovaly svatebni kvetiny. Ta…
ellabel
Před 8 lety
1
Vizážistka - Praha, 12.8 dopoledne
Dobrý den, hledá se vizážistka na svatbu 12.8 v Praze :) Prosím o zaslání nabídky s cenou.
ladekor
Před 8 lety
4
Fotograf Plzeň 8.7.2017
Hledáme fotografa na termín 8.7.2017. Požadujeme focení pouze na radnici v Plzni cca. 0,5 hod. Děku…
sarka2017
Před 8 lety
4
Nevěsty máte typ na skvělého fotografa okolí Vyškova i případně Brna
Prosím o typ na fotografa, který má krásné svatební fotografie a nebere si víc jak 15.000. Chtěla b…
kajdalek
Před 8 lety
18
Lesní svatba - jaký závoj
Ahoj holky, pravděpodobně budu mít tyto šatičky a chtěla bych závoj dlouhý až na zem, vlečen. Př…
shigella
Před 8 lety
17
Svatební dort - jaký korpus a krém?
Holky poraďte, vůbec nemám tušení jaký dort nechat udělat :-( Cukrářka se mně ptala na tolik věcí, …
viky90
Před 8 lety
11
Svatba Praha Vychod/stredni Cechy
Dobry den, rada bych vas poprosila o radu..mate nejaky typ na misto na svatbu nejlepe vse na jednom…
sorta
Před 8 lety
1
Svatební vývazky s potiskem
Pořád přemýšlím jak udělat vývazky, v hlavě už mám asi 50 nápadů a nevím který dřív, poslední verze…
ivanka56
Před 8 lety
2
Svatba hrad Valdstejn, je tu nekdo? :)
Ahojky nevestinky nebo vdane pani :) mela jste nebo budete mit nektera obrad na hrade Valdstejn?mam…
monicskaa11
Před 8 lety
12
Nevím kde sehnat vestičku
Sháním, hledám různě na netu ale nemohu sehnat vestu pro ženicha. Potřebuji opravdu velkou velikost…
monikacerna_obleky
Před 8 lety
6
Stojánky na kulaté svíčky
Zdravíčko :-) nemáte prosím někdo zkušenosti s levnějšími stojánky na svíčky? Mám kulaté svíčky, kt…
majda07
Před 8 lety
3
Kolik jídla pro 15 lidí
Njespíš si budeme chystat sami jídlo na svatbu a tak by mě zajímalo kolik a co na ten raut nachysta…
eeta
Před 8 lety
1
Svatební noviny - kolik?
Dobrý den, o svatebních novinách je zde plno témat, ale nikde jsem nenašla odpověď na svou otázku…
odlaska
Před 8 lety
8
SPZ
prosím o nějaké internetove stránky kde lze sehnat svatebni SPZ děkuji
svatbacolor
Před 8 lety
3
Potahy na židle - ano či ne?
Myslíte, že by vypadalo divně, kdyby jsme neměli na hostině potahy na židlích? Vím, že většína lidí…
svatbacolor
Před 8 lety
1
2
56
Vývazky na ruku?
Prosím dělají se vývazky i na ruku pokud si někdo nechce rozpíchat šaty? Jak to řešíte s upevněním …
svatbacolor
Před 8 lety
20
Rustic svatba
Ahojky holky, chci se zeptat zda některá neprodáváte doplňky na rustic svatbu. Výrobky z juty, běho…
svatbacolor
Před 8 lety
14
1
2
…
680
681
682
683
684
…