Co s nehty na svatbu? Jaké jste měly vy?

Profilova fotka
Holčiny, tak řeším nehty,, mám je krátké,, když mi narostou jen trochu delší, třepí se, a jsou měkké..nechávám je krátké ale na svatbu nevím co s nimi,přece jen budou vidět na fotce s prstýnkem...Nikdy sem si nenechala gelové nehty a po pravdě ani nechci, bojím se toho, hodně lidí říká, že když se toho zbavím, mám pak nehty jak papír...leda, že bych si je pak už jen doplňovala ale já je nechci. Jaké ste měli nehty vy? Zálěží na nich tolik??
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla své krátké a na ně mi kamarádka udělala francouzskou manikůru a vypadalo to moc hezky. Gelové nehty příjdou hnusné mě i manželovi (hi, zní to furt divně:-)) Takže jestli je nechceš, tak se do nich nenuť, i krátké jsou pěkné:-)
Odpovědět
Ja je mela jednou a naposled.Nehty skarede,zničene a prsty bolave.Ja to budu resit nalepovacima ty se pak daji krasne sundat a nebo na sve si necham udelat franouzskou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 já mám svoje taky relativně krátké a do gelových nikdy nepůjdu, taky se mi to hnusí...jen si je doma vyleštím takovým tím leštítkem, nalakuju bezbarvým lakem a podkreslím bílou tužkou (postačí i bílá pastelka:-D)..ale tak my nechcem klasickou fotku prstýnků na kytce nebo na stromu..spíš nějak jinak no...
Odpovědět
Profilova fotka
Já si asi na měsíc přestala hryzat nehty a onípávat záděry a na to, co stihlo narůst, jsem plácla světlej stříbrnej lak. Fotku s prstýnkama teda nemám. Jo a stejnak mi na ruce nikdo nekoukal ;-)
Odpovědět
Já jsem si teď nechala udělat porcelánové nehtíky a jsou úžasné (měla jsem velmi špatnou zkušenost s gelovejma, ale teď už vím, že je to tím, kdo to dělá). Nehty drží už třetí týden vůbec mi nezavazí, nevypadají nepřirozeně. Mám klasickou bílou francouzskou manikůru a na ní jen bílo-fialovo-stříbrné jemné zdobení (do barvy svatby) a paráda. Tři dny před svatbou jdu na nové...
Odpovědět
ja jsem si nechala udelat pred 2 tydny gelove, pred svatbou pujdu na doplneni a pak pujdou dolu... sice se mi libi, ale nejsou na to ani finance ani cas, kazdou chvili litat na doplneni a pak taky kdyz se porad hrabu v pisku s nasim malym, tak na to je fakt nepotrebuju ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem udělaný na rukách P-shine a na nohách francouzskou manikúru. Žádný gelovky ani podobný hrůzy nevyhledávám.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si nechala gelovky na svatbu udělat a bylo to v pohodě. Po svatbě jsem si je pak nenechávala nijak odstraňovat, jen je zastřihávala a prostě nechala odrůst. Na dvou nehtech se mi ke konci odlouply, ale nehet pod nimi byl v pohodě. Docela mě to překvapilo, protože mám obecně nehty slabé a lámavé. Možná jsem měla jen štěstí. Každopádně příště už do nich nepůjdu, nebyla jsem schopna s nimi skoro týden fungovat, než jsem si na ně zvykla a hlavně, než jsem je zastřihla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No asi to dopadne tak, že si taky nechám jen francouzskou manikuru a nic jinyho s tim delat nebudu, asi vubec fotku s prstýnkama dělat nebudem. Prostě jen aby vypadali nějak upravene při nandávání prstýnku. Všude se tu píše jak jsou nehty na svatbu důležité...ale asi zas tak moc ne :-)
Odpovědět
řeším p-shinem. nehty nosím kvůli práci krátké, stejně mě dorostou max. na 5 mm a pak se třepí. Nosila jsem gelové nehty, ale byla jsem v nich "neohrabaná".
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina @adyskn A co to je ten P-shine? Prominte, nikdy jsem nevyhledávala manikuru, nehty jsem nechávala tak jak jsou...tak nevím.
Odpovědět
V pohodě, dělám chytrou, protože jsem si našla info na internetu ;-) Jde o japonskou metodu péče o nehty, kdy se do nich zaleští vosky, které by měly nehty posílit a dodat jim lesk... to píšou na internetu, osobní zkušenost zatím nemám, ale jdu tento týden, tak pak poreferuju. Od kamarádky vím, že chodí pravidelně a je moc spokojená...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já říkám, prď na nehty, na ně stejně nikdo koukat nebude. A kvůli jedné fotce s prstýnkama (kterou můžeš podle mě i vynechat) myslim nějaký obštrukce nestojí za to.
Odpovědět
Profilova fotka
Ruce jsou to prvni, co kazdy (krome ocniho kontaktu) vnima. Myslim si, ze je velka skoda mit krasne liceni, uces, saticky a neupravene nehty. Pri fotografovani jsou ruce opravdu hodne videt, zvlast pri aranzovanych pozach, kdy krasne dotvari portretove fotky. Pokud mi prijde klientka s neupravenymi nehty na foceni, mame velmi omezeny vyber zaberu, kdy ruce nejsou videt a je to opravdu skoda. Nejsem manikerka, ale uz leta pouzivam vyse uvadeny p-shine a dokonce jsem si ho koupila, takze nemusim na manikuru do salonu. Jsem velmi spokojena, nehty jsou pevne a krasne zdrave :)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s @stephaniekristl, že na ruce se lidé docela dívají. Mě to hodně překvapilo právě na svatbě. Lidé zcela neočekávaně chválili právě nehty, možná víc než samotné líčení a účes. Dokonce i v dalších dnech jsem se setkávala s pozitivními ohlasy.
Odpovědět
Profilova fotka
@eliska_z Neříkám že je chci mít uplně neupravené ale přijde mi zbytečný třeba kvůli tomu platit manikůru. Hosté ti možná chválili nehty, ale ani na jedné z tvých fotek tady nejsou tvé nehty vidět...a tak nepoznám jestli je máš nějak upravené nebo jen doma sis je sama nalakovala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky sama nehty nosím už 7let. Z toho 4roky se tím živím. Nemám nehty nikterak zničené. Není to tím jestli jsou gelove nebo porcelánove. Je to tím kdo vám ty nehty dělá a jak moc piluje do vašeho nehtů...
Odpovědět
Koupím si nějaký buď tělový, nebo třpytivý stříbřitý lak a bude, nechci si svoje ničit gelovýma, dokavaď je mám pěkný, tak proč si dávat něco ,,cizího,, :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 Asi tak - nikdo tu nemluví o neupravených nehtech, ale jít kvůli jednomu dni na manikůru (to ještě budiž) nebo si dělat gelové nehty a zničit si kvůli tomu svoje, je podle mě zbytečné. @stephaniekristl Tak hlavně ty aranžované pózy vypadají dosti strojeně a myslím, že i bez "upravených" nehtů se dají udělat hezké svatební fotky - jak já říkám, žádné čichání ke kytičkám a ruka na kytičce, podívejte mám prstýnek atd.
Odpovědět
Profilova fotka
@stephaniekristl A co teprve, když přijde ženich s neupravenými vlasy, viz. http://www.beremese.cz/katalog/firma/... ? to je teprve omezený výběr záběrů 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelahall jojo, to už je skorem lepší mít ženicha plešatýho. Ale zasejc nesmí moc šajnit slnko, jináč by ta pleš hrozně házela prasátka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mon_88017 Tak nevím, jestli narážíš na mýho ženicha a nebo je to jen taková všeobecná poznámka :-p V každém případě prasátka neházel a na hlavě měl faktor 30, takže dobrý :-) Jinak by to sluníčko nedal. Ale tomu vodníkovi Česílko, viz. výše, bych tu hlavu oholila osobně.
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelahall já narážela mimo jiné i na svýho ;-) prasátka taky neházel, páč bylo pod mrakem :-D Tamtoho bych možná ani neholila, jen bych mu věnovala hřeben :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelahall :) tak konkretne u tohoto zenicha mel kazdy vlas to sve spravne misto a verte, ze ani vitr s nimi nepohnul :), ale kdyz se to libi jemu i jeho manzelce, proc ne? Praxe uz me davno odnaucila kritizovat vzhled nebo obleceni, protoze kazdemu se opravdu libi neco jineho, ale o tom tato diskuse neni ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@stephaniekristl No jasně, a když se ženichovi i nevěstě líbí "neupravené" nehty, tak je to taky v pohodě, ne? Aspoň nebude kazit všechny fotky svojí hlavou, ale jen ty, kde budou vidět ruce :-D Hlavně, že se to ale líbí oběma.
Odpovědět
Profilova fotka
@mon_88017 Tvůj ale není plešatej :-p Ale vraťme se k tématu této diskuze - co ty, jaký si měla nehty? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelahall jak sem psala vejš, svoje krátký nalakovaný. Ale vydržet měsíc nekousat, to byl zážitek :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelahall Presne tak, jejich volba :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mon_88017 Výše jsem to nečetla - to ode mě nemůžeš čekat, že bych četla celou diskuzi. Já vždycky přečtu jen kousek a pak začnu držkovat :-) Gratuluju k nekousání nehtů. Já teda nekoušu, ale zase ráda zatrhávám kůžičku, takže jsem taky musela se zlozvykem přestat.
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 Já bych se na gelové vykašlala, svoje krátké a hezky nalakovat je nejlepší :-) Navíc si myslím, že když na ty gelové nejsi zvyklá, tak by ti akorát překážely. Já si je nechala udělat jednou a už do toho nepůjdu, ani na svatbu kvůli jedné fotce s prstýnkem. Taky jsem po nich měla nehty dosti nepěkné.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?